Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ви е мнението за смартфоните Oppo?

Featured Replies

-Искам да знам, какво ви е мнението за марката oppo?
-Достатъчно качествени ли са, като хардуер?
-Как стоят нещата с актуализациите на ОС? Колко Андроид версии средно получават апаратите им? Както и добре ли функционира (e оптимизирана) тяхната ColorOS?
-Останалите марки от корпорацията BBK, като Vivo и OnePlus имат ли сериозни предимства пред oppo?

преди 1 час, Soviet Soldier написа:

-Как стоят нещата с актуализациите на ОС? Колко Андроид версии средно получават апаратите им? Както и добре ли функционира (e оптимизирана) тяхната ColorOS?
-Останалите марки от корпорацията BBK, като Vivo и OnePlus имат ли сериозни предимства пред oppo?

Аз съм с REALME 6pro, kойто също е от семейството на 1+, Oppo и Vivo

Телефона е излязъл март 2020-та, а днес получи поредният ъпдейт. Взех го с Андроид 10 и преди около година получих Андроид 11. Мисля че до 12 няма да стигна, но ъпдейти на сигурността и обновление на софтуера получавам почти всеки месец. 

• Автор
преди 4 минути, ivottoshev написа:

Аз съм с REALME 6pro, kойто също е от семейството на 1+, Oppo и Vivo

Телефона е излязъл март 2020-та, а днес получи поредният ъпдейт. Взех го с Андроид 10 и преди около година получих Андроид 11. Мисля че до 12 няма да стигна, но ъпдейти на сигурността и обновление на софтуера получавам почти всеки месец. 

Да, и Realme ми е известен, но доколкото знам това е най-бюджетния им бранд, аналог на Redmi и Honor. Обичайно в подобни апарати за да се достигне пределно ниска цена за дадени характеристики се пести от качество на компоненти, като, дисплей, микрофони, корпус, възможно дори и от усилията влагани в оптимизации и софтуерна поддръжка. Та по тази причина тези брандове са ми съмнителни, дали си заслужават. 
Преди години, като повече следях нещата в тая сфера Xiaomi беше подобен бранд, който предлагаше високи характеристики за цената си, но личните ми впечатления от тях са, че софтуерно са много лошо оптимизирани. Дори в сравнително скъпи образци има разни подлагвания, оптимизациите на камерите, като филтриране на шум, електронно стабилизиране и разни автоматични обработки на снимките работеха крайно бъгаво. Просто си личеше, поне до преди няколко години защо цената е такава. 

По принцип съм фен на чистия андроид и Nokia, но от сегашните им модели нищо не ми допадна. One Plus 9 Pro ми се понрави силно, мои близки също го ползват и имат добри отзиви за марката, та се реших да пробвам нещо от BBK. 

Аз си купувам апарати през година и половина. Март за РД-то, после следващата година на Черен петък, после година и половина по-късно пак за РД... Сега се пада да го сменям чак през ноември, иначе щях да взема от румънците OnePlus Nord 2, който с 20% отстъпка се вързваше на 600лв. Чак ме е яд, че не ми беше време за смяна :D

Ичаче съм имал и Xiaomi mi a2 с чист андроид, но нещо не си допаднахме с тази ОС. 

Като ще търсиш добре оптимизирани апарати, разгледай гугълските Pixel-и. За мен са грозни и най важното - скъпи, но няма спор че са най-добре оптимизираните от към камера и софтуер апарати, пък и получават най-дългата възможна поддръжка.

• Автор
преди 10 часа, Клонинга написа:

Нямаш ли Apple 6 - нямаш нищо! :no-no: :giggle1: За съжаление това поколение телефони вече отдавна е мъртво.

Това ли бе мекия модел, който го вадеха крив от джобовете си? 😂

преди 10 часа, Клонинга написа:

Нямаш ли Apple 6

Ти пак се изцепи! К'ъф е тоя модел несъществуващ??? И отново, когато темата не е твоя, си силно встрани от нея! А, спри се - замириса!

преди 3 часа, цър-вул написа:

Ти пак се изцепи! К'ъф е тоя модел несъществуващ???

Където е Apple, там е и iPhone. Пардон, туй е обратното. Случва се от бързането. Я се напикал, я за работа закъснял. Ама не знаех, че са меки телефони. Знам само, че снимките им се перфектни.

преди 34 минути, цър-вул написа:

К'ви ябълки са те подгонили? Темата е за Oppo!!!

Това го изхвърляй. Не знам защо се води дебат за него.

преди 29 минути, Клонинга написа:

Не знам защо се води дебат за него.

Абе, ти тъп ли си? Авторът пита!!! Не си длъжен да се изСираш навсякъде!

OPPO е китайска компания за мобилни телефони. OPPO е най-големият производител на смартфони в Китай.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.