Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Nutribullet

Featured Replies

Ползваме го от доста години, може би от 2015-16, не си спомням с точност. Никога не сме имали проблеми до днес. При работа изби от смляното под ножа, към капсулованата част. Възможно е просто ножа да си е изживял живота. :) 

На някои ползващ Нутрибулет да му се е случвало нещо подобно?

току-що, AAUUXX написа:

Или мотора - четките.

Мне. Мотора си работи перфектно. 

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Или мотора - четките.

Е това пропусна 

3 бр подмяна аспиратор нож за Nutribullet 600W / 900W модели резервни  части, ножове купи - Търговия на едро \ PokupkaMarka.today

Явно ще поръчам нов нож, само да се ориентирам откъде.

преди 5 минути, Мери Динолова написа:

Мне. Мотора си работи перфектно. 

Е това пропусна 

3 бр подмяна аспиратор нож за Nutribullet 600W / 900W модели резервни  части, ножове купи - Търговия на едро \ PokupkaMarka.today

Хмммм ножа, дори и малко да се е позатъпил - просто ще няма да прави "пюрето" толкова фино.... но да избие през уплътнението на оста - не. Подозирам, че няма лагер, а е само на втулка оста и .... ѝ е дошло времето. Ако смелиш малко ядки (или кафе - каквото и да е, но не течно) пак ли пропуска?

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Хмммм ножа, дори и малко да се е позатъпил - просто ще няма да прави "пюрето" толкова фино.... но да избие през уплътнението на оста - не. Подозирам, че няма лагер, а е само на втулка оста и .... ѝ е дошло времето. Ако смелиш малко ядки (или кафе - каквото и да е, но не течно) пак ли пропуска?

За ядки, кафе и .тн. е друг нож. 

Amazon.com: Repuesto para cuchilla extractora Nutri Bullet compatible con  batidora Nutribullet 600W 900W : Hogar y Cocina

С него нямам проблем. То и какво да избие от тях.

преди 8 минути, цър-вул написа:

Остарял(изяден/скъсан) уплътняващ О-пръстен под ножа

А откъде да поръчам. Някоя бг фирма да предлага резервни части. Мен все към алито или някъде навън ме препраща.

току-що, Мери Динолова написа:

За ядки, кафе и .тн. е друг нож. 

Amazon.com: Repuesto para cuchilla extractora Nutri Bullet compatible con  batidora Nutribullet 600W 900W : Hogar y Cocina

С него нямам проблем. То и какво да избие от тях.

Уф... не знаех, че са различни приставки - кога съм ползвал такова чудо :) Ами значи почти сигурно, колегата @цър-вул е прав - със сигурност има някакъв "О" пръстен на оста на ножа. Или като гледам снимките...май има и някакъв уплътнител по периметъра. За тия ТВ уреди не се ли продаат резервни части?

току-що, NewRedDragon написа:

Уф... не знаех, че са различни приставки - кога съм ползвал такова чудо :) Ами значи почти сигурно, колегата @цър-вул е прав - със сигурност има някакъв "О" пръстен на оста на ножа. Или като гледам снимките...май има и някакъв уплътнител по периметъра. За тия ТВ уреди не се ли продаат резервни части?

Не знам. Не се бях замисляла досега. Рових къде ли не. Гледам в olx има разни, ма знам ли на какво ще попадна. Ще потърся още. 

преди 15 минути, цър-вул написа:

Остарял(изяден/скъсан) уплътняващ О-пръстен под ножа

Направо ще го разглобя, да видя какво има там. 

току-що, Мери Динолова написа:

Не знам. Не се бях замисляла досега. Рових къде ли не. Гледам в olx има разни, ма знам ли на какво ще попадна. Ще потърся още. 

Тук има магазин на тия...какъв там шоп бяха.... Във вторник съм в града и ще погледна - и без това ще съм наблизо. Ама дай поне една снимка на целия уред, че сигурно са поне 5 модела....до колкото разбирам, веротно се различават само по цвета и цената.... ама все пак :) 

преди 5 минути, Мери Динолова написа:

На сайта им имат резервни остриета (изчерпани към момента) но направи запитване.

https://www.topshop.bg/brands/nutribullet

Силно рекламираните неща обикновенно се оказват боклуци.

Нашите навремето бяха купили един такъв нутрибулет, отворих го преди малко да видя за каква капсулована част става въпрос.

Ами то ножа изобщо не искаше да се върти, разглобих го, сепаратора на лагера буквално беше изгнил от ръжда.  Понеже не виждам начин как от тая калпава пластмаса да го избия и да сложа друг лагер, само изчистих остатъците на сепаратора, напълних лагера със силиконова грес, с надеждата, че гумата ще държи сачмите да не падат и колкото изкара.

Delimano сервиз и оплаквания: 02/80 843 83
Имай поредвид, че поради възрастта на уреда може да няма части за него.
И се минава на вариант нов или индж. Ганев.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

На сайта им имат резервни остриета (изчерпани към момента) но направи запитване.

https://www.topshop.bg/brands/nutribullet

Да, видях, но само другия нож. Ще питам, нищо не ми пречи.

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Тук има магазин на тия...какъв там шоп бяха.... Във вторник съм в града и ще погледна - и без това ще съм наблизо. Ама дай поне една снимка на целия уред, че сигурно са поне 5 модела....до колкото разбирам, веротно се различават само по цвета и цената.... ама все пак :) 

Да, в цвета и мощността. Но резервните части, мисля са съвместими. 

преди 6 минути, ined написа:

Може. Ние си го ползваме доста често и до сега не сме имали никакви проблеми. Пък и си го поддържаме, върши ни работа. За толкова години служба, мисля, че си изкара платеното. Не е болка за умиране, вече са доста по-достъпни, ако е труден ремонта, направо нов. 

преди 2 минути, цър-вул написа:

По-скоро имаш силно желание, да?

Честно не се бях интересувала как вървят сега. Като гледам, май желанието ми ще е за нов такъв.

преди 13 минути, ined написа:

6-7 години безаварийно ползване не бих казал, че е боклук. Е, не са изделията от преди 20-30 години, работещи и до сега. А и марката не се продава с 1-2 годии гаранция...

преди 1 минута, Мери Динолова написа:

Може. Ние си го ползваме доста често и до сега не сме имали никакви проблеми. Пък и си го поддържаме, върши ни работа. За толкова години служба, мисля, че си изкара платеното. Не е болка за умиране, вече са доста по-достъпни, ако е труден ремонта, направо нов. 

Добре, де...нов дай да видя на живо в магазина им физическия на черения какво има... 

преди 10 минути, цър-вул написа:

или индж. Ганев.

По побългаряването ли е? 

преди 6 минути, Мери Динолова написа:

Като гледам, май желанието ми ще е за нов такъв

https://www.delimano.bg/nutribullet

768x432.jpg?_=1544785768

преди 2 минути, Мери Динолова написа:

По побългаряването ли е? 

Ъхъ

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Добре, де...нов дай да видя на живо в магазина им физическия на черения какво има... 

Добре, провери. Може пък и да имам късмет.

преди 11 минути, Мери Динолова написа:

май желанието ми ще е за нов такъв.

Новата джаада е като стартата съпруга - с минимални разходи... 😎

преди 9 минути, цър-вул написа:

Ъхъ

Ми ще опитам и тоя вариант. Ганеви, около мен да искаш. :D 

преди 1 минута, Мери Динолова написа:

Ми ще опитам и тоя вариант. Ганеви, около мен да искаш. :D 

Отиваш при ония, дето се занимават с турбините - ще го направят ......поне малък самолет :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.