Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Когато можеш сам да си поставиш диагноза

Featured Replies

🤓

Не посмях в другите раздели да поставя като тема, а и идеята ми е да се отбележи забавната част, въпреки че, псевдокомпетентността и съветите от Гугъл понякога може доста да застрашат здравето ни, отколкото да ни помогнат. За това го поствам в двете "плоскости"- за и против- и от трета страна до каква степен вече имаме доверие на лекарите, и дали наистина вярваме, че могат да ни лекуват, или просто сме се примирили,че каквото ни е писано, това ще стане.

Но  нека в контекст и ако може спрямо него да си коментираме :)

Взаимствано от статус във ФБ

"Аз. Когато отида на доктор директно му казвам каква ми е диагнозата, която съм си открила в Гугъл. Всичките ми роднини лекари са ме обявили за луда, а тези, които не ме познават, ми казват “Госпожо, млъкнете и ме оставете да си свърша работата”.

291772834_1866767250381279_6886614202892428468_n.jpg

и коментар под поста и снимката след това
"Моя доктор винаги изслушва диагнозата дето съм си.сложила /интересува се какво лечение съм.си назначила и пита може ли да добавим още нещо ...но само ако е бил на покер..иначе иска да ме лекува"

Не се страхувайте да сте иронични и самоиронични. Не боли.

и още
"Аз пък съм ходил на доктор, и момичето потърси в гугъл за да открие този обрив какво точно е. И когато казах - да не би да е питириазис розеа, и тя каза - да, точно това е."

преди 50 минути, Maleficient написа:

"Аз пък съм ходил на доктор, и момичето потърси в гугъл за да открие този обрив какво точно е. И когато казах - да не би да е питириазис розеа, и тя каза - да, точно това е."

и на мен за последно когато ходих на доктор ми търсиха нещата в гугъл и от тогава сам си  търся

иначе вярвам само на касапите- хирурзите ако трябва операция да се прави  нещо да се изреже нещо да се зашие 

и когато взема властта  само на тях ще давам парички държавни и ще закрия  здравната каса  и бюрото по труда защото са паразитни организации 

преди 1 час, Maleficient написа:

Не посмях в другите раздели да поставя като тема, а и идеята ми е да се отбележи забавната част, въпреки че, псевдокомпетентността и съветите от Гугъл понякога може доста да застрашат здравето ни, отколкото да ни помогнат.

Малеф , всичко вече е да не казвам накъде . Затова някои (без консултация с Гугъл) като чуят тендовагенит и тичат при гинеколог.:biggrin:

• Автор
преди 2 часа, october написа:

Малеф , всичко вече е да не казвам накъде . Затова някои (без консултация с Гугъл) като чуят тендовагенит и тичат при гинеколог.:biggrin:

Ти мани шегата, но аз последно като ми се случи да се "дообразовам", един лекар-травматолог ме светна, че не е само за ръце, а беше за глезена-крака ми. А не го подозирах от "общата си култура", и е доста серизно за сухожилията анатомични...

Та, къде обстоятелства, къде търпеливи лекари да ти обяснят, все си е по-адекватно от мнения и опит на лаици-разбирачи.

• 2 седмици по-късно...
на 2.07.2022 г. в 23:26, Maleficient написа:

Та, къде обстоятелства, къде търпеливи лекари да ти обяснят, все си е по-адекватно от мнения и опит на лаици-разбирачи.

Абсолютно . Просто няма две мнения.

на 2.07.2022 г. в 19:00, Maleficient написа:

и от трета страна до каква степен вече имаме доверие на лекарите, и дали наистина вярваме, че могат да ни лекуват, или просто сме се примирили,че каквото ни е писано, това ще стане.

Малеф , възползвам се от този ти пасаж от началния коментар , с който откриваш темата си . Ще си позволя ( надявам се нямаш нищо против) да споделя нещо сериозно , което за жалост си е ежедневие в реалния живот . И макар , че темата ти е тук , в "Празните приказки" , по брояч за 9 дена е прегледана 250 пъти мисля , че ще има по-добър отзвук , отколкото в специализирания раздел. Третата страна и доверието!

https://bgbasket.com/new.php?id=92968

https://www.facebook.com/galia.ilieva.94

ps Нямам друго какво да допълня освен , че съм бесен и не ми се иска да пиша какво ми идва да направя . За жалост дотук сме я докарали и не се знае за вбъдеще още какво са ни приготвили!  Жалка , мила , Родна картинка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.