Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютър до 1100лв за CS go

Featured Replies

Добър ден.Имам бдюжет 1000лв(+ - 200лв).Играя само csfo.Мисля си да направя такава конфигурация

2x RAM 8gb

ryzen 7 5700g APU

Гледам по нета около 150фпс дава на най ниска графика.Не ми е проблем че е на най ниска.И след време като събера пари да купя видео карта към ryzena ?

Би ли станал така добре или да ми препоръчате друга система ?

5700G не е лош процесор, но е със сравнително слаб single core performance и не бих казал, че е точно геймърски процесор. Въпреки повечето ядра в игрите е на едно ниво с 12100, някъде дори с няколко FPS пада от интела . В момента пък в който сложиш видео карта ще излезе, че си доплатил едни пари за нещо, което не ползваш (имам предвид видео картата в процесора). Моето предложение е в горната граница на бюджета, но фреймовете ще са два пъти повече от 5700G:

Factor Bravo Gaming Beginner Intel

Доставката е безплатна

ПП. За CS:GO конфигурацията е предостатъчна и няма да се налага да правиш ъпгрейд скоро време, да не кажа никога

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

• Автор
преди 7 минути, Gaming_Solutions написа:

5700G не е лош процесор, но е със сравнително слаб single core performance и не бих казал, че е точно геймърски процесор. В момента пък в който сложиш видео карта ще излезе, че си доплатил едни пари за нещо, което не ползваш (имам предвид видео картата в процесора). Моето предложение е в горната граница на бюджета, но фреймовете ще са два пъти повече от 5700G:

Factor Bravo Gaming Beginner Intel

Доставката е безплатна

ПП. За CS:GO конфигурацията е предостатъчна и няма да се налага да правиш ъпгрейд скоро време, да не кажа никога

Благодаря Ви за отговора.Гледам rtx3050 и 2060 са около 750лв.Ако ги взема по отделно с i3 12то поколение по добре ще е нали ? Защото си имам ssd,кутия и захранване и искам да ги използвам

преди 45 минути, Ivan1todorov написа:

Добър ден.Имам бдюжет 1000лв(+ - 200лв).Играя само csfo.Мисля си да направя такава конфигурация

2x RAM 8gb

ryzen 7 5700g APU

Гледам по нета около 150фпс дава на най ниска графика.Не ми е проблем че е на най ниска.И след време като събера пари да купя видео карта към ryzena ?

Би ли станал така добре или да ми препоръчате друга система ?

на 60 фпс ги разцепвам нема фпс мпс

кой си е добър си е добър

акъла е по- важен от фпс

преди 3 минути, Ivan1todorov написа:

Благодаря Ви за отговора.Гледам rtx3050 и 2060 са около 750лв.Ако ги взема по отделно с i3 12то поколение по добре ще е нали ? Защото си имам ssd,кутия и захранване и искам да ги използвам

Трябваше да започнеш с това. Огледай се за 3050 или 6600

Дай точните марки и модели на компонентите, които имаш. Ако ще сглобяваш конфигурация замо за CS, може да минеш и с нещо втора употреба. Вече ако искаш нещо актуално и за в бъдеще, с което да можеш да подкарваш и по-тежки игри, ще е добре да вземеш по-мощен процесор с повече ядра.

• Автор
преди 22 часа, Raze написа:

Дай точните марки и модели на компонентите, които имаш. Ако ще сглобяваш конфигурация замо за CS, може да минеш и с нещо втора употреба. Вече ако искаш нещо актуално и за в бъдеще, с което да можеш да подкарваш и по-тежки игри, ще е добре да вземеш по-мощен процесор с повече ядра.

Ссдто е samsung 970 evo plus 512gb nvme

Захранването марка не помня свалена от работна станция dell 650w бронз 80.А за кутията нямам представа,а и не ми трабва да е красива отвънка.

преди 1 час, Ivan1todorov написа:

Ссдто е samsung 970 evo plus 512gb nvme

Захранването марка не помня свалена от работна станция dell 650w бронз 80.А за кутията нямам представа,а и не ми трабва да е красива отвънка.

Захранването, ако е стандартно добре.

Но, в повечето случаи в марковите машини се монтират захранвания, които са несъвместими с компоненти различни от техните.

• Автор
преди 46 минути, Mr. ?? написа:

Захранването, ако е стандартно добре.

Но, в повечето случаи в марковите машини се монтират захранвания, които са несъвместими с компоненти различни от техните.

Да стандартно е вмомента го използвам на старата ми конфигурация.

• 2 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.