Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кредит от банка до 7000 лева

Featured Replies

Здравейте.

Трябва ми кредит от банка до 7000 лева.

В пощенска банка ми отказаха, че трудовия договор не е на 6 месеца, а по малко. 

Има ли банка която да не изисква това условие ? 

Едва ли. По-скоро в някоя фирма за бързи кредити може да пробваш, но не ти препоръчвам. Най-добре си спести парите, вместо да се набутваш с кредити и да плащаш излишни лихви.

преди 2 часа, Raze написа:

Едва ли. По-скоро в някоя фирма за бързи кредити може да пробваш, но не ти препоръчвам. Най-добре си спести парите, вместо да се набутваш с кредити и да плащаш излишни лихви.

С тия бързи кредити какви главници слагат.., та ако заскъснееш, нагазваш дълбоко в калта. Само идиот би ползвал такива фирми.

преди 4 часа, user365 написа:

Здравейте.

Трябва ми кредит от банка до 7000 лева.

В пощенска банка ми отказаха, че трудовия договор не е на 6 месеца, а по малко. 

Има ли банка която да не изисква това условие ? 

Един такъв кредит трябва да има с какво да го обезпечиш. Примерно аз бих ти дал 7000лв, с месечна лихва от 30%, само ако ми заложиш нещо, което струва 15 000лв. 

преди 1 час, Bubbles написа:

То по-добре при лихварите от Столипиново.

Ами не е по-добре,щото те работят на същия лихвен процент, обаче проблема е, че като закъснееш с главницата там хем ще те баят, хем ще те ухажват, и хем ще върнеш всичко с лихвите, хем нямат да ти върнат това, което си заложил. Капиш?

преди 6 минути, Христофор_първи написа:

Ами не е по-добре,щото те работят на същия лихвен процент, обаче проблема е, че като закъснееш с главницата там хем ще те баят, хем ще те ухажват, и хем ще върнеш всичко с лихвите, хем нямат да ти върнат това, което си заложил. Капиш?

Нищо подобно. Просто заложеното изгаря!

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Нищо подобно. Просто заложеното изгаря!

Хаха така си мислиш! Ти колко такива лихвари познаваш лично? Нула. Аз познавам няколко,  дори са ми искали услуги, за пребиране на дългове от длъжници.

преди 12 минути, Христофор_първи написа:

Хаха така си мислиш! Ти колко такива лихвари познаваш лично? Нула. Аз познавам няколко,  дори са ми искали услуги, за пребиране на дългове от длъжници.

Не ми се смей. След като имаш заложена стока за 15000 лева и не си плащаш лихвата губиш стоката. Сега ако лихварят е дал пари под уговорена дума или като залог заплата нещата са съвсем различни. И да познавам и познавах лихвари още преди ти да си бил в този форум. Не те знам на колко си години.

image.png.65e054e173eb6da7f6163831a197f161.png

преди 4 минути, dimy написа:

image.png.65e054e173eb6da7f6163831a197f161.png

Заеви ги ти тия глупости. Отсега ти казвам, че не са верни. Със сигурност трябва да си на постоянен договор, да си поне няколко години в дадената сфера и да вземаш поне  2000 лева заплата.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 час, Емил Костов написа:

Не ми се смей. След като имаш заложена стока за 15000 лева и не си плащаш лихвата губиш стоката. Сега ако лихварят е дал пари под уговорена дума или като залог заплата нещата са съвсем различни. И да познавам и познавах лихвари още преди ти да си бил в този форум. Не те знам на колко си години.

Ами нека да опита чиляка, аз само казвам Емо какви са мойте наблюдения върху тази дейност упражнявана от лица населяващи местности като Столипиново.

преди 9 минути, Христофор_първи написа:

Ами нека да опита чиляка, аз само казвам Емо какви са мойте наблюдения върху тази дейност упражнявана от лица населяващи местности като Столипиново.

Нищо не казвам. Като иска да опитва! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.