Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

iHunt добър бранд ли са?

Featured Replies

Вижте този телефон: https://www.emag.bg/smartfon-ihunt-s20-ultra-apex-2021-6-55-inch-hd-4g-3gb-ram-32gb-rom-dualsim-android-10-5000mah-triplecamera-13mp-senzor-za-prystovi-otpechatyci-cherno-s20ultra-black/pd/DY35DYMBM/

Има и други подобни телефони, пак на iHunt, на цена от около 110 лева. Ето пример: https://www.emag.bg/smartfon-ihunt-like-10-2022-16gb-dual-sim-5-5-inch-ips-kamera-8mp-2650mah-android-10-3g-cherven-00001804/pd/DYFR29MBM/

Какво мислите за тези телефони, добри ли са? Ако са качествени, защо цената е ниска? Има ли някаква уловка в цената - ниска цена, ниско качество?

Не съм наясно с този бранд, тъй като никога не съм му чувал името. Името 'iHunt" нищо не ми говори. Бранда сериозен ли е, или са просто някаква Китайско-Азиатска група от дубликатори, трафиканти, и пирати, които сглобяват имитации на оригинални технологии в гараж, и след това продават продукти, представени като качествени?

Ако купя такъв телефон, ще съжалявам ли? Също така, работят ли с всякакви СИМ карти тези телефони, или са заключени, което означава, че работят само към определен оператор?

Реално първия показан телефон дава много повече от втория.

Какво е качествен телефон за теб?

Телефона от битака ли го купуваш или от магазин с гаранция?

Работят с упоменатия размер SIM карти, няма как да са заключени към определен оператор, след като не ги продава такъв.

Преди 3,5 години си взех телефон от подобна куче марка - Ulefone, за 110 лева. Всичко си работи нормално. Разбира се, няма обновявания на андроида. Като за първи телефон - става. В момента се оглеждам за нов, отново в ниския клас за около 200 лева като съм се спрял на три марки: Xiaomi, Realme и Motorola. Ще гледам за някаква промоция, примерно за Великден или петък, 13-ти на 13-ти май. Дано съм ти помогнал. Успех.

Защото са евтини боклуци. Калпави камери и екрани, спорна производителност, малко вградена и оперативна памет - особено това iHunt - 1 GB RAM, 16 GB ROM - параметри на телефон от преди 10+ години. Ще инсталираш 1-2 приложения и ще свърши вградената памет, а оперативната е толкова малко, че не се знае изобщо какво ще работи.

Вземаш един телефон висок клас, има всичко каквото трябва. После почваш да режеш всичко, което може да се махне, сваляш обем и качеството на материалите до абсолютния минимум без който не може да тръгне и става нисък клас. После продаваш на тези, които купуват стоката само спрямо цената без оглед на качеството. Веднъж даже преди години ми попадна един такъв, който с мъка се виждаше нещо на екрана навън при слънчево време.

Само за Ало-Ало стават но и за друго. :)

Не си заслужава да се купуват.

Първия е малко по добър.

Както казаха по-горе в коментарите , подобни телефони от нисък клас служат само за "ало-ало".  Ако мислиш да ги ползваш за снапчатове,тиктоци и прочие .... по-добре забрави.

Специално за iHunt марката .... по мой наблюдения са пълни боклуци.

Колега наскоро си закупи подобен за стотина/двеста лева от емаг и спря да работи на втория месец .... БУКВАЛНО!

По негови думи ,телефонът се изключил и при включване фрийзва на начален екран само с логото.

Свързвал се с емаг ,а от там са го насочили към имейл на производителя в румъния .... ходи се оправяй, така го е захвърлил в шкафа.

Спести си пари и вземи някой Samsung по-добре , понеже и аз така избързах с един Huawei .... иии скоро ще го думкам в земята ми се струва. :D

• 5 месеца по-късно...
на 1.04.2022 г. в 1:00, bootlicker (Мазния) написа:

Вижте този телефон: https://www.emag.bg/smartfon-ihunt-s20-ultra-apex-2021-6-55-inch-hd-4g-3gb-ram-32gb-rom-dualsim-android-10-5000mah-triplecamera-13mp-senzor-za-prystovi-otpechatyci-cherno-s20ultra-black/pd/DY35DYMBM/

Има и други подобни телефони, пак на iHunt, на цена от около 110 лева. Ето пример: https://www.emag.bg/smartfon-ihunt-like-10-2022-16gb-dual-sim-5-5-inch-ips-kamera-8mp-2650mah-android-10-3g-cherven-00001804/pd/DYFR29MBM/

Какво мислите за тези телефони, добри ли са? Ако са качествени, защо цената е ниска? Има ли някаква уловка в цената - ниска цена, ниско качество?

Не съм наясно с този бранд, тъй като никога не съм му чувал името. Името 'iHunt" нищо не ми говори. Бранда сериозен ли е, или са просто някаква Китайско-Азиатска група от дубликатори, трафиканти, и пирати, които сглобяват имитации на оригинални технологии в гараж, и след това продават продукти, представени като качествени?

Ако купя такъв телефон, ще съжалявам ли? Също така, работят ли с всякакви СИМ карти тези телефони, или са заключени, което означава, че работят само към определен оператор?

Здравей,виждам че си писал преди 5 месеца за тази марка телефон I Hunt. Ако си си купил техен телефон кажи ми мнение , макар че засега аз нямам добра оценка за марката и модела на телефона,който поръчах от Емаг ...

Аз съм с S22 Ultra,но не ме удовлетворява и не покрива очакванията ми 

Хайде спри се! Телефон върхов клас на изпитана марка и то от началото на тази година да сравняваш с нисък клас телефони? Не знам какво може да не те удовлетворява в S22 Ultra и какво повече искаш?!?

преди 21 минути, Raze написа:

Хайде спри се! Телефон върхов клас на изпитана марка и то от началото на тази година да сравняваш с нисък клас телефони? Не знам какво може да не те удовлетворява в S22 Ultra и какво повече искаш?!?

Според мен има какво да се желае още

преди 1 час, Raze написа:

Той може да е  с iHunt и пак да е с  S22 Ultra  :lol6:

Тея китайци нямат спирачки :lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.