Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

След като изключа Adblock продължава да ми излиза надпис да го изключа

Featured Replies

След като изключа Adblock в сайта https://www.bg-gledai.live/ продължава да ми излиза надпис да го изключа 

• Автор
преди 6 минути, JKirilov написа:

Кой е браузъра и как точно го изключваш?

Google Chrome, изключвам от иконката на Adblock, а също от настройките на браузъра -„изскачащи прозорци и пренасочвания“ е разрешено

преди 4 минути, svetlana1964 написа:

Google Chrome, изключвам от иконката на Adblock, а също от настройките на браузъра -„изскачащи прозорци и пренасочвания“ е разрешено

Този адблок ли ползвате https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-—-best-ad-blocker/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom? Ако е той препоръчвам ви да го разкарате и да си сложите този

https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm

Заредете в браузера този адрес chrome://extensions/ от което трябва да Ви покаже разширенията на добавките и от там го изключете. :)

• Автор
преди 4 минути, vlado1985 написа:

Този адблок ли ползвате https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-—-best-ad-blocker/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom? Ако е той препоръчвам ви да го разкарате и да си сложите този

https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm

Да, първия ползвам. Но и след като го премахна пак ми излиза надпис в сайта

След спиране на добавката, дайде освежаване на страницата с бутона F5 от клавиатурата.

• Автор
преди 1 минута, S197 написа:

След спиране на добавката, дайде освежаване на страницата с бутона F5 от клавиатурата.

Правя го и пак същото

преди 6 минути, svetlana1964 написа:

Да, първия ползвам. Но и след като го премахна пак ми излиза надпис в сайта

Втория линк който съм дал ublock origin като цъкнете на добавката в лентата горе ви се показва кръглото бутонче с което влючвате и изключвате да се показват реклами. Така всеки път когато посещавате сайт за филми и незнам си какво и ви кара да разрешите рекламите можете да си пускате и спирате добавката когато ви е кеф.

• Автор
преди 4 минути, vlado1985 написа:

Втория линк който съм дал ublock origin като цъкнете на добавката в лентата горе ви се показва кръглото бутонче с което влючвате и изключвате да се показват реклами. Така всеки път когато посещавате сайт за филми и незнам си какво и ви кара да разрешите рекламите можете да си пускате и спирате добавката когато ви е кеф.

Ще пробвам и с този

преди 1 минута, svetlana1964 написа:

Ще пробвам и с този

Ами аз и затова дадох линка защото съм доволен от този блокер макар че има и други добри блокери

• Автор
току-що, Coco1 написа:

А пробвала ли си след като го изключиш да излезеш от сайта и да се върнеш отново

Да, дори и рестартиране. Преди не съм имала такъв проблем в този сайт. Писах и до сайта да видим какво ще ми отговорят от там

преди 4 минути, svetlana1964 написа:

Да, дори и рестартиране. Преди не съм имала такъв проблем в този сайт. Писах и до сайта да видим какво ще ми отговорят от там

Сайта не е виновен проблема е някъде при теб. Пробвай с деинсталиране на блокерите изчисти след това браузара и инсталирирай блокера Adguard

преди 6 минути, svetlana1964 написа:

Токущо си направих регистрация и пробвах със пуснат блокер да ли може да се гледат филми дава. Пробвах и със изключен блокер дава причината не е в сайта или добавката причината е в вашия телевизор

• Автор
преди 3 минути, vlado1985 написа:

Токущо си направих регистрация и пробвах със пуснат блокер да ли може да се гледат филми дава. Пробвах и със изключен блокер дава причината не е в сайта или добавката причината е в вашия телевизор

преди 4 минути, Coco1 написа:

Сайта не е виновен проблема е някъде при теб. Пробвай с деинсталиране на блокерите изчисти след това браузара и инсталирирай блокера Adguard

В браузъра чистих данни за сърфиране, но на сигурност има включена опция стандартна защита, да я излюча ли?

В браузъра чистих данни за сърфиране, но на сигурност има включена опция стандартна защита, да я излюча ли?

Стандартна защита си я остави пусната макар че и изключена да бъде няма проблем. Ако имате инсталиран клийнер ви предлагам да си изчистите кеша на браузера и бисквитките ако нямате инсталиран клийнер можете да извършите същата процедура през настройките на браузера в секция поверителност и сигурност и от там избирате изчистване на данните за сърфирането

преди 5 минути, svetlana1964 написа:

Да. изкл я

• Автор
преди 19 минути, vlado1985 написа:

Стандартна защита си я остави пусната макар че и изключена да бъде няма проблем. Ако имате инсталиран клийнер ви предлагам да си изчистите кеша на браузера и бисквитките ако нямате инсталиран клийнер можете да извършите същата процедура през настройките на браузера в секция поверителност и сигурност и от там избирате изчистване на данните за сърфирането

Чистих няколко пъти вече и нищо

току-що, svetlana1964 написа:

Чистих няколко пъти вече и нищо

Виждам че не сте си прочели съобщението още но ако искате може да ми дадете достъп до машината и да оправя браузера работа за няма и 5 минути ви е си решавате

преди 2 часа, svetlana1964 написа:

След като изключа Adblock в сайта https://www.bg-gledai.live/ продължава да ми излиза надпис да го изключа 

Добавете това при филтрите.

@@||www.bg-gledai.co^$generichide
www.bg-gledai.co##script: inject (bab-defuser.js)

@@||www.bg-gledai.co^$generichide
www.bg-gledai.co##script: inject (bab-defuser.js)

ггггг.jpg

• Автор

Инсталирах ccleaner, преди го имах за почистване, а сега ми го свали като браузър и там няма проблем със сайта. Може би ако преинсталирам google chrom може и да се оправи. Благодаря за предложението ще помисля

Инсталирах ccleaner, преди го имах за почистване, а сега ми го свали като браузър и там няма проблем със сайта. Може би ако преинсталирам google chrom може и да се оправи. Благодаря за предложението ще помисля

Клийнера ви е свалил хрома така ли? А със предишния хром какво се случи. Проблема не в това да преинсталирате браузера а да си поичстите кеша и бисквитките

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.