Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Vivacom предплатен Free2Go - роуминг в Турция?

Featured Replies

Привет. Аз съм на Free2Go с подновяващия се Mix L+ пакет. 

Някаква идея дали това случайно включва роуминг в Турция? Питам единствено, защото Виваком имат роуминг пакети на сайта си, които включват ЕС роуминг и Турция (чрез Turkcell), та се зачудих дали и с моята услуга не са ги сложили под общ знаменател. 

Предполагам отговорът е 'не' и съответно приемам и препоръки каква предплатена карта да си купя в Турция за няколко дена в Истанбул.

Благодаря!

преди 17 минути, ituiwh написа:

Привет. Аз съм на Free2Go с подновяващия се Mix L+ пакет. 

Някаква идея дали това случайно включва роуминг в Турция? Питам единствено, защото Виваком имат роуминг пакети на сайта си, които включват ЕС роуминг и Турция (чрез Turkcell), та се зачудих дали и с моята услуга не са ги сложили под общ знаменател. 

Предполагам отговорът е 'не' и съответно приемам и препоръки каква предплатена карта да си купя в Турция за няколко дена в Истанбул.

Благодаря!

Турция не е в ЕС. За там ти трябва отделен пакет.

От инфото прочетено в нета, си направих извод, че е по добре да се вземе карта от там, но имея на тела се регистрира( някаква антитерористична политика в тази държава) Затова най-добре ако ще купуваш такава карта отиди в официален офис на оператор, ще ти извършат услугата безплатно. Иначе ако не си се регистрирал, до 2 дни ти блокират картата, но това важи само за турски карти на територията на Турция. Имат туристически пакети с по 20 ГБ интернет. Преведи си с хром https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler 
това и виж как са нещата. Не знам турски и повече не мога да помогна .

Това са глупости. Има си пакети за разговори и за мобилни данни за Турция. Зависи колко време ще си там.

преди 9 минути, Емил Костов написа:

Това са глупости. Има си пакети за разговори и за мобилни данни за Турция. Зависи колко време ще си там.

Глупости! Има БГ пакети които са много скъпи, да не казвам какви са цените за интернет.

Аз имам Турска карта, Български гражданин НЕ може да си закупи Турска карта на сметка. Има такива които се продават но не можеш да говориш със тях, 300 Турски лири струват, важат за 3 месеца, имаш 25 ГБ Интернет. Можеш да се възползваш от него и да говориш по Вайбър например.

Аз за моята карта заплащам по 60 тл. на месец!

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Глупости! Има БГ пакети които са много скъпи, да не казвам какви са цените за интернет.

Аз имам Турска карта, Български гражданин НЕ може да си закупи Турска карта на сметка. Има такива които се продават но не можеш да говориш със тях, 300 Турски лири струват, важат за 3 месеца, имаш 25 ГБ Интернет. Можеш да се възползваш от него и да говориш по Вайбър например.

Аз за моята карта заплащам по 60 тл. на месец!

И кое му е скъпото, че нещо не разбрах

преди 1 минута, Емил Костов написа:

И кое му е скъпото, че нещо не разбрах

Началник, аз от 20 години пътувам Турция България. Закупи си едн пакет, отиди и говори в Турция и после ще си говорим!

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Началник, аз от 20 години пътувам Турция България. Закупи си едн пакет, отиди и говори в Турция и после ще си говорим!

:lol6: какъв началник съм пък аз! Лесно мога да проверя, защото имам приятел, който е турчин но е женен за българка. Мога да проверя цените. Освен това ти пътуваш от 20 години. За теб е изгодно да имаш и турска карта. 

току-що, Емил Костов написа:

:lol6: какъв началник съм пък аз! Лесно мога да проверя, защото имам приятел, който е турчин но е женен за българка. Мога да проверя цените. Освен това ти пътуваш от 20 години. За теб е изгодно да имаш и турска карта. 

Имам две сим карти, провери и ще се убедиш! :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.