Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

имате ли идея за таблет но С УИНДОУС , клавиатура и стилус ? Бюджета е около 1,000 лв

Featured Replies

Здравейте форкумци ! 
имате ли идея за таблет но С УИНДОУС , клавиатура и стилус ? Бюджета е около 1,000 лв 

преди 44 минути, Детелин Василев Кирчев написа:

Здравейте форкумци ! 

Ako добавиш още една хилядарка - Lenovo ThinkPad X1

преди 44 минути, Детелин Василев Кирчев написа:

Здравейте форкумци ! 

Няма вече такива извращения и Слава Богу. Майкрософт се осраха до небето. Това, което се предлага в момента е повече лаптоп с тъч. Не виждам смисъл от това нещо.

току-що, Banesc написа:

народо още ли си харчи парите  за такива неща 

Да! Защото с тия неща изкарваш пари. Или пък просто искаш да имаш нещо, което комшията няма, независимо, че не ти трябва

преди 10 минути, NewRedDragon написа:

Да! Защото с тия неща изкарваш пари. Или пък просто искаш да имаш нещо, което комшията няма, независимо, че не ти трябва

не съм видял  някой да изкара пари  от тия неща освен производителите

преди 3 минути, Banesc написа:

не съм видял  някой да изкара пари  от тия неща освен производителите

Споменатото от мен по горе Lenovo е идеално за "живо" следене на параметрите на мотора - в движение. Иначе е дърво от класа, но ти тия работи не можеш да ги схванеш - мормално за породата ти

• Автор

имам много добър познат стоматолог в Жельона Гора Полша , българин пробил на чужда земя и то доста сериозно 
видях таблета му , който струва 15,000 лв , графика , свойства , изследване на зъба , 3д , 5д , 9д .... въртене , микро , макро ... 
нооооооооо там става дума за лукс , професионализъм и т.н. на световно ниво 
В този случай на темата , става дума за мой клиент , и още по-лошо за клиентКА 
искам та искам , мъж го искаааам , СЕГА ГО ИСКААААМ 
Естествено че лаптоп с тъч е 100 пъти по-добре но .... работа си имам с ТЯ , че и крива , и инатеста и т.н. 
Викам си идея да дадете 
И аз знам за 2-3,000 че има нещо читаво , работя с PLASICO , JAR , ARDES , IT PLACE 
ама хората викат НЕМА ТАКОВА ЖИВОТНО ЗА 1,000 ЛВ , стартираме от поне 2,500 с долу-горе хубав процесор i5 
Радвам се , че се включихте с компетентри , точни и сдържани мнения , ето това е форум !!! Благодаря на всички . 
Иначе - какви предпочитание имате за лаптоп с тъч , работещ със стилус ? 
Предложете модел бюджетен или нещо средна хубост 
Благодаря за внимането ! 

преди 4 часа, NewRedDragon написа:

Споменатото от мен по горе Lenovo е идеално за "живо" следене на параметрите на мотора - в движение. Иначе е дърво от класа, но ти тия работи не можеш да ги схванеш - мормално за породата ти

какво има да го следиш мотора

прецаква се и го продаваш втора ръка на някой балък и си купуваш нов нали така работи капитализма и демокрацията

или греша 

преди 12 часа, Banesc написа:

какво има да го следиш мотора

прецаква се и го продаваш втора ръка на някой балък и си купуваш нов нали така работи капитализма и демокрацията

или греша 

Не става така.... Когато се мъчиш да изцедиш и последна конска сила и последния Nm от мотора, трябва да следиш и зашисваш всичко в реално време, в завой, на права... Да модифицираш картите за управление и т.н

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.