Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за съвет относно закупуване на VOLVO S60 2008 година

Featured Replies

Здравейте,нуждая се от съвет.Аз съм момче на 23 години студент.Нямам много голям бюджет за кола,затова се спрях на VOLVO S 60 2008 година.Много ми харесва,отвътре е кожа,самият модел е много запазен.Бензинов двигател.Купувам го от познат цената му е 12 000 лв  карана е 48 000 километра.Километрите са реални о тази част много ми харесва според мен колкото е по малко карана една кола толкова по добре по пътя на логиката Моля някой който има познания с този модел тази година 2008 да ми каже доволен ли е от колата си и според вас дали е надеждна и какво да правя? Благодаря много за помощта!

преди 13 минути, stefan.vlchev написа:

48 000 километра

за кола на 14 години. Не са ли малко? Да не е имала някакъв технически проблем, за който не знаеш и затова да е седела в бокса?

Това, че ти е познат, не означава, че не може да те излъже малко или много.

• Автор
преди 4 минути, hjhj написа:

за кола на 14 години. Не са ли малко? Да не е имала някакъв технически проблем, за който не знаеш и затова да е седела в бокса?

Това, че ти е познат, не означава, че не може да те излъже малко или много.

Попринцип и ти си прав да... Въпреки,че следя цените на този модел от 2008 г. И ги виждам и по евтини,аз за всеки случай ще си направя диагностика преди да я взема.

преди 15 минути, stefan.vlchev написа:

Здравейте,нуждая се от съвет.Аз съм момче на 23 години студент.Нямам много голям бюджет за кола,затова се спрях на VOLVO S 60 2008 година.Много ми харесва,отвътре е кожа,самият модел е много запазен.Бензинов двигател.Купувам го от познат цената му е 12 000 лв  карана е 48 000 километра.Километрите са реални о тази част много ми харесва според мен колкото е по малко карана една кола толкова по добре по пътя на логиката Моля някой който има познания с този модел тази година 2008 да ми каже доволен ли е от колата си и според вас дали е надеждна и какво да правя? Благодаря много за помощта!

Как разбра , че са само 48000 км.? Провериха в оторизиран сервиз историята на колата ли?

• Автор
преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Как разбра , че са само 48000 км.? Провериха в оторизиран сервиз историята на колата ли?

Да,километрите са реално толкова.Проверих я при мой майстор при това.

преди 2 минути, stefan.vlchev написа:

Да,километрите са реално толкова.Проверих я при мой майстор при това.

Аха, ясно ... ела при мен и срещу скромна сума от 20лв. ще ги намалим километрите на половина :ski7:

• Автор
преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Аха, ясно ... ела при мен и срещу скромна сума от 20лв. ще ги намалим километрите на половина :ski7:

Хах благодаря ти,просто се интересувам какво мислите за този модел от тази година,но ако ми потрябва ще се чуем

преди 8 минути, stefan.vlchev написа:

Хах благодаря ти,просто се интересувам какво мислите за този модел от тази година,но ако ми потрябва ще се чуем

140 коня, 2,4i- трябва да си роднина на Марешки. Това ще те убие от разход особено в града. За части и поддръжка няма да коментирам.

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

140 коня, 2,4i- трябва да си роднина на Марешки. Това ще те убие от разход особено в града. За части и поддръжка няма да коментирам.

Благодаря,ще помисля от такъв отговор имах нужда !

преди 1 час, stefan.vlchev написа:

Благодаря,ще помисля от такъв отговор имах нужда !

Не ме разбирай погрешно. Машината не е лоша, но със сигурност ще ти гори поне 12-14 бензин градско. Освен това частите не са от евтините. А при 140 коня вече се изменя данък и прочие.

• Автор
преди 2 часа, Емил Костов написа:

Не ме разбирай погрешно. Машината не е лоша, но със сигурност ще ти гори поне 12-14 бензин градско. Освен това частите не са от евтините. А при 140 коня вече се изменя данък и прочие.

Да,все пак благодаря много,защото ти разбра ,че за мен бюджетната кола ми е от особена важност. Ще си помисля каква да си взема защото ми е спешно вече.Ако имаш някакви предложения за марка модел,ще се радвам да ги изслушам.

Интересно ми е, как точно останови, че е на 48 000 реални км? 

Второ: Дори да е, щеше да е по-добре да е на 250 000км повярвай ми. Защото през тези 14 години тази кола повечето е седяла и това е пагубно за всяка една кола много повече от карането. Особенно пък, ако не е и била в гараж…..

Виж сега бате да те отворя. Волвото е марка за хора на възраст 55г.+

На теб младо момче, само ще те състарява и няма да бъдеш атрактивен за мадамите в студенски.

Младите момичета си падат по БМВ и Ауди, може и Мерц, ама трябва да е много ритнат отзад и да е начумерен.

Ако искаш да си атрактивен за мацките в студенски за тия пари твоята кола е БМВ Е92

Не ги слушай жените, че за тях е от значение само да си мил, възпитан и начетен. Няма такова нещо бате. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.