Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плеър за музика в кола

Featured Replies

Здравейте, искам да си сменя радиото в колата с плеар в, който може да се вкарва флашка и да се слуша музика от него.. Сега съм с някакъв, който става за радио и за касетки стар, но искам да го сменя с друг..Не съм запознат какво ще ми трябва JCV за кола, което е към 100лв или има и по-евтини опции, като този https://www.emag.bg/avtomobilen-radio-mp3-pleyr-1782-aux-fm-sd-usb-4x45w-12v-26110/pd/DQNFFWBBM/ някой по запознат, ако може да ме консултира за най евтиния вариант и за това дали ще е  съвсместим с колата понеже не съм го вадил този плеар и не знам какви кабели има..

преди 13 минути, i love NFL написа:

Здравейте, искам да си сменя радиото в колата с плеар в, който може да се вкарва флашка и да се слуша музика от него.. Сега съм с някакъв, който става за радио и за касетки стар, но искам да го сменя с друг..Не съм запознат какво ще ми трябва JCV за кола, което е към 100лв или има и по-евтини опции, като този https://www.emag.bg/avtomobilen-radio-mp3-pleyr-1782-aux-fm-sd-usb-4x45w-12v-26110/pd/DQNFFWBBM/ някой по запознат, ако може да ме консултира за най евтиния вариант и за това дали ще е  съвсместим с колата понеже не съм го вадил този плеар и не знам какви кабели има..

Да беше споменал поне модела и годината на колата!

преди 59 минути, i love NFL написа:

Бягай надалече от китайски боклуци.

Слагаш някой Pioneer и не се занимаваш с глупости.

https://www.avitel-bg.com/pioneer-mvh-s120ub

• Автор
преди 48 минути, NewRedDragon написа:

Да беше споменал поне модела и годината на колата!

Голф 3 1995

преди 7 минути, Coco1 написа:

Бягай надалече от китайски боклуци.

Слагаш някой Pioneer и не се занимаваш с глупости.

https://www.avitel-bg.com/pioneer-mvh-s120ub

Аз си търсех нещо до 50лв това е х3 над биуджета :D

преди 1 минута, i love NFL написа:

Аз си търсех нещо до 50лв това е х3 над биуджета :D

А, добре....аз се отказвам от темата.....50 лв не стигат за един обяд в ресторанта...

преди 30 минути, NewRedDragon написа:

А, добре....аз се отказвам от темата.....50 лв не стигат за един обяд в ресторанта...

За манджа може и да стигнат, ама в колата ще го слуша години... и ще му къса нервите. Ще вкарва шумове, пращене и няма да чува нито високи нито басове.

С две ръце ти препоръчвам Kenwood. Тези Pionеer,JVC, Philips боклуци. 

Голф 3 на 30 години...
...мисля че първо трябва да смениш колата.

Иначе горе ти казаха - Вземи си нещо с име(марка) да знаеш че ще е качествено. Не знам дали Roadstar правят такива хмм плеъри, но ако имат аз бих се спрял на тази марка, Pioneer, Sony са другите.
По-скъпо ще ти излезе, ама пък знаеш за какво си даваш парите.

току-що, Bubbles написа:

Голф 3 на 30 години...
...мисля че първо трябва да смениш колата.

Иначе горе ти казаха - Вземи си нещо с име(марка) да знаеш че ще е качествено. Не знам дали Roadstar правят такива хмм плеъри, но ако имат аз бих се спрял на тази марка, Pioneer, Sony са другите.
По-скъпо ще ти излезе, ама пък знаеш за какво си даваш парите.

И какво като кара 30 годишна кола? Той не впечетлява общество, а храни семейство (най-вероятно) ;) 

преди 3 минути, PsyManDelic написа:

И какво като кара 30 годишна кола? Той не впечетлява общество, а храни семейство (най-вероятно) ;) 

Нямам против ако иска и 300 годишна кола да кара, това си е негов избор, аз лично също харесвам ретро колите, обаче ако е като повечето кочини на тия години които се движат по улиците на България, не говорим за същото.
Пък семейство с голф...
...туй пернишки батка дзвер 'е.

преди 44 минути, Bubbles написа:

Нямам против ако иска и 300 годишна кола да кара, това си е негов избор, аз лично също харесвам ретро колите, обаче ако е като повечето кочини на тия години които се движат по улиците на България, не говорим за същото.
Пък семейство с голф...
...туй пернишки батка дзвер 'е.

И у Германията карат стари Golf 3 ;) 

преди 40 минути, i love NFL написа:

Благодаря за коментарите,ще се насоча към Pioneer,Sony,Kenwood 😀

Pioneer съм ползвал около 2 години (беше комплект с 16.5см говорители) а преди това Kenwood няколко дена. Разликата беше огромна. Pioneer не е богат на настройки, докато на Kenwood се губиш в тях :D 

преди 2 часа, PsyManDelic написа:

И у Германията карат стари Golf 3 ;) 

И там не липсват перничани!

Иначе по темата - радиото трябва да не е по-скъпо от колата и да се проверят говорителите, да не се окаже, че "имаш печка, а нямаш кюнци". Ако е с оригиналните говорители е много вероятно да са се разпаднали от годините.

Ако радиото свири добре и се касае за музика на МР3 от флашка - един FM трансмитер в запалката ще върши работа и е най-евтиния вариант. 

• Автор
на 27.06.2022 г. в 22:29, AGD написа:

И там не липсват перничани!

Иначе по темата - радиото трябва да не е по-скъпо от колата и да се проверят говорителите, да не се окаже, че "имаш печка, а нямаш кюнци". Ако е с оригиналните говорители е много вероятно да са се разпаднали от годините.

Ако радиото свири добре и се касае за музика на МР3 от флашка - един FM трансмитер в запалката ще върши работа и е най-евтиния вариант. 

От 10-20 лева ще свърши ли работа един трансмититер или трябва по-скъп ?

Разликата между тези от 5 лв и тези от 10-15-20 лв е 5-10-15 лв.........

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

преди 2 часа, i love NFL написа:

От 10-20 лева ще свърши ли работа един трансмититер или трябва по-скъп ?

Ще свърши работа.

По-скърите имат допълнителни екстри като атрактивно осветление, възможност за зареждане на телефони  и др. през USB, възможност за работа с флаша + микро SD-карта и др. свързаности през 3.5 мм. кабел към изход за слушалки на телефон., син зъб и др.

Важното е да се ползва правилно, защото много хора не го ползват правилно и псуват, че не работи добре.

Преди време писах в подобна тема как се настройва за безпроблемна работа и да не се смущава устройството от радиостанциите.

Накратко: Трябва да се отдели малко време да се запишат честотите на които радиото "хваща" радиопрограмите. След като имаме записани всички радиостанции в FM деападона си избираме най-голямата "дупка" в честотния диапазон, където нама радиосигнал  и в центъра на дупката между две радиостанции си настройваме радиото ни да пиема и трансмитера да предава. Така няма да има проблем със смущения, пръщене и загуба на сигнал от трансмитера.

На паркинга пред блока един комшия псуваше каруцарски и кълнеше продавачите в известен техно-магазин, че са го преебали със скапан трансмитер и като му го настроих разбра че проблема е в него, а не в устройството. После черпи по бира и слушахме музика  с кеф.

Хайде успех!

• Автор
преди 2 часа, AGD написа:

Ще свърши работа.

По-скърите имат допълнителни екстри като атрактивно осветление, възможност за зареждане на телефони  и др. през USB, възможност за работа с флаша + микро SD-карта и др. свързаности през 3.5 мм. кабел към изход за слушалки на телефон., син зъб и др.

Важното е да се ползва правилно, защото много хора не го ползват правилно и псуват, че не работи добре.

Преди време писах в подобна тема как се настройва за безпроблемна работа и да не се смущава устройството от радиостанциите.

Накратко: Трябва да се отдели малко време да се запишат честотите на които радиото "хваща" радиопрограмите. След като имаме записани всички радиостанции в FM деападона си избираме най-голямата "дупка" в честотния диапазон, където нама радиосигнал  и в центъра на дупката между две радиостанции си настройваме радиото ни да пиема и трансмитера да предава. Така няма да има проблем със смущения, пръщене и загуба на сигнал от трансмитера.

На паркинга пред блока един комшия псуваше каруцарски и кълнеше продавачите в известен техно-магазин, че са го преебали със скапан трансмитер и като му го настроих разбра че проблема е в него, а не в устройството. После черпи по бира и слушахме музика  с кеф.

Хайде успех!

Благодаря за информацията :)

преди 5 минути, i love NFL написа:

Благодаря за информацията :)

Като купиш го покажи да го видим.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.