Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с верификация на Telegram акаунт

Featured Replies

Здравейте,

само аз ли имам проблем на мобилния телефон да верифицирам Telegram акаунт?

Не ми се праща код, нито има опция за позвъняване за да се активира акаунта?

Благодаря!

Преди две седмици го активирах без проблем.

Причините може да са много. Може мобилния оператор да блокира международни входящи. На мен ми се случи това при пренос на номер към друг оператор. С едно обаждане от моя страна коригираха проблема. Може проблема да е и от самия телефон поради различни спам филтри. Пробвай дали има проблем примерно и с активация на други месинджъри примерно Вайбър.

При вайбър при неуспешна активация се налага да се чака 24 часа за повторен опит за активация.

• Автор
току-що, потребител01 написа:

Преди две седмици го активирах без проблем. Причините може да са много. Може мобилния оператор да блокира международни входящи. На мен ми се случи това при пренос на номер към друг оператор. С едно обаждане от моя страна коригираха проблема. Може проблема да е и от самия телефон поради различни спам филтри. Пробвай дали има проблем примерно и с активация на други месинджъри примерно Вайбър.

Примерно при вайбър при неуспешна активация се налага да се чака 24 часа за повторен опит за активация.

Със сигурност не е причината в телефона - Huawei Mate 40 Pro - 2 идентични телефона - на единия си ползвам Telegram, но беше активиран в Украйна.
А1 е оператора ако има значение - при него не получавам верификация.

Благодаря!

току-що, Viiipeer написа:

Със сигурност не е причината в телефона - Huawei Mate 40 Pro - 2 идентични телефона - на единия си ползвам Telegram, но беше активиран в Украйна.
А1 е оператора ако има значение - при него не получавам верификация.

Благодаря!

И аз бях така при пренос на номер към А1 не можех да активирам нищо. Обадих им се обясних им ситуацията и след няколко часа оправиха проблема. Но за вайбър чаках 24 часа, както вече писах.

В момента основно от Телеграм получавам актуална информация за военната операция.

• Автор
преди 9 минути, потребител01 написа:

И аз бях така при пренос на номер към А1 не можех да активирам нищо. Обадих им се обясних им ситуацията и след няколко часа оправиха проблема. Но за вайбър чаках 24 часа, както вече писах.

Крайно безполезни са от А1.. нищо конкретно не ми казаха по телефона, като само ме посъветваха да се свържа с Телеграм или да сменя приложението за SMS-и....

Ако проблема е като при мен, тоест блокиран международен трафик, са длъжни да го оправят.

Активацията идва от държави извън Русия и няма как да е блокирана, както някои руски сайтове примерно.

• Автор
преди 13 минути, потребител01 написа:

Ако проблема е като при мен, тоест блокиран международен трафик, са длъжни да го оправят.

Активацията идва от държави извън Русия и няма как да е блокирана, както някои руски сайтове примерно.

А как мога да го установя това, понеже имам чувството че говорих с тотален дебил на телефона....
Благодаря!

Деактивирай Вайбър примерно и ако при опит за активация и с него има проблем, ясно е. Или някакъв друг Месинджър, който се активира с обаждане или sms от чужбина.

преди 2 минути, цър-вул написа:

Пробвай с позвъняване от бота на Телеграмата - ще ти издиктува кода

Идеята е добра но ми се струва, че може да не получи обаждане

• Автор
преди 6 минути, цър-вул написа:

Пробвай с позвъняване от бота на Телеграмата - ще ти звънне и издиктува кода

Даже това не става... след изтичане за времето за изпращане на кода - 3 минути , опцията за позвъняване става неактивна и изписва да се провери наличието на интернет или дали мобилната мрежа е изрядна... което ме навежда на мисълта че проблема е в А1.

преди 7 минути, потребител01 написа:

Деактивирай Вайбър примерно и ако при опит за активация и с него има проблем, ясно е. Или някакъв друг Месинджър, който се активира с обаждане или sms от чужбина.

Идеята е добра но ми се струва, че може да не получи обаждане

Това не ми се иска да го правя, понеже съм с Huawei Mate 40 Pro без GMS.... и ще ми замине историята...

преди 4 минути, цър-вул написа:

Основание? Или просто ей така...

По принцип активацията е с обаждане или смс, бота също се обажда

преди 1 минута, цър-вул написа:

Верно ли? 😎
По принцип ... ай да пишем по същество!

Стига се цупи, по някога и професионалистите грешат. :)

• Автор
преди 4 минути, потребител01 написа:

По принцип активацията е с обаждане или смс, бота също се обажда

Да, като бях в Украйна и така го активирах.

Сега пробвах да инсталирам WeChat и дойде кода.... странно - значи наистина проблема не е в А1... Нищо де - писах на поддръжката на Telegram - да видим.

Благодаря на всички отзовали се в темата.

• Автор
преди 18 минути, цър-вул написа:

А на каква мрежа е закачен телефонът? Мобилна или wifi?

И двете, като пробвах да оставя само едната или другата включени.

@Viiipeer  Пиши как си решил проблема, че ми е любопитно. Ако нищо не става пробвай с това:

Засечи 24 часа от последния опит за активация и опитай отново.

• Автор
преди 1 час, потребител01 написа:

@Viiipeer  Пиши как си решил проблема, че ми е любопитно. Ако нищо не става пробвай с това:

Засечи 24 часа от последния опит за активация и опитай отново.

Днес ми беше втори опит точно след 24 часа, писах на Ментел..., така де на A1 , както и на Telegram - да видим.

Ще пиша тук като / ако реша проблема.

Благодаря!

• 5 седмици по-късно...

Telegram убрал SMS-авторизацию в декстопных клиентах и веб-версиях (kod.ru)

Вече не върви да го ползваш. Счупиш телефон, отиде ти акаунта! От глупави по-глупави.

• 2 години по-късно...
  • Автор
преди 7 часа, Hgr написа:

Привет, 

намери ли решение на проблема?

Здравей,

Да - реално след неколкократни опити, верификацията се получи.

• 1 месец по-късно...
на 6.11.2021 г. в 21:52, c4nwerK написа:

Оправи се, най-накрая ми пратиха код :D. Благодаря Ви!

на 10.06.2024 г. в 18:20, Viiipeer написа:

Здравей,

Да - реално след неколкократни опити, верификацията се получи.

Здравейте, как успях да влезе, че моя профил не може да влезе на съшития номер? Сменил съм оператор и пак не става на същия номер? 

• 3 седмици по-късно...
на 27.03.2022 г. в 19:07, Viiipeer написа:

Здравейте,

само аз ли имам проблем на мобилния телефон да верифицирам Telegram акаунт?

Не ми се праща код, нито има опция за позвъняване за да се активира акаунта?

Благодаря!

При пренасяне на три номера от Vivacom към A1 нито един от тях не получава позвъняване и sms.

+1 714-707-3350 - от този номер идва позвъняването.

Опитах на други 2 телефона които са на ъетел и двата моментално получиха позвъняването.

3 дни вече звъним на А1 на оператор но май специалиста им е отпуска и си, незнам  какво проверяват но нищо за момента не се случва !!

От темата в 4pda пробвах абсолютно всички точки поне 10 видео от YouTube и се оказа проблема в а1 накрая който не знам как ще го решат

IMG_20240810_205300.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.