Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще стане, ако има въведен валиден код, но Windows 7 не се активира?

Featured Replies

Инсталирах Windows 7 на VM. Имах валиден ключ и го въведох и той беше приет. Работата е там, че онлайн валидирането не беше успешно. Няма значение колко пъти въвеждам ключа, онлайн потвърждаването никога не е успешно. Сега пише "3 days until automatic activation. Activate windows now". Това означава, че след 3 дни системата ще се опита отново да получи онлайн потвърждение.

Въпроса ми е какво ще стане, ако онлайн потвърждението се провали и не може да стане, въпреки че има въведен работещ ключ? Windows 7 ще стане ли неизползваем или пак ще мога да го използвам?

Какво ще стане, ако след 3 дни отново не е успешно онлайн валидирането?

Разрешен от Raze

преди 33 минути, FatMan9 написа:

Ъпгрейдваш до уин11.После даунгрейдваш до уин10.След това,чакаш петък 13ти.В 11:59ч. Гасиш бойлера и го пускаш,три пъти подред.Като същевременно,пускаш водата от казанчето на тоалетната.После в BIOS,омазваш всичко(както само ти можеш).Накрая инсталираш XP на чисто,през флашка UEFI,махаш всичката рам памет...И се надявам никога повече,да не тръгне този лаптоп.

преди 39 минути, FatMan9 написа:

Значи,ключът не е за тази версия,която си инсталирал.След трите дни,ще си с нерегистриран уиндоус.

• Автор
преди 4 часа, Димитър 59 написа:

Значи,ключът не е за тази версия,която си инсталирал.След трите дни,ще си с нерегистриран уиндоус.

Ако Windows 7 не е регистриран, това до какви проблеми ще доведе? Доколкото знам, не активираните Windows издания имат ограничена функционалност. В моя случаи, кои функции ще бъдат недостъпни?

Ключът си е точно за тази версия, която използвам. Не знам защо онлайн валидирането се проваля.

преди 2 часа, FatMan9 написа:

Ключът си е точно за тази версия, която използвам. Не знам защо онлайн валидирането се проваля

Защото не е за него ,както са ти написали,и карайте с по нови операционни системи.

• Автор
току-що, нушо написа:

Защото не е за него ,както са ти написали,и карайте с по нови операционни системи.

Ключа е за тази система, сигурен съм. Преди време, когато купих Windows 7, дойде с диск и код, активационен ключ. Когато инсталирах Windows 7 на виртуалната машина, използвах същия този код, който преди работеше на физическата машина, преди да го отстраня, че да мога да го използвам и на други компютри.

Ако някой не се е промъкнал вкъщи докато спя, вземал е моя диск, сложил е на негово място друг диск, за който не е предназначен ключа, тогава ключа е точно за тази ОС, която в момента се опитвам да активирам.

Ако ключа е невалиден, Windows 7 щеше да каже, че ключа е невалиден и нямаше да го приеме.

Случвало ми се е да въведа грешен ключ няколко пъти. Когато ключа е грешен, получавам грешка, която казва, че ключа е невалиден и трябва да опитам отново. Когато тази грешка се появи, прозореца за въвеждане на ключа остава в готовност за приемане на нов ключ.

При мен няма такава грешка. Като въведа ключа, той се приема успешно, прозореца за въвеждане на ключа се маха, и Windows 7 зарежда и си работи. Проблема е с онлайн валидирането. Ключа се приема успешно от системата, но онлайн валидирането не се получава.

Тъй като Майкрософт вече не поддържа услуги за Windows 7, възможно ли е онлайн алгоритмите за валидиране вече да са свалени от сървърите на Майкрософт и да не работят, и това всъщност да е проблема? Моя ключ е 100% валиден, сигурен съм. Проблема е или от онлайн услугата, или от самия Windows 7.

преди 2 минути, Explorer_AD написа:

Валиден друг път.

Няма как да не е валиден. Това е официален Retail ключ, който вече съм използвал няколко пъти и знам със сигурност че е работещ.

преди 12 минути, FatMan9 написа:

Тъй като Майкрософт вече не поддържа услуги за Windows 7, възможно ли е онлайн алгоритмите за валидиране вече да са свалени от сървърите на Майкрософт и да не работят, и това всъщност да е проблема? Моя ключ е 100% валиден, сигурен съм. Проблема е или от онлайн услугата, или от самия Windows 7.

Ето ти причини за да не се активира. https://soringpcrepair.com/windows-7-not-activating/

https://support.microsoft.com/bg-bg/windows/защо-не-мога-да-активирам-windows-73ea9956-a4cd-9bc6-17c2-255ec26db204

• Автор
преди 4 минути, нушо написа:

Мерси. Но няма смисъл да чета неща, които вече съм чел многократно и не успях да оправя проблема. По-късно ще звъня в Майкрософт да изисквам съдействие.

• Автор
преди 11 минути, цър-вул написа:

И ще ти кажат, че не поддържат 7

Пак могат да го активират, ако докажа, че ключа и Windows 7 са ми легитимни. Четох мнения на хора, при които стандартния метод на активация не им е свършил работа, но обаждане по телефона до Майкрософт е свършило работа.

преди 26 минути, FatMan9 написа:

Пак могат да го активират, ако докажа, че ключа и Windows 7 са ми легитимни. Четох мнения на хора, при които стандартния метод на активация не им е свършил работа, но обаждане по телефона до Майкрософт е свършило работа.

Написах ти го,няколко пъти.Дано сега го видиш.

DAZ,DAZ,DAZ,DAZ,DAZ,DAZ,DAZ,DAZ,DAZ......

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.