Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Баскетбол: Испания стана световен шампион

Featured Replies

Отборът на Испания грабна титлата на Световното първенство по баскетбол в Япония, след като разби във финала със 70:47 европейския шампион Гърция.

По пътя си към финала "Ла фурия" отстрани отборите на Литва и Аржентина, докато Гърция хвърли бомбата с елиминирането на големия фаворит САЩ на полуфинала, но силите на южната ни съседка не достигнаха за спечелване на Световното, след като миналата година Гърция завоюва европейската титла. Испанците не дадоха никакъв шанс на Гърция и взеха нещата в свои ръце още от самото начало на срещата. През първата четвърт срещата бе сравнително равностойна и завърши при 18:12 в полза на иберийците, но през втората четвърт момчетата на Хосе Ернандес сразиха гърците с 25:11 и поведоха с 43:23 след първото полувреме. Разликата от 20 точки се запази и преди последната част на мача, след като в третата част и двата отбора си вкараха по 11 точки. В последната четвърт разликата в зала "Сайтама супер арена" стана дори 23 точки, след като в последните 10 минути от мача се получи резултат 16:13 в полза на испанците, за да се стигне до крайното 70:47. Отличен мач за Испания направи Гарбахоса, който стана и най-резултатния баскетболист в мача заедно с Наваро, като и двамата записаха на своята сметка по 20 точки. За Гърция Какиозис наниза 17 точки, а Папалукас добави още 10 точки. По-рано днес медиите на иберийския полуостров обявиха, че "Ла фурия" ще играе за контузения Пау Гасол. И наистина пред погледа на баскетболиста на Мемфис Гризлис съотборниците му показаха отлична игра срещу европейския шампион Гърция и заслужено спечелиха Световната титла.

Източник: БГНЕС

Напълно заслужено. Гърците се сетиха, че трябва да играят едва в края ама беше късно. И все пак както каза коментатора: "Тези момчета играят от 14 годишни заедно и това е заслужен плод на техните усилия"! ПРАВ Е!

Гърция като че ли подариха титлата на испанците, особено след като отсраниха американците :hush:

Американците са слабички .... особено тази им селекция, а аз си мисля, че Аржентинците не се хвърлиха на 100% срещу тях в малкия финал просто нямаха стимул :hush:

Съжалявам много за нещастното им отпадане с разлика 1 точка от Испанците ... и пропуска на големия Емануел Джинобили от 3-ката в последните секунди

Честито на Испанците и специално на Пау Гасол.

Първо поздравления за Испания :computer8::yanim:;)

макар да съм твърд фен на Американския отбор отново съм разочарован от селекцията. :clap: Разбирам да са измислили програма ,в която да има само играчи,които биха се сработили,но да не сложиш нито една опитна звезда си е просто недопустимо.И все още си мисля ,че ако Kobe Bryant не се беше контузил нямаше да се стигне до това sad.gif

Да ви кажа изобщо не ми допада европейския начин на игра.Прави ми впечатление че около 30% от опитите за кош са от тройки (не отричам ,че има много опитни стрелци от Европа).Е кажете ми как може един отбор да направи 44 (толкова ли бяха...) точки за цял мач.Тъжно е нали.Особено като говорим за гърците.Тези мачове бяха като едно надстрелване от тройката. sad.gif Малко бяха силовите атаки и малко по-различните действия от Pick & Roll и зонова защита.На пръсти се брояха и стрелбите от средна дистанция.Лично мен тази едноотипност на игра (макар и да успешна за някои отбори) ме дразни.Точно и затова европейските играчи отишли в NBA не свикват на динамиката.За мен истината е американския баскетбол макар и понякога прекалено силов и макар имащ своите малки недостатъци.

Много се накефих, когато Гърция отстрани САЩ и тайно се надявах да спечелят и финала, но уви biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.