Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приложение за запис на клипове от Youtube

Featured Replies

Привет!

Имаа ли приложение коетооо може да тегли клипове от youtube. Засега съм поподал на такива бачкащи с instagram, ноо за ютубб нищо не мога да открия в гугъл плей маркет.  Въобще може ли де се интегрира такъв apps в youtube и с натискането на един бутон да се теглии.

Предполагам че ще мии кажете че е добре да тегля от настолен компютър, но просто не ми се стои пред големия екран.

Има но в Гошо играе няма как да откриеш такова.

Например ако ползваш Venced за да гледаш ютуб то си има опцията за телгене под формата на бутон под всяко едно видео.
Иначе конкретно само за теглене, попадали са ми и такива приложения преди, но ще трябва да се поразровя.

• Автор

Даааа. Трябва ми нещо като бутон под всяко едно видео. И да си тегля на воляя.

Аз се опитах да си активирам абонатемнт в google premium уж да тегля със самото приложение, но се оказва че трябва да съм член. Явно всичко е една залагалка и няма смисъл.

преди 10 минути, Thores написа:

Аз се опитах да си активирам абонатемнт в google premium уж да тегля със самото приложение, но се оказва че трябва да съм член. Явно всичко е една залагалка и няма смисъл.

Нещо не се разбира ? Как си опитал да се абонираш за You Tube Premium но се оказвало че трябва да си член !?

От всички ,които съм ползвал ,най-добра е добавката към Firefox - Easy Youtube Video Downloader Express. Има си бутон , с който избираш  формата на клипа и сваляш в папката. 100% надежден.

• Автор
преди 1 час, Coco1 написа:

Нещо не се разбира ? Как си опитал да се абонираш за You Tube Premium но се оказвало че трябва да си член !?

в мобилното приложение на youtube има опция изтегляне. След  натискането и се получава избор за активиране на абонамент някакъв с пробем период 1 месец. Активирах го със системата на yettel. Тоест да ми черпи от мобилния оператор ако го мина този период явно. ОБаче после се оказа че е трябвало да съм някакъв си член на ютуб премиум и се отказах. тоест анулирах го. С други думи може би и със самото приложение може да се теглят клипове.

Internet Download Manager - интегрира се във всеки браузър и от почти всеки сайт можеш да си сваляш не само видео, аудио, програми, фото и т.н

Също и VideoDownload Helper - отново има достъп до много сайтове и сваля почти всичко...

преди 6 минути, grizly написа:

Internet Download Manager - интегрира се във всеки браузър и от почти всеки сайт можеш да си сваляш не само видео, аудио, програми, фото и т.н

Също и VideoDownload Helper - отново има достъп до много сайтове и сваля почти всичко...

Става дума за андроид. :)

преди 6 минути, Thores написа:

в мобилното приложение на youtube има опция изтегляне. След  натискането и се получава избор за активиране на абонамент някакъв с пробем период 1 месец. Активирах го със системата на yettel. Тоест да ми черпи от мобилния оператор ако го мина този период явно. ОБаче после се оказа че е трябвало да съм някакъв си член на ютуб премиум и се отказах. тоест анулирах го. С други думи може би и със самото приложение може да се теглят клипове.

Нещо си прекратил активацията преждевременно или в безплатния период опцията сваляне на клипове е неактивна.

• Автор
преди 12 минути, Coco1 написа:

Нещо си прекратил активацията преждевременно или в безплатния период опцията сваляне на клипове е неактивна.

Всичко е възможно.

Сега си инсталирах YesTube. Работи добре, но тегленето на клипове е много мудно.

• Автор

От настолен компютър свалям от ютуб само през уеб приложения. Няма нужда от инсталация и работят доста добре.

Но в андроида явно не става лесно. Нищо не може да се интегрира в аппа-а на ютуба

Игрек Музика    https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=784667

Ютуб Сваляч    https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=442274

Повер Туб    https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=896845

Все едно от тия ще го свали, ако не е с възрастово ограничение, тогава щи трябва https://invidious.io/

От тук също може да се свалят някой клипчета, но не всички   https://ru.savefrom.net/

https://invidious.io/

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.