Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Срив в Internet Explorer

Featured Replies

От няколко дена насам имам проблеми които стават все повече. Промени ми се шрифта на целия сайт на data.bg, след това като търсех в google на изображения ми изкарва празна страница, някои страници са ми напълно орязани от линкове немога да влизам никъде из страницата защото просто няма къде да кликна, ако дам на нещо десен бутон и след това Download using FlashGet нищо нестава въпреки че програмата си работи нормално, ако вляза в Favorites - Organize Favorites ми изкарва апсолютно разбъркано прозорче а не трябва да изглежда така. Анти-вирусната ми Avast! не засича нищо много пъти съм сканирал за спиваре с XoftSpy но и той нищо не показва. Но всеки ден проблемите се увеличават. Това е всичко "за сега" sad.gif моля за помощ!

Преместена(dragozow)

Като за начало пробвай с алтернативен Browser като Firefox или Opera и сканирай компа с Online скенер.

Прегледай тази тема: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=26927 и http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=27960 ;)

Редактирано от myd (преглед на промените)

Най-честата причина Internet Explorer да не функционира както трябва е повреден файл. Затова не е лошо да пробваш дали имаш повредени файлове чрез вградения в Windows XP "System File Checker".

Натисни "Start меню" > "Run" и напиши "sfc /scannow" (без кавичките).

(Забележи, че има разстояние между sfc и /scannow !)

regedittb1.gif

100% процента сигурно е, че ще трябва да сложиш инсталационното CD на твоя Windows, за да бъдат проверени за проблеми Windows файловете на твоя твърд диск. Ако нямаш CD наблизо, няма смисъл да правиш проверка на системните файлове.

Запомни, че работата със System File Checker не е бърза. Очаквай около 30 до 60 минутна проверка. След като System File Checker свърши, рестартирай и провери дали проблемът е премахнат. Ако не, то пробвай със System Restore, а ако си изключил System Restore мога само да препоръчам преинсталация на Windows XP или ъпгрейд до Internet Explorer 7 RC 1.

• Автор

Здравейте, благодаря ви за помощта! Сканирах с Kaspersky каза че е чисто. Вкарах MoZilla FireFox и като влизам с нея всичко е напълно нормално явно проблема е в Internet Explorer-а. Трябва ли да се премахне Internet Explorer-а от компютъра ми и как?

Здравейте, благодаря ви за помощта! Сканирах с Kaspersky каза че е чисто. Вкарах MoZilla FireFox и като влизам с нея всичко е напълно нормално явно проблема е в Internet Explorer-а. Трябва ли да се премахне Internet Explorer-а от компютъра ми и как?

IE не трябва да се премахне,защото първо не можеш да го деинсталираш и второ -ако опиташ и по някакъв начин успееш,вероятноста да повредиш ОС е доста голяма . :yanim:

Опитай да го "поправиш" по начина както ти го е обяснил Митака или да преинсталираш самия IE ( във форума има теми ,където е обяснено как става това ).

Ако пък и така не искаш - можеш да си ползваш алтернативен браузер.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.