Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проверка ВИН номер - Не ми показва нищо относно историята на автомобила

Featured Replies

Търся си първа кола и си харесах два автомобила. Днес обаче реших да проверя ВИН номерата им от сайта carvertical.com, платих за допълнителна информация, но не ми показва почти никаква информация за автомобила. Нито километри, нито кога е бил в сервиз. Преди съм ползвал този сайт и ми показваше всичко. Скоро проверих вин номера на една шкода и ми изкара всичко подробно - кога е ходил на преглед, на колко километра е била всяка година, но за тези две коли нищо не ми изкарва. Дали има някаква измама, или пък някакъв проблем със сайта? Оставям линк към колите, както и техните вин номера, ако можете да ми помогнете

https://www.cars.bg/offer/628f6dbdbf82ae07370aa412 vin: WVWZZZ9NZ7D058083

https://www.cars.bg/offer/6255af7bb9f220e9130e7153 vin: WVWZZZ1KZ7W258095

Не знам за сайтове, но най-добре провери номерата в оторизиран представител на марката за България. Ако няма информация означава, че откакто са закупени нови не са поддържани в официален сервиз. Поне така мисля.

Номерът ти ли го видя или продавачът ти го каза? Масова практика е в обявите да се пише VIN на нищо неподозиращ човек с чиста история.

Поне виж дали цветът, комплектацията и моделът по VIN съответства на картинките в обявата.

Проста проверка по случаен каклулатор дава бензин, а в обяваста е дизел. Трябва да има и фарове за мъгла, дето ги няма на снимките.

• Автор
преди 22 минути, Филипов написа:

Номерът ти ли го видя или продавачът ти го каза? Масова практика е в обявите да се пише VIN на нищо неподозиращ човек с чиста история.

Поне виж дали цветът, комплектацията и моделът по VIN съответства на картинките в обявата.

Проста проверка по случаен каклулатор дава бензин, а в обяваста е дизел. Трябва да има и фарове за мъгла, дето ги няма на снимките.

Аз лично ги видях. Има ли шанс по някакъв начин вин номерът да е фалшифициран, щото и при мен при някои сайтове за проверка на вин ми дава съвсем различен двигател...

За начало разгледай YT канала на Максим Шелков. След това на Данийл Автоподбор. Мога да то кажа и купчина други. Чистотата на VIN и документите е най-важната, защото ако там нещо не е наред пиеш студена дода с цялата сума, ако не цъфне и обвинение за криминални действия, застрахователна измама или подобно.

Ако не разбираш руски има автоматичен субтитров превод.

преди 3 часа, mirliva1444 написа:

Аз лично ги видях. Има ли шанс по някакъв начин вин номерът да е фалшифициран, щото и при мен при някои сайтове за проверка на вин ми дава съвсем различен двигател...

Ти да не мислиш че е задължително всички автомобили на 15+ години да са със оригиналните двигатели. За такива коли се отива на доверен сервиз и се прави пълен преглед. По вин номер се гледат коли по на няколко години а не на 15+

Не се прави на разбирач. Двигателят е номерен агрегат и ако не съответства по талон има големи проблеми, особено ако номерът е модифициран или светне за откраднат. Неслучайно дадох насоки за YT канали. Там предлагат услуга проверка преди покупка, за тук не съм чул. Още един канал - Авторевизорро 

преди 4 часа, Филипов написа:

Не се прави на разбирач. Двигателят е номерен агрегат и ако не съответства по талон има големи проблеми, особено ако номерът е модифициран или светне за откраднат. Неслучайно дадох насоки за YT канали. Там предлагат услуга проверка преди покупка, за тук не съм чул. Още един канал - Авторевизорро 

Филипс тук е Европа не е Рашистан.

Може да дойде със всякакъв двигател и да се регистрира тук.

В твое село как е ?

Там предлагат услуга проверка преди покупка, за тук не съм чул

Ясно е че не разбираш.

вигателят е номерен агрегат и ако не съответства по талон има големи проблеми, особено ако номерът е модифициран или светне за откраднат.

Направо е така, хората от автокъщите вкарват крадени коли за по 3 хиляди евра :yanim:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.