Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хапчета/храна за бързо покачване на мазнини

Featured Replies

Наистина не мога да повярвам, тъй като хората се чудят как да отслабнат, а аз търся да помогна на човек как да напълнее.

Та един приятел много иска със жена си да са малко по пухкави (всъщност доста по-пълни) и търси хапчета за напълняване на подкожни мазнини.

Дайте съвети за хранене или препоръчайте хапчета за напълняване.

Iмайте предвид, че са с бърз метаболизъм и искат не мускули, а дебелота.  😮

Фетиш имат... искат да са дебели pyk аз искам да отслабна. 😅

Чух че един взел от Турция хапчета за жена си и за 1 година наддала 25-30 кг в извивки.

Ако има такива моля дайте линк.

Знам, че е безумно от една страна но...

Сланина!

Успех!

п.п. Желателно да е с подправки, че иначе ще се наложи да се ползва и вино. :) 

преди 3 часа, dinkoty написа:

Наистина не мога да повярвам, тъй като хората се чудят как да отслабнат, а аз търся да помогна на човек как да напълнее.

Та един приятел много иска със жена си да са малко по пухкави (всъщност доста по-пълни) и търси хапчета за напълняване на подкожни мазнини.

Дайте съвети за хранене или препоръчайте хапчета за напълняване.

Iмайте предвид, че са с бърз метаболизъм и искат не мускули, а дебелота.  😮

Фетиш имат... искат да са дебели pyk аз искам да отслабна. 😅

Чух че един взел от Турция хапчета за жена си и за 1 година наддала 25-30 кг в извивки.

Ако има такива моля дайте линк.

Не се занимавайте с глупости, че после да видиш при увреден метаболизъм какви проблеми ще имате. Направо се плаша вече.

Що за умствено-изостанали хора ще искат да станат прасета? Хапчета за надебеляване? Да набиват бургери, дюнери до пръскане... после се почват болестите и болежките. Олигофренска му работа.

преди 4 часа, dinkoty написа:

Никак не е безумно
На млади години го имах същия проблем
Консумирах огромни количества храна, а не напълнявах
Кръвното ми беше 90/60 и лекарите ми препоръчваха да се храня повече, при което ме надуваше смях
Не зная дали има хапчета за напълняване, но вероятно тези хора страдат от слабостта си
Слаботелесните, огромни количества храна да поглъщат, няма напълняване
Реших проблема с тренировки - тичане, успоредка,  лост - и така натрупах мускулна маса и мазнини
Никак не е приятно да си с перманентно ниско кръвно, отделно подигравките 

всеки ден сладко + нормалното ядене

кроасани (един има цели 500 калории), шоколадчета, десертчета, тук препоръчвам Киндер Буено и млечни шоколади

и повече да седят пред тв/компютър

преди 3 минути, Kieli написа:

и повече да седят пред тв/компютър

олелей

ти за това ли си дебело кюфте дек иска да услабне

преди 3 минути, Овню написа:

олелей

ти за това ли си дебело кюфте дек иска да услабне

кюфте на лост :giggle1:

и още нещо
упражнения от вида лъскане на бастун и секс трябва да се спрат, защото изразходват много енергия без натрупване на маса
демек ще отслабнат повече

Мазнини се трупат като поемаш много калории, а не изразходваш енергия. Нека да вкючат на авариен режим и да пестят енергия и в същото време да пльоскат джънк фуд на килограм. После качи снимка с резултата как се разливат с паласките и прочие. ;)

освен всичко, което написах, могат да свикнат да дремват следобед по някой час

това е още складиране на енергия, която на практика не ползваш

с комбинирани методи се отслабва най-бързо, с комбинирани методи и се качват мазнини най-бързо

ако имат и мързелива професия най-добре

преди 2 минути, Kieli написа:

освен всичко, което написах, могат да свикнат да дремват следобед по някой час

това е още складиране на енергия, която на практика не ползваш

с комбинирани методи се отслабва най-бързо, с комбинирани методи и се качват мазнини най-бързо

ако имат и мързелива професия най-добре

Ако му е наред метаболизмът ако ще да яде по цял ден и да спи, пак няма да вдигне килограми. Но ако почне да се зоби с химия и хапчета ще си съсипе всичко.

преди 16 минути, Deadly Puzzles написа:

Мазнини се трупат като поемаш много калории, а не изразходваш енергия

и как ще натрупаш мазнини на гол кокал
требе си натрупване на мускулна маса

преди 14 минути, Kieli написа:

с комбинирани методи и се качват мазнини най-бързо

много вярно

преди 12 минути, Емил Костов написа:

Ако му е наред метаболизмът ако ще да яде по цял ден и да спи, пак няма да вдигне килограми. Но ако почне да се зоби с химия и хапчета ще си съсипе всичко.

не му казвам да се зоби с химия
замисли се как един хилав младеж става подобие на културист, с голяма мускулна маса...много месо и тренировки

преди 25 минути, Овню написа:

и как ще натрупаш мазнини на гол кокал
требе си натрупване на мускулна маса

много вярно

не му казвам да се зоби с химия
замисли се как един хилав младеж става подобие на културист, с голяма мускулна маса...много месо и тренировки

Точно с химикали става. Няма да си отварям устата на тази тема. Като искаш иди провери какво има във всеки фитнес и наблюдавай културистите.

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Точно с химикали става. Няма да си отварям устата на тази тема. Като искаш иди провери какво има във всеки фитнес и наблюдавай културистите.

едно време нямаше химикали нито фитнес клубове
мяташ се на лоста и... коремно, набирания и разбира се ядене на много месо
и не казвам че трябва да става културист, а да натрупа малко мускулна маса върху която, след прекратяване на тренировките, да се натрупа мазнина
за две години, вдигнах 20 килограма, кръвното ми се нормализира и като спрях да тренирам, станах малко пухкав
от слаботелесен младеж-58 килограма, дето всички ми се подиграваха, станах 80 кила  

преди 36 минути, Овню написа:

едно време нямаше химикали нито фитнес клубове
мяташ се на лоста и... коремно, набирания и разбира се ядене на много месо
и не казвам че трябва да става културист, а да натрупа малко мускулна маса върху която, след прекратяване на тренировките, да се натрупа мазнина
за две години, вдигнах 20 килограма, кръвното ми се нормализира и като спрях да тренирам, станах малко пухкав
от слаботелесен младеж-58 килограма, дето всички ми се подиграваха, станах 80 кила  

Ти си мислиш, че не е имало.

преди 20 минути, Емил Костов написа:

Ти си мислиш, че не е имало.

ами може и да е имало, ама аз живеех в малък град, където не съм чул за хапчета и фитнес
става въпрос за 74-та до 76-та  

преди 9 минути, Овню написа:

ами може и да е имало, ама аз живеех в малък град, където не съм чул за хапчета и фитнес
става въпрос за 74-та до 76-та  

Те тогава да видиш каква зоб имаше. Питай някой, който е бил щангист по онова време :) Иначе си прав, че със спорт и нормално хранене тялото ще се оформи. 

Взимаш протеин 2,5 кг. сравнително скъп - 90-100 лв. кутията. Взимаш 1 кг. фруктоза на прах - продават се във всеки хранителен магазин по 100-150 гр. пакетчето (към 10-12 лева излиза 1 кг.). Разбъркваш фруктозата с протеина и ето ти гейнер. Пие се по една пълна мерителна лъжица минимум веднъж на ден, най-добре преди лягане. Ако искаш линк за добър протеин ще ти пратя. Гарантирано покачване на тегло в мазньоч.

• 2 седмици по-късно...

Домашно краве пресно млеко, кравешкия естроген си казва думата ама има и странични ефекти.

иначе: https://finance.yahoo.com/news/tried-soup-sumo-wrestlers-eat-184621580.html

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Ъм ново допълнение искат само подкожни мазнини без висцеларна мазнина някъкви съвети?

хората искат да са много по дебели но да запазят здравето си.

Храни за натрупване на мазнини, но без трансмазнини.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.