Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да изкараме някой лев от войната в Украйна?

Featured Replies

Всеки е наясно, че почнели се война някой иска да спечели много пари. Оная вечер след бачкане си поркаме бирички  с един авер от братска Сърбия и умуваме по тая тема, викам му чакай бе брат,  ние да не сме по-глупави от Байдън и Путин и да не вземем и ние парче от баницата. Той вика дай им апартамента под наем на украинските бежанци. Ако си живеех в България да, сега мога да им предлагам само  така наречените адресни регистрации с право само да си получават пощата. 150 евро на месец на чиляк. Толкова върви средно тоя бизнес тук. 5 човека да регистрираш 750 евро печелиш от въздуха на месец. Миналата седмица ми звъни един авер от Кьорасал, 4 човека имал за адресна регистрация, цяло семейство, обаче се разболя от корона приеха го в болница и за сега нещата там са в застой. Имам комшия холандец, неговата е Украйнка, гледам някакви коли с украинска регистрация пред тях, ще мина през у тях да ги преслушам. Тоя бензин където го наливам на 2 евро литъра нали някой трябва да плати сметката? Е не искам да съм аз. 

Те, тарикатите "доброволци" отдавна се включиха в "подпомагането" на украинските бежанци. Не дремят тук във форума.

Питай Миро_20 ...

Успех!

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Ей нямате спирка с Bootlicker! От смърт ли искаш да изкарваш пари!

По твоята логика Зеленски за момента освен оръжия печели и пари ... 

преди 1 минута, dioib написа:

Питай Миро_20 ...

Успех!

Всеки си плаща за действията. Няма да го коментирам тоя палячо.

преди 9 минути, dioib написа:

Е дали па не печели?

преди 8 минути, Bubbles написа:

Е дали па не печели?

Може би Христофор Първи трябва да стане президент на Украйна!?

преди 11 минути, dioib написа:

Може би Христофор Първи трябва да стане президент на Украйна!?

Ами да ходи да става, той чифута и без това скоро ще даде фира.

преди 38 минути, Емил Костов написа:

Мм не….  Идеята ми е да помагам на хора изпаднали в беда срещу заплащане. Аз не съм шейха на Оман да има пари и за благотворителност.

преди 2 минути, Христофор_първи написа:

Мм не….  Идеята ми е да помагам на хора изпаднали в беда срещу заплащане. Аз не съм шейха на Оман да има пари и за благотворителност.

Дай ти апартамент под наем на украинците! Ще видиш тогава какво ще ти се случи.

преди 1 час, Емил Костов написа:

От смърт ли искаш да изкарваш пари!

От там е голяма далавера. Примерно погребалните агенции.

преди 1 час, Емил Костов написа:

В първите дни на войната в тикток беше пълно с включвания "На живо" от украйна и всичките до едно бяха ментета(Смимка на град през нощта и звук на виещи сирени), а хиляди идиоти пращаха дарения под формата на тикток жетони които след това се осребряват в реални пари.

Като цяло света е пълен кретени, затова трябва нещо да стане да ни изчисти всичките и да се почне отначало, текущите вече сме тотална щета.

той Зелински излезе мн. умен - войната ще свърши и затова че е останал, пак ще го изберат, а и като гледам се натиска за ЕС, и може да усвоява еврофондове и ще  си ги прибира

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Дай ти апартамент под наем на украинците! Ще видиш тогава какво ще ти се случи.

Е аз не бих дал адресна регистрация на всеки от пътя, еле пък апартамент. На запад хората първо провеждат интервю с кандидатите, за да проверят да ли са надеждни. Бежанец  не значи престъпник или вандал. Държавите, които им осигуряват убежище да не мислиш, че го правят безплатно!? Лапкат субсидии.

преди 1 минута, Христофор_първи написа:

Е аз не бих дал адресна регистрация на всеки от пътя, еле пък апартамент. На запад хората първо провеждат интервю с кандидатите, за да проверят да ли са надеждни. Бежанец  не значи престъпник или вандал. Държавите, които им осигуряват убежище да не мислиш, че го правят безплатно!? Лапкат субсидии.

Те вдигнаха ръце вече. Почнаха да ги гонят с полиция.

преди 1 час, Bubbles написа:

Като цяло света е пълен кретени, затова трябва нещо да стане да ни изчисти всичките и да се почне отначало, текущите вече сме тотална щета.

Света и да почне от начало, един ден пак така ще бъде, както е сега. Проблема идва от там, че трудните времена създават силни хора, силните хора създават лесни времена, а лесните времена създават слаби хора. Айде да изпразним хладилниците и да спрем тока само за  един месец, и да дойде да ми обеснява някоя жена как не и трябвало мъж.

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Те вдигнаха ръце вече. Почнаха да ги гонят с полиция.

Това е заради прекалено либералния начин, по който всичко се случва. Дай веднага да им помогнем. На времето знаешли как се е емигрирвало като бежанец? Отиваш в един лагер, там ти се доставя само най-необходимото , и нямаш право на нищо друго. Ти си отцепен през цялото време от населените места на държавата и нормалните граждани. И почват интервюта със всеки от до. Има хора, прекарали години в тия лагери, преди да им се даде статут, с който имат правата на нормален гражданин. И, ако ти си дошъл да правиш пакости, при първото провинение те гонат от държавата. Гледай тоя филм малко да ти стане ясно как някога българите са емигрирвали като бежанци.

Не знам за българските хотелиери, ама при колелото на късмета се завъртя вече. По-късно днес имам интервю с първия клиент.

преди 30 минути, Христофор_първи написа:

Не знам за българските хотелиери, ама при колелото на късмета се завъртя вече. По-късно днес имам интервю с първия клиент.

От мен...успех. Почти съм уверен, че ще му сипеш "башкъ" Живей си живота, щото нали знаеш след него какво ни чака? Господ забавя, но никогО не забравя.

преди 12 минути, Kolev72 написа:

От мен...успех. Почти съм уверен, че ще му сипеш "башкъ" Живей си живота, щото нали знаеш след него какво ни чака? Господ забавя, но никогО не забравя.

Благодаря! Аз съм вярваш човек Дядо Стефане. На ли и в Библията пише  ,,Ако имаш две ризи, дай едната на ближния си,,  Да ама вчера, като си занесох на едни сирийци шивачи една дреха, на която трябваше да и се зашият пет копчета, те не питаха да ли ще облеча с нея някой сирийски бежанец или украински, а си поискаха 25 евро. И като ги попитах ,,Не е ли скъпо за зашиване на 5 копчета,, а ми те ми отговориха, понеже дрехата е кожена и иглата щяла да влиза трудно щели да ги болят пръститете и т.н. и т.н.

преди 7 минути, Христофор_първи написа:

Благодаря! Аз съм вярваш човек Дядо Стефане. На ли и в Библията пише  ,,Ако имаш две ризи, дай едната на ближния си,,  Да ама вчера, като си занесох на едни сирийци шивачи една дреха, на която трябваше да и се зашият пет копчета, те не питаха да ли ще облеча с нея някой сирийски бежанец или украински, а си поискаха 25 евро. И като ги попитах ,,Не е ли скъпо за зашиване на 5 копчета,, а ми те ми отговориха, понеже дрехата е кожена и иглата щяла да влиза трудно щели да ги болят пръститете и т.н. и т.н.

От цялата работа какво излиза? 

Че няма безплатен обяд и нищо не са дава ей така, щото очите ми, ти харесват.

преди 3 часа, Kolev72 написа:

От цялата работа какво излиза? 

Че няма безплатен обяд и нищо не са дава ей така, щото очите ми, ти харесват.

Всичко е търговия в тоя живот Дядо Стефане. Един получава добра работа, друг пари, трети с&кс, четвърти билет за отвъдното. Дори и в училище сред децата, които нищо не са видяли от живота и още са с чисти души, всички деца искат да са до най-силния от класа, тоя който шамари другите, ама не защото му харесват очите, а просто защото искат сигурност и защита.

на 18.04.2022 г. в 10:28, Христофор_първи написа:

Всеки е наясно, че почнели се война някой иска да спечели много пари. Оная вечер след бачкане си поркаме бирички  с един авер от братска Сърбия и умуваме по тая тема, викам му чакай бе брат,  ние да не сме по-глупави от Байдън и Путин и да не вземем и ние парче от баницата. Той вика дай им апартамента под наем на украинските бежанци. Ако си живеех в България да, сега мога да им предлагам само  така наречените адресни регистрации с право само да си получават пощата. 150 евро на месец на чиляк. Толкова върви средно тоя бизнес тук. 5 човека да регистрираш 750 евро печелиш от въздуха на месец. Миналата седмица ми звъни един авер от Кьорасал, 4 човека имал за адресна регистрация, цяло семейство, обаче се разболя от корона приеха го в болница и за сега нещата там са в застой. Имам комшия холандец, неговата е Украйнка, гледам някакви коли с украинска регистрация пред тях, ще мина през у тях да ги преслушам. Тоя бензин където го наливам на 2 евро литъра нали някой трябва да плати сметката? Е не искам да съм аз. 

Това не се ли нарича трафик на жени? И мисля, че е противозаконно.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Това не се ли нарича трафик на жени? И мисля, че е противозаконно.

Абе ти наясно ли си въобще какво е Трафик на хора? Защото такова понятие като Трафик на жени не съществува. Не и в закона. И къде причете в поста ми, че ще прекарвам хора нелегално? Понякога имам чувството, че сериозно халюцинираш, и, че пропускаш да си пиеш хаповете.

• 2 седмици по-късно...

Пари ще бъдат изкарани, и то много пари. От тези милиарди, ние няма да видим и една стотинка, както вече се доказа.

Парите ще отидат при политиците, както и при т.нар "филантропични" НПО-тата и фондации, казващи, че ще помогнат на този и онзи, че ще спасят този и онзи, че ще спасяват човешки права, свободи и демокрация, но за целта, трябва да им бъде платено от фондове и дарения, които идват от нашите пари, такси. Когато парите бъдат дадени, те ще останат в джобовете на идеологическите подривници зад тези НПО-та, фондации, организации, политически пратиш, корпорации, и всякакви такива...

Ето как, дами и господа, ще се изкарат пари от "войната".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.