Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся добър,Сервиз за смяна на масло за София .

Featured Replies

Здравейте понеже очакваме скоро хибрида да доиде японския, някой ли да препоръча добър сервиз за смяна на масло понеже колата е сравнително скъпа

30-40хиляди лева 2ра употреба не искам някой да се учи в нея, а някое високо качествено сервизче да и сменя маслото и масления филтър.

Ауторизирания сервиз  са най-добрия избор но там и цените са най товарещи 200лв за труд за смяна на масло и филтър което не ме у-ва.

Масло съм си купил и филтри оригинални и сега търся подходящо място за смяна, че докато доиде колата, трябва да съм го намерил.

Всякакви вариянти за София и около София са добре дошли като е важно да е високо качеството и цената да е под 100лв за труд все пак е развиване на пробка и наливане на масло отгоре не е сменят двигател или кутия и обучават.

Толкова пари за кола а се скрънзим за обслужването...

Качествено обслужване, само в оторизиран сервиз. Смяна на масло филтри свещи, диагностика, цена между 400 и 500 лева. При баш-майстори минаваш на половин цена.

Със вече закупените материали забравяш за оторизирания сервиз и се надяваш да попаднеш на съвестни майстори, сервиза е без значение.

Няма смисъл да го сменяш, само излишни разходи. Най-добре само си доливай и то някое евтинко М10Д например, но само ако светнат лампи или започне нещо да пищи.

преди 6 часа, tovarqt написа:

Здравейте понеже очакваме

Рибата е в морето, ти гласиш тигана...
При съвременните автомобили куцо и сакато не може да сменя масло! Трябва да се направят и съответните корекции в компютъра! Иначе - дръвце.

преди 7 часа, tovarqt написа:

олата е сравнително скъпа

30-40хиляди лева 2ра употреба не искам някой да се учи в нея

Много интересна цена на вече закупен автомобил !!!

Нулирането на сервизния интервал мога да си го правя и сам, то не е ядрена философия натискат се няколко копчета.

преди 5 минути, tovarqt написа:

Нулирането на сервизния интервал мога да си го правя и сам, то не е ядрена философия натискат се няколко копчета.

Не винаги, някои модели искат свързване на компютър.

преди 21 минути, tovarqt написа:

Ядрена и философия в дно изречение...
Ами, що му разбираш толкова - купуваш си масления филтър, вдигаш на тротоара на крик и си ти... И после ще има тема Защо колата гори много масло" или "Търся добър сервиз за смяна на дввигател"

преди 1 час, потребител01 написа:

Не винаги, някои модели искат свързване на компютър.

Имам компютър няма проблем само сервиз дайте.

Два или три варианта мога да ти дам, но за първо време аз съм бил доволен от един мини сервиз намиращ се на бул. "Свети Наум". Не помня номера, но е след руското училище и семинарията. По се знае за място за смяна на гуми. Представлява "два гаража", т.е. лесно ще го разпознаеш преминавайки по пътя. 

Успех!

п.п. Другите два варианта са монтьорите които са ми обслужвали автомобилите ми, но те са други по-общи професионалисти. 

преди 2 часа, Coco1 написа:

Къде е колата

Колата е на платен паркинг в чужбина още и уреждам транспортьорите , но  и частите и идват тази седмица на части масла филтри и т.н.

Цър-вул написа нещо по горе, но няма кой да чете.

"Рибата в морето, а той сложил тиганя на печката"

Поръчай си и части за Боинг-737. Може и с такъв да се сдобиеш от пустинята в Америка. Само му уреждаш транспорта. Другото е...безплатно.

И мислиш,че само със смяна на масло,да приключиш обслужването,а ремъка,спирачките,антифриза,климатика,въздушен филтър,гуми летни.Реших в БГ в оторизиран сервиз на БМВ, направиха пълно обслужване,9000лв., след 1500км., в Чехия стетна сервизната лапа,транспорт и сервиз 500 евракита,мн съм доволен,успех

Алеко ако беше жив, щеше да напише някой ред и за теб. Купил кола за 40-Хил. леа, а се стиска за пари да си плати маслото в оторизирания серивиз.

Имам лоша новина приятел за теб. Всеки един самоуважаващ се сервиз, би ти отказал смяна с твое масло и знаеш ли защо? Щото ти не си отишъл там за услуга, а да ги ,,бачкаш,, 

Тяхната печалба при смяна на масло идва основно от надценката на продаден литър масло на клиент, която е около 10 пъти повече от това, което са платили те. От труда какво ще спечелят като е 20 мин. цялата работа? И моята барака, където е много по-ефтина от твоята влиза другата седмица в бокса за смяна на масло, горивен и въздушен филтър, но конумативите са си техни. Само ме питаха за маслото ,,стандартно или премиум,, казах премиум, което се оказа Castrol. И Mobil да беше или Motul все тая. Те всичките премиум марки са по едно и същи стандарти произведени. Предимството пред ,,стандартното,, е, че са Long Live, карат много километри. 

преди 55 минути, balki65 написа:

в Чехия стетна сервизната лапа,транспорт и сервиз 500 евракита,мн съм доволен,успех

А те лампите не се ли слагат с цел да светят!?

преди 14 минути, ivan_pop написа:

А те лампите не се ли слагат с цел да светят!?

Те да си светят,обаче след талкова разходи пак да светят

преди 15 часа, tovarqt написа:

Здравейте понеже очакваме скоро хибрида да доиде японския, някой ли да препоръча добър сервиз за смяна на масло понеже колата е сравнително скъпа

30-40хиляди лева 2ра употреба не искам някой да се учи в нея, а някое високо качествено сервизче да и сменя маслото и масления филтър.

Ауторизирания сервиз  са най-добрия избор но там и цените са най товарещи 200лв за труд за смяна на масло и филтър което не ме у-ва.

Масло съм си купил и филтри оригинални и сега търся подходящо място за смяна, че докато доиде колата, трябва да съм го намерил.

Всякакви вариянти за София и около София са добре дошли като е важно да е високо качеството и цената да е под 100лв за труд все пак е развиване на пробка и наливане на масло отгоре не е сменят двигател или кутия и обучават.

Не се стискай!Иди в оторизиран сервиз.Моята е 2013г.И е,като от магазина.

преди 5 минути, The Rage написа:

Не се стискай!Иди в оторизиран сервиз.Моята е 2013г.И е,като от магазина.

Не са важни годините или цената, важно е дали се подържа, 

преди 1 минута, balki65 написа:

Не са важни годините или цената, важно е дали се подържа, 

Това исках,да кажа и аз.Да отидеш при дедо Пенчо е едно-съвсем друго е,в оторизиран сервиз.Малко по-скъпо е но...

преди 1 минута, The Rage написа:

Това исках,да кажа и аз.Да отидеш при дедо Пенчо е едно-съвсем друго е,в оторизиран сервиз.Малко по-скъпо е но...

Какво ги гледаш, името голямо,парите скъпо, работа задоволителна. стажанти маниии,мани.Същата работа, VWсервиз, копютър,дигноза, накрая к.р.Защо в БГ диагнозата не съвпада с тази на Германците, мн хинтересно.

преди 4 минути, balki65 написа:

Какво ги гледаш, името голямо,парите скъпо, работа задоволителна. стажанти маниии,мани.Същата работа, VWсервиз, копютър,дигноза, накрая к.р.Защо в БГ диагнозата не съвпада с тази на Германците, мн хинтересно.

Я,пак.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.