Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аномалии и проблеми със спирачките

Featured Replies

преди 12 часа, Мери Динолова написа:

Божкее, земи се върни към скарата и  кебапчетата, че тия здравословни режими съвсем те озлобиха. Ама, 'ич не умееш да пресяваш зърното от плявата.

И ти ще развиваш бизнес за 200К !?! 

Не се стърпях!  Оттук нататък ще те дрънча, къде и как те сваря. Поне няма да ти е скучно и няма да пускаш "мазни" теми една, след една.

Щот е минал от кебапчета на сьомга.

Колкото и да лаеш ти, и другите бг лузърчета аз пак ще съм си добре, вие пак ще сте зле. Днес програмата ми е малко натоварена, обядвам на марината, после се пребирам къпя се, парфюма на Гутие-Скандал много е готин, паля си колата и отивам да челастря една много готина маджарка. После отивам да се видя с едни нашенци в Амстердам на хапка пивка. Утре съм почивка и други ден, и нямам много време да ви обръщам. Аре оставим ви да дращите и наздаровие

B9F7FC0C-52D5-470B-BFD9-7055E3879CD6.jpeg

преди 6 минути, Христофор_първи написа:

Колкото и да лаеш ти, и другите бг лузърчета аз пак ще съм си добре, вие пак ще сте зле. Днес програмата ми е малко натоварена, обядвам на марината, после се пребирам къпя се, парфюма на Гутие-Скандал много е готин, паля си колата и отивам да челастря една много готина маджарка. После отивам да се видя с едни нашенци в Амстердам на хапка пивка. Утре съм почивка и други ден, и нямам много време да ви обръщам. Аре оставим ви да дращите и наздаровие

B9F7FC0C-52D5-470B-BFD9-7055E3879CD6.jpeg

Напъвай се, напъвай се! Може да родиш някое "неходче". :lol6: 

Обърнете внимание на позата и облеклото! Това обяснява всичко...

Набързо ъпдейт по темата. Вчера я измих и я направих лъчоне.Джантите светят. Много лудо копеле съм. Напънах я днес по аутобана 180км.-200км/ч Викам, ако се запаля запаля. В момента съм на шел, бърза проверка и 4 джанти са студени, като камък. Убеден съм, че е от ръчната. Е все пак толкова години в автобранша си казаха тежката дума. Много ползвам ръчна, Ей го сега пак я дръпнах, по навих. Ще го отрежа накрая това жило, и филма, ще приключи.

преди 14 часа, Христофор_първи написа:

Набързо ъпдейт по темата. Вчера я измих и я направих лъчоне.Джантите светят. Много лудо копеле съм. Напънах я днес по аутобана 180км.-200км/ч Викам, ако се запаля запаля. В момента съм на шел, бърза проверка и 4 джанти са студени, като камък. Убеден съм, че е от ръчната. Е все пак толкова години в автобранша си казаха тежката дума. Много ползвам ръчна, Ей го сега пак я дръпнах, по навих. Ще го отрежа накрая това жило, и филма, ще приключи.

Вместо да го режещ вземи го смени. И огледай там механизъмчето отзад, дали се връща докрай като пуснеш ръчната. Иначе няма лошо че ползваш ръчна, тя затва е направена- да се ползва.

на 25.06.2022 г. в 8:12, Profruit написа:

През 1997г преминах от ВАЗ 2018 и ВАЗ 2109 на VAG, и винаги притежавах три автомобила. Предпочитане дизел. Така и до днес. През годините:
Seat Toledo 1.9 D,
VW Passat 1.9 TDI,
Seat Cordoba 1.9 SDI,
AUDI A4 1.9D,
Seat Ibiza 1.4i,
VW Polo 1.4i,
Seat Leon FR,
AUDI S7.

И аз смених какво ли не през годините. За мен вагаджийките са посредствени коли. Коли за народа, масовката, за стадото. Аз не обичам стадото и масовката. Фен съм на нещата извън нормите, извън стандартите.  Покрай един мой приятел механик и автотърговец се запалих по шведските самолети SAAB 9-5. Коли извън стандартите и нормите. Като седнеш на пилотското място….. шофьорското по точно усещането е като да си на пилотското място в Ер Бъс. Като се изключим, това, че са най-издръжливи заедно с Волво на удар, окачването е доста здраво и опростено , всъщност е на Вектра, но возят много меко и приятно. Дори и първите им модели са бъкани с екстри, като двузонов климатроник, чистачки ка фаровете, автоматично палене на фаровете, регулиране на парното и климатика към задната седалка, и прочие и прочие. Автоматик на газ, огромни седалки правени за мъже със средна височина около 2 метра.Всичките им бензинови мотори са много корави. 2.3 е за предпочитне, Aero 250к.с. по дефолт. Отвинтваш гайката на турбото и малко софтуерен чиптуниг и отива на приблизително 400к.с. Като изключим Порш, на всички други вагаджийки им прави по два тира ластик. Няма ги много вече. Кой купил купил. Ще стават колекционерски и цените ще започнат да им се вдигат.

Облякъл си е официалния анцуг за снимката.Това е дреха за спорт,не за ресторанти.Шофьор с анцуг-КЛАСИКА.

преди 9 минути, fixxxer написа:

Облякъл си е официалния анцуг за снимката.Това е дреха за спорт,не за ресторанти.Шофьор с анцуг-КЛАСИКА.

Добре дошъл в клуба на хейтърите! :)

Не знам дали съм хейтър,но не понасям такива екземпляри с голямо самочувствие,нула покритие и просташки език.

преди 7 часа, Христофор_първи написа:

Като изключим Порш, на всички други вагаджийки им прави по два тира ластик. 

Може ли някой да преведе тази безумна тъпотия?

Отвинтваш гайката на турбото

Я ми покажи, коя точно гайка? 

софтуерен чиптуниг

А това е пълен нон-сенс!

Като изключим Порш, на всички други вагаджийки им прави по два тира ластик.

И на VW I.D. R ли :)

преди 49 минути, fixxxer написа:

Не знам дали съм хейтър,но не понасям такива екземпляри с голямо самочувствие,нула покритие и просташки език.

И като не понасяш, някой да те кара да ме четеш?

Или си поредния комплексиран Мики Маус, дето на вън е насран от страх да се заяжда с хора, щото ще го ошамарят без време, само зад клавитурата му идва куража.

преди 55 минути, Мери Динолова написа:

Добре дошъл в клуба на хейтърите! :)

По-точно клуба на нереализираните и забравени от господа нещастници.

преди 15 минути, Христофор_първи написа:

По-точно клуба на нереализираните и забравени от господа нещастници.

Е аз да съм само, разбирам, ма то всички ти се смеят, па ти си ни викай, както искаш! 

преди 3 часа, Мери Динолова написа:

Е аз да съм само, разбирам, ма то всички ти се смеят, па ти си ни викай, както искаш! 

Наиш колко ми дреме, особенно за хора, които лично не познавам. Преместих си го в другия крачул.:D Хорското мнение за мен сигослагамннауя.:D

Показа се що за СЕЛЯНДУР си.Поклон пред безкрайната ти глупост.Отдавна не бях се забавлявал така с човекоподобен.

Порше е един от премиум брандовете на Фолксваген. Нищо повече, нищо самостоятелно. Порше Кайен= Фолксваген Туарег. Порше Панамера= Ауди А8 и така нататък. БМВ реално продължава да има 3 серии- 3-та, 5- та и 7- ма. Останалото са подварианти на тези 3 шасита. Единицата е тройка гуджук. Четворката е двуврата тройка. Шестицата е двуврата петица. Осмицата е двуврата седмица. Х вариантите са същите шасита с голям просвет. С голямо разнообразие на шасита, работи само Мерцедес Бенц. Наистина имат 9 различни шасита в момента. За сравнение БМВ има 3, Фолксваген 5, Тойота 6... Субару- 1.

току-що, NewRedDragon написа:

Искаш да кажеш, че Горския и Трибека са на едно шаси ли?

Абсолютно. И не само те. Импреза, Аутбак, Форестър, Трибека, Легаси... Сичкото Субару е на едно шаси. Без дребните. Те са на шасита от Сузуки. На шаси от Сузики де...

току-що, Coco1 написа:

Порше Макан със стартова цена от 130 000лв. с двигател от Golf GTI за 65 000лв :giggle1:

Такова е. По вехтите бегачки са с шасита на Голф 3. Шасито е адски добро всъщност.

преди 14 минути, Радул написа:

По вехтите бегачки са с шасита на Голф 3. Шасито е адски добро всъщност.

Това е абсо;ютно вярно! Уникална база е за извращения

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.