Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

СПЕШНО - Програма, която да показва каква информация се извлича от компютъра

Featured Replies

Привет. Има ли някаква програма, която да записва и показва информацията, която напуска устройството? Примерно, телеметрията в Windows 10 изпраща данни, които могат да бъдат прегледани в Diagnostics Data Viewer. Мен ме интересува подобна програма, която да записва абсолютно всичко, не само определена информация.

Целта е да видя дали устройството получава заявки да изпраща информация на места, където не трябва. Наскоро разбрах, че процесорите на Intel имат backdoor, наречен с безобидното име "Intel Management Engine", което може да бъде експлоатирано от хакери, включително и от CIA и NSA.

Примерно, ако имам папка с 20 снимки, за които системата е получила заявка (от хакер) да изпрати копия, то програмата трябва да запише това, пътя към файловете и имената на файловете, за да знам, че вече не само аз имам тези файлове, но и някой друг.

Като цяло, целта е да следя дали изобщо има такива заявки и дали изобщо има някаква активност, опитваща да извлече информация от устройството.

Нужна ми е програма, която да следи и записва всичката информация, която устройството изпраща.

Също, ще е добре ако ми дадете някаква програма, която може да засича опити за експлоатация на Intel Management Engine.

Благодаря.

Те всички процесори си имат такива вратички които се ползват от властите официално

преди 11 минути, petie1 написа:

Те всички процесори си имат такива вратички които се ползват от властите официално

Спри да ползваш компютри и си намери друга работа, не е за теб това. Осра форума с малоумните си теми, как не ти омръзна да се занимаваш с глупости?!?

Абе, кюфте такова,  цру ако иска да те докопа, ще те докопа!  Иначе осра форума тотално!!! ТИ си трагичен случай. Дай адрес да ти викна  психото.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.