Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

 

Как да изтрия съобщенията във Вайбър

Featured Replies

Здравейте, искам да изтрия "датата" на вайбър съобщенията, тоест тези, които съм ги изтрил,  но все пак могат да се видят, ако се изтегли информацията на вайбър акаунта ми. Как може да стане това? Примерно ако изтрия Вайбър и го инсталирам отново? Има ли такава възможност, с две думи искам тези съобщения, които вече са изтрити изобщо повече да не могат да се видят или възвърнат. Ще съм ви благодарен. 

Същото важи и за месинджър, whatsapp и инстаграм, ако е възможно по някакъв начин искам всичко да е изтрито. 

Ако ти си писал съобщението, с десен бутон на мишката за десктоп или за мобилното със задържане и след това влачене можеш да маркираш едно или повече съобщения и имаш опция да изтриеш за себе си или и за останалите участници в разговора. Дали след това могат да се върнат ако ти или другия е направил архив - могат, неговия архив няма как да изтриеш, освен ако нямаш достъп до акаунта. За фейсбук и другите платформи вече е малко по-сложно, но принципа е същия.

  • Автор
преди 4 часа, Raze написа:

Ако ти си писал съобщението, с десен бутон на мишката за десктоп или за мобилното със задържане и след това влачене можеш да маркираш едно или повече съобщения и имаш опция да изтриеш за себе си или и за останалите участници в разговора. Дали след това могат да се върнат ако ти или другия е направил архив - могат, неговия архив няма как да изтриеш, освен ако нямаш достъп до акаунта. За фейсбук и другите платформи вече е малко по-сложно, но принципа е същия.

Точно там е работата, че вече са изтрити съобщенията, но не за останалите участници в разговора. Просто натиснах изтритй чата и това е. Мен ме интересува за моят акаунт от моя телефон, ако се направи архив. Искам да не може да се върнат вече изтритите съобщения, има ли някаква възможност примерно с десктивиране на вайбър и след това инсталиране наново? 

преди 15 минути, Tochkazapetaika написа:

Точно там е работата, че вече са изтрити съобщенията, но не за останалите участници в разговора. Просто натиснах изтритй чата и това е. Мен ме интересува за моят акаунт от моя телефон, ако се направи архив. Искам да не може да се върнат вече изтритите съобщения, има ли някаква възможност примерно с десктивиране на вайбър и след това инсталиране наново? 

Please note that deleted data cannot be restored.
  1. Open Viber on your Phone.
  2. Tap on More (Android) (iOS)
  3. Tap on Settings.
  4. Tap on Privacy.
  5. Tap on Personal data.
  6. Tap on Delete your data.
  7. Tap on Delete data.
  8. Tap on Delete.

Ето това ми излезе в гугъл, дали е това? 

преди 3 часа, Tochkazapetaika написа:

Точно там е работата, че вече са изтрити съобщенията, но не за останалите участници в разговора. Просто натиснах изтритй чата и това е. Мен ме интересува за моят акаунт от моя телефон, ако се направи архив. Искам да не може да се върнат вече изтритите съобщения, има ли някаква възможност примерно с десктивиране на вайбър и след това инсталиране наново? 

Please note that deleted data cannot be restored.
  1. Open Viber on your Phone.
  2. Tap on More (Android) (iOS)
  3. Tap on Settings.
  4. Tap on Privacy.
  5. Tap on Personal data.
  6. Tap on Delete your data.
  7. Tap on Delete data.
  8. Tap on Delete.

Ето това ми излезе в гугъл, дали е това? 

Влизаш в настройки от там избираш акаунт следтова избираш автоматично резервно копие и го изключваш. А резервното копие можеш да го изтриеш от гугъл диска.

  • Автор
преди 2 часа, vlado1985 написа:

Влизаш в настройки от там избираш акаунт следтова избираш автоматично резервно копие и го изключваш. А резервното копие можеш да го изтриеш от гугъл диска.

Това с резервното копие си ми е било изключено, тоест до сега не са се запазвали съобщенията, или? 

Също така съм с телефон, който не е с гугъл плей, с хуаей съм. 

преди 30 минути, Tochkazapetaika написа:

Това с резервното копие си ми е било изключено, тоест до сега не са се запазвали съобщенията, или? 

Също така съм с телефон, който не е с гугъл плей, с хуаей съм. 

Това с резервното щом ти е било изключено значи нямаш резервно копие. А какъв имейл си ползвал за да активираш вайбъра? до колкото знам иска гугъл акаунт

  • Автор
преди 6 часа, vlado1985 написа:

Това с резервното щом ти е било изключено значи нямаш резервно копие. А какъв имейл си ползвал за да активираш вайбъра? до колкото знам иска гугъл акаунт

Не, изобщо с никакъв имейл не ми е свързан Вайбър, като си влезна там в информацията ми пише само името и дата на раждане, на имейл е празно полето, гугъл не ми е искало, защото хуаей нямат гугъл плей от доста време. С тел. номер си бях правил вайбър акаунта и през смс получих код за потвърждение. 

 

Също така днез влязох в настройки > акаунт > резервно копие на вайбър > възстановяване, зареди до 100% и пишеше, че всичко е възстановено, но реално нищо изтрито от преди не се е възвърнало. Също до възстановяване има и "архивирай" това ако го натисна какво ще стане? 

  • Автор
преди 39 минути, Емил Костов написа:

Не можеш, защото се пазят и при другите! 

Кое, съобщенията се пазят и при хората, с които съм писал ли? Това не ми е проблем, там нямам проблем, интересува ме само за моят телефон? 

  • Автор
преди 41 минути, Raze написа:

Направи едно 'factory reset' за всеки случай.

Добре, благодаря много на всички за отговорите. Последно само да попитам. Като вляза в настройки и резервно копие на вайбър пише, че последно резервно копие е направено на 14.03, а чатовете, които не искам да се виждат са от този месец, тоест от март месец няма нищо записано, така ли да разбирам? Също видях, че с huawei вайбър се свързва към облака на телефона, не е с Google drive, a като вляза в облака виждам, че само Контактите ми използват облака, вайбър е десктивиран и изобщо го няма там. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

  • Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.