Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма, която да извършва записването на видео клипове на компютъра, не на телефона

Featured Replies

Нужна ми е програма, която да извършва записването на един видео клип, на компютъра, не на телефона. Искам да направя едно дълго видео с камерата на телефона, но на телефона няма достатъчно свободно място, където видеото да се запише - затова е нужно записването да става на компютъра, докато камерата записва - тоест, информацията, записана от камерата, да се пренася на живо към компютъра, а не да остава в телефона. За предпочитане е програмата да изнася видеото през Bluetooth, но ако няма такъв вариант, може да използвам USB кабел.

Има ли такава програма?

Да поясня: Става въпрос за записване на видео с камерата на телефона, не става въпрос за screen recording.

преди 38 минути, FatMan9 написа:

Нужна ми е програма, която да извършва записването на един видео клип, на компютъра, не на телефона. Искам да направя едно дълго видео с камерата на телефона, но на телефона няма достатъчно свободно място, където видеото да се запише - затова е нужно записването да става на компютъра, докато камерата записва - тоест, информацията, записана от камерата, да се пренася на живо към компютъра, а не да остава в телефона. За предпочитане е програмата да изнася видеото през Bluetooth, но ако няма такъв вариант, може да използвам USB кабел.

Има ли такава програма?

Да поясня: Става въпрос за записване на видео с камерата на телефона, не става въпрос за screen recording.

Да поясня:Четене...За пореден път.

Хмм то тва ми звучи като ползване на компютъра като огромнна флашка и май номера става и без външни приложения :)

преди 32 минути, petie1 написа:

Хмм то тва ми звучи като ползване на компютъра като огромнна флашка и май номера става и без външни приложения :)

На мен ми звучи, като да ползва компютъра за хранилище в реално време и както телефоните управляват телевизор като дистанционно, като ги сдвоиш, така телефона да управлява компютъра! Не знам да сме стигнали такава технология на десетина поколения напред. Сигурно му се иска да изпревари бъдещето. Но хората не избират мястото и времето на раждане. И той трябва да проумее това, че почти нищо не е даденост и живее в сбъркано време. Милиарди хора са умрели преди нас, които не са виждали и компютър дори. И лека кола. И какво ли не. Него го сърби. :D 

• Автор
преди 58 минути, petie1 написа:

Как става без външни приложения?

преди 19 минути, Клонинга написа:

На мен ми звучи, като да ползва компютъра за хранилище в реално време и както телефоните управляват телевизор като дистанционно, като ги сдвоиш, така телефона да управлява компютъра! Не знам да сме стигнали такава технология на десетина поколения напред. Сигурно му се иска да изпревари бъдещето. Но хората не избират мястото и времето на раждане. И той трябва да проумее това, че почти нищо не е даденост и живее в сбъркано време. Милиарди хора са умрели преди нас, които не са виждали и компютър дори. И лека кола. И какво ли не. Него го сърби. :D 

Ако може screen recording да се извежда и през USB кабел и през Bluetooth в реално време към компютъра, тогава защо да не може и записа от камерата?

Стриймваш видеото от камерата и го пишеш на компютъра
https://www.windowscentral.com/how-use-your-android-phone-webcam-streaming
или така:
https://geekflare.com/use-android-as-webcam/

https://www.dev47apps.com/

преди 31 минути, Maxim Todorov написа:

плюс Debut Video Capture Software

преди 5 часа, нушо написа:

;) 

На компютъра OBS Studio, а на телефона DroidCam OBS за да го прихване като сорс. Работи с WiFi и с USB , като второто е за предпочитане за да няма някакъв лаг!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.