Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръки за място и доктор специалист за смяна на стави

Featured Replies

Става Въпрос за мъж на 53 години, инвалид  е от години и трябва да се сменят тазобедренни стави на два крака, състоянието му е тежко и е инвалид от 2002 година и наистина ми трябва стабилен специалист в тази област който знае какво прави, въпросния мъж е прекарал и лек инфаркт с три стенда преди две години но за сега краката му са зле и докторите препоръчват смяна на стави спешно, понеже едвам ходи с патерици. Област Русе сме, но не е проблем пътят, мислех за Плевен Свети Пантелеймон, но някои ме плашат с негативни отговори и ми препоръчват в Град София. Вашите препоръки, Благодаря предварително

Познавам немалко хора правили такава операция и ни един не е успешен, та не знам доколко има смисъл изобщо да се товари организма на човека с нова операция.
Успех все пак! :)

ВМА Клиника по артроскопска хирургия. 7 етаж. вдсясно от асансьорите. Порф. Цачев и останалите от южното крило на клиниката

• Автор
преди 49 минути, Bubbles написа:

Познавам немалко хора правили такава операция и ни един не е успешен, та не знам доколко има смисъл изобщо да се товари организма на човека с нова операция.
Успех все пак! :)

А мнения за място и доктор. Аз пък съм чувал много за некадърността на доктори и след такава операция и смяна на става нямало подобрение все така пък и по лошото, по усакатен поради лекарска грешка

преди 9 минути, 5kof написа:

ВМА Клиника по артроскопска хирургия. 7 етаж. вдсясно от асансьорите. Порф. Цачев и останалите от южното крило на клиниката

Това в София ли е

преди 9 минути, 5kof написа:

Пък и това е хирургия, а не ортопедия

Преди няколко години се стигна до смяна на тазобедрена става на баща ми /вече е на над 80 г./ Операцията беше в МБАЛ "Света Анна" Варна. Име на доктор не мога да кажа. Баща ми е много доволен и си ходи нормално без никакви проблеми. Най-добре е да изказва мнение човек, който има личен досег с проблема. Това "Чук, че една жена прочела във фейса..." е несериозно.

преди 14 минути, Reckitjesok написа:

А мнения за място и доктор. Аз пък съм чувал много за некадърността на доктори и след такава операция и смяна на става нямало подобрение все така пък и по лошото, по усакатен поради лекарска грешка

Ами възможно е и поради лекарска грешка да са тези резултати не съм си пъхал носа чак там, но знам че тези които познавам до един куцат или едва ходят и днес.

Тъй като и аз съм със същият проблем,бих ви посъветвал в пловдив д-р Генов болница Каспела,Еврохоспитал Пловдив,Свети Георги Пловдив,доказани специалисти.

В каспела са може би най добрите.

Успех

преди 6 часа, Reckitjesok написа:

Става Въпрос за мъж на 53 години, инвалид  е от години и трябва да се сменят тазобедренни стави на два крака, състоянието му е тежко и е инвалид от 2002 година и наистина ми трябва стабилен специалист в тази област който знае какво прави, въпросния мъж е прекарал и лек инфаркт с три стенда преди две години но за сега краката му са зле и докторите препоръчват смяна на стави спешно, понеже едвам ходи с патерици. Област Русе сме, но не е проблем пътят, мислех за Плевен Свети Пантелеймон, но някои ме плашат с негативни отговори и ми препоръчват в Град София. Вашите препоръки, Благодаря предварително

Не мога да препоръчам...

Мога да кажа,със сигурност-Бягай от Плевен.Всички специалисти,избягаха от там.Беше-едно време(както каза някой-от личен опит,го знам).

• Автор
преди 16 часа, Bubbles написа:

Ами възможно е и поради лекарска грешка да са тези резултати не съм си пъхал носа чак там, но знам че тези които познавам до един куцат или едва ходят и днес.

Това за осакатяването поради лекарска грешка е в плевен

преди 11 часа, козата уфсъта и офицера написа:

Не мога да препоръчам...

Мога да кажа,със сигурност-Бягай от Плевен.Всички специалисти,избягаха от там.Беше-едно време(както каза някой-от личен опит,го знам).

Тогава къде София ли и къде точно

преди 1 час, Reckitjesok написа:

Това за осакатяването поради лекарска грешка е в плевен

Тогава къде София ли и къде точно

Вчера Ви написах - ВМА, Клиника по ендопротезиране и реконструктивна хирургия   

https://www.vma.bg/Ендопротезиране-и-реконструктивна-хирургия.html

• Автор
преди 22 часа, Coco2 написа:

Предложението на @5kof  или Токуда.

И на кое от двете е по добре 

преди 15 минути, Reckitjesok написа:

И на кое от двете е по добре 

Моята информация е стара.От преди пет-шест години.А тя е:

Във ВМА,работят най-добрите Български специалисти.

В Токуда също но,има и чуждестранни.

Разгледай и виж оценки на лекари...

В клиниката, която препоръчах съм лежал 4 (четири) пъти. Вярно, не за протезиране, но виждах хората с нови протези как ги раздвижват и се грижат за тях. Моя милост правих операции на двете рамена и скъсани менискуси на двете колена. Виждал съм за какво иде реч и за това си позволявам да препоръчам екипите на на въпросната клиника.  

• 3 седмици по-късно...
на 1.08.2022 г. в 16:14, 5kof написа:

+1 от мен

• Автор
на 1.08.2022 г. в 21:55, Coco2 написа:

Не мога да препоръчам...

на 24.08.2022 г. в 15:02, Polad112 написа:

+1 от мен

Прочетох хубави неща за ортопед Стефан Станчев дава часове в София Света Анна и в Русе за него имате ли мнения

Не съм сменял много стави, та нямам сравнение.

Подхлъзнах се на лед, паднах с деветдесетте си килограма точно и само на издатината на дясната тазобедрена става, шийката ѝ се пукна, "Бърза помощ" ме откара в частната болница "Сердика" (до Мин. на Зем-то) при доктор Костадин Попов – пичага, след два часа бях със сменена тазобедрена става, робокопска, след два дена стъпих на крака си и отидох на раздвижване в рех. клиника на същата болница.

Болеше, разбира се.

Цената на операцията и 3/4 от цената на робокопската става пое Здравната каса.

Доволен съм от доктор Костадин Попов, ортопед-хирург в б-ца "Сердика".

ПП. Преди 5-6 годин, нямам никакви оплаквания от ставата/операцията – досущ Андре Агаси :D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.