Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся човек, който би придал на страницата ни във фейсбук по- приличен вид. Срещу заплащане.

Featured Replies

Здравейте! Аз съм представител на дружество с идеална цел, което събира дарения, за да закупува инхалатори за своите пациенти, тъй като те не се поемат от държавата. Имаме страничка във фейсбук  която преди време успешно събрахме сума за закупуване на специализирана апаратура, която дарихме на болница. От тогава страничката е неизползвана, а сега взехме решение да започнем кампания за набиране на дарение с горепосочената цел. Поради това търся човек, който би се наел, срещу заплаще, разбира се да я направи по привлекателна, да направи опция за превод и такива неща. Ако проявите интерес , може да пишете на служебната ни поща bam_ [email protected] 

Благодаря !

Не разбирам много от разработване на страници във фейсбук , но бих се наел да изготвя дизайн състощт се от профилна снимка и корица.

• Автор

Тя има профилна снимка и корица. Аз съм я поддържала изцяло.  Трябва ми по- професионална визия, включително и превод на английски.

Давам линк, за да се види как е в момента.https://www.facebook.com/Магазинче-за-добрини-към-Асоциация-Муковисцидоза-210142882474063

То фейсбука нема какво да го преправяш. Там слагаш един текст и снимка за профил. Ако очакваш да слагаш нещо друго, не става. Ти нито си админстратор, нито работиш в компанията МЕТА.

И според теб някой европеец ще дойде точно на твоята страница и ще чете? Пак пиша, че няма какво да се прави по една страница във фейсбук. Слагаш снимка и текст! И нищо друго!

преди 11 минути, mariia.kalcheva написа:

Иска ми се да изгледа по- привлекателно и да излиза превод на английски.

Ами той фейсбука автоматично превежда каквото може на според предпочитания потребителя език, обаче ако информацията на страницата ви върви на определен език, това няма как да се преведе, освен ако потребителя не избере бутона "Преведи" който се поява под някои публикации които не са на езика избран от нас.

А какво имате предвид под "Привлекателно"?

• Автор

ОК за домейн адреса. Ще се поинтересувам .  Благодаря.

Какво разбирам под по- привлекателна? Ами... не знам, не съм много навътре с този материал и затова се обърнах къв Вас, хора, които вероятно разбират, Освен това ми трябва бутон, който води към сайта ни. Някакви такива неща

преди 6 часа, JKirilov написа:

Вземете си уникален домейн адрес и на него нова страница, която може да изглежда потресаващо! Там вече ако има нужда от някакви преводи - ще направя.

Те вече си имат тези неща, може би трябва да се започне с превода на съществуващата страница на притежавания от тях домейн адрес.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.