Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сметка от виваком

Featured Replies

Здравейте, преди 2 дена ми излезна сметка от виваком и се изненадах когато видях, че са ми начислени 50лв. за покупки към Apple. Обадих се на оператор, който ми поясни че това били някакви приложения, филми и т.н. Има 2 странни особености обаче:

1. Никога не съм имал какъвто и да е продукт на Apple, следователно нямам Apple ID, регистрация в App Store и т.н.

2. Има 5 извършени покупки, всяка на стойност 9,99лв като и петте са извършени в рамките на 40 секунди. Не знам дали е възможно да напазариш толкова приложения за толкова кратко време. 

Та, оператора ме препрати към Apple и да се свържа с тях. За България в сайта им излиза следния номер: 00800 6002 7753. След обаждане от моя страна, се оказа че е грешен. 

Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и може ли да ми даде някакви насоки към кого да се обърна?

преди 29 минути, Jorki1 написа:

Здравейте, преди 2 дена ми излезна сметка от виваком и се изненадах когато видях, че са ми начислени 50лв. за покупки към Apple. Обадих се на оператор, който ми поясни че това били някакви приложения, филми и т.н. Има 2 странни особености обаче:

1. Никога не съм имал какъвто и да е продукт на Apple, следователно нямам Apple ID, регистрация в App Store и т.н.

2. Има 5 извършени покупки, всяка на стойност 9,99лв като и петте са извършени в рамките на 40 секунди. Не знам дали е възможно да напазариш толкова приложения за толкова кратко време. 

Та, оператора ме препрати към Apple и да се свържа с тях. За България в сайта им излиза следния номер: 00800 6002 7753. След обаждане от моя страна, се оказа че е грешен. 

Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и може ли да ми даде някакви насоки към кого да се обърна?

С какъв модел телефон си? Само ти ли го използваш? Провери в какви сайтове си влизал.

• Автор

С Xiaomi Redmi Note 11 съм и да, мой личен телефон е. Не се ползва от други. От историята в браузъра за конкретната дата не намирам нищо подозрително.

току-що, Jorki1 написа:

С Xiaomi Redmi Note 11 съм и да, мой личен телефон е. Не се ползва от други. От историята в браузъра за конкретната дата не намирам нищо подозрително.

Жалба към Виваком и към КЗП, за да се направи проверка.

Виваком да не  се правят на ударени мотики и да те  пращат насам натам да питаш ами да ти проверят лог файловете на трафика и там ще се разбере за какво иде реч.

преди 11 минути, adersa написа:

Виваком да не  се правят на ударени мотики и да те  пращат насам натам да питаш ами да ти проверят лог файловете на трафика и там ще се разбере за какво иде реч.

И как ще се разбере само, че не ми е ясно. Представи си, че това е фишинг сайт активиран от телефона?!

Вива могат да проверят дали въобще има регистриран на вашият номер IMEI различно от това на шаомито. Ако няма всичко е ясно.

преди 8 часа, Jorki1 написа:

Не им се връзвай на номерата! Отиди във Виваком и ги сложи на място! По - големи б'клуци от тоя мобилен оператор няма!

• 1 година по-късно...

Може ли да ми кажете какво стана с проблема, че и при мен това се случва сега?

на 18.07.2022 г. в 1:46, X-TEAM написа:

Не им се връзвай на номерата! Отиди във Виваком и ги сложи на място! По - големи б'клуци от тоя мобилен оператор няма!

Има - А1, Yettel... и трите, синко, и трите.

преди 17 часа, цър-вул написа:

Има - А1, Yettel... и трите, синко, и трите.

Какво точно трябва да се направи при тях?

преди 3 часа, georgitmv написа:

Какво точно трябва да се направи при тях?

Някаква жалба в съответния офис на оператора? Извинявам се, но ми гръмнаха главата с тези злини vivacom. Вече колко дни..

на 17.07.2022 г. в 19:06, Емил Костов написа:

И как ще се разбере само, че не ми е ясно. Представи си, че това е фишинг сайт активиран от телефона?!

Що не ме търсят от А1? Вече мина повече от година. Дължа им 5000лв.!

Дори и да пазаруваш през телефона, защо трябва да е начислено към месечната сметка?

На два пъти ли се плаща 😄

• 2 седмици по-късно...

Може ли някой да ми каже какво трябва да се направи? Без да съм пращал нищо ме прецакаха

на 2.03.2024 г. в 17:50, shishmanovp861 написа:

Що не ме търсят от А1? Вече мина повече от година. Дължа им 5000лв.!

'щит сигурно си на съд или на съдия-изпълнител

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.