Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бягство от вкъщи

Featured Replies

Здравейте, на 17 години съм и трябва много спешно да избягам вкъщи. Какво да направя?

преди 3 минути, abcdefu написа:

Здравейте, на 17 години съм и трябва много спешно да избягам вкъщи. Какво да направя?

Сед си вкъщи !

• Автор

Не мога, родителите ми само ми съсипват живота. Искам да съм като всички други на моята възраст... А аз само се притеснявам от това,че заради родителите ми живота ми е гаден.

преди 10 минути, abcdefu написа:

Бягай! НАли имаш пари - кво ти пречи? За 400 лв/мес  има доста добри оферти за квартири! Имам около 8 - но сега идват разни студентки и май ше е по дебело

Не знам доколко тази тема е сериозна, но ако е, бъди така добър да споделиш как точно вашите ти съсипват живота, така съвета който ще получиш ще е по-добър.
И повярвай ми, бягството от вас не е никакво решение на проблемите. :)

• Автор

Проблемът е, че ме мислят за бебе, не ми дават да излизам сам до много места, не ми дават да излизам с приятели, защото били педофили, а пък аз знам,че не са такива, още повече,че са под 18... Също и обещават много неща и после ме лъжат.

преди 1 минута, abcdefu написа:

Проблемът е, че ме мислят за бебе, не ми дават да излизам сам до много места, не ми дават да излизам с приятели, защото били педофили, а пък аз знам,че не са такива, още повече,че са под 18... Също и обещават много неща и после ме лъжат.

Така става като си мазен :) 

току-що, abcdefu написа:

Познато. Нарича се липса на доверие.
Да предположа че са доста консервативни?
Имал съм работа с такива родители(На мои ученици), най добре поговори с твоя/та класен/а, ако имате психолог в училище ъщо може да удари едно рамо, за да може вашите да ти имат по-голямо доверие, но в никакъв случай не си и помисляй за бягство.
Апропо момиче си нали?

преди 1 минута, Bubbles написа:

Имал съм работа с такива родители(На мои ученици)

Да ти кажа...милех те за нормален...ама това "мои ученици"... да разбрах - за едни пари говорим, нали? А, колко е таксата у френско за ученик и за ученичка? 

току-що, teo-glavata написа:

Да ти кажа...милех те за нормален...ама това "мои ученици"... да разбрах - за едни пари говорим, нали? А, колко е таксата у френско за ученик и за ученичка? 

Нещо не те разбрах. Аз съм педагог и преподавам в лисей.

• Автор
преди 6 минути, Bubbles написа:

Да предположа че са доста консервативни?

Честно казано наистина такова впечатление имам. Обаче това не мисля, че трябва да означава,че трябва да ми забраняват да правя нови запознанства и да се виждам с близки хора...

преди 1 минута, Bubbles написа:

Аз съм педагог и преподавам в лисей.

Е това имах впредвид! Педагог - последния на малкия вече 1 година ме съди, че съм го набил! Вас трябва да ви изключат от всякъде, бе! Педагози.... Ай кажи какви пари генерираш, че някой и заплата да то плаща? 

току-що, teo-glavata написа:

Е това имах впредвид! Педагог - последния на малкия вече 1 година ме съди, че съм го набил! Вас трябва да ви изключат от всякъде, бе! Педагози.... Ай кажи какви пари генерираш, че някой и заплата да то плаща? 

АУУУУУ то понеже родителите сте едни загрижени за децата...
Я кажи що си го набил? А твоя сети ли се да го наплескаш или той е чист и невинен като момина сълза?

преди 41 минути, abcdefu написа:

Имаш две възможности:
1. Без пари - бягай на улицата, стани клошар!
2. Остани с вашите, наследи имоти, живей под крилото им, имай покрив.

Ти, като човек без съждение и разум, след като задаваш такъв въпрос, кое избираш? :D

преди 8 минути, abcdefu написа:

Честно казано наистина такова впечатление имам. Обаче това не мисля, че трябва да означава,че трябва да ми забраняват да правя нови запознанства и да се виждам с близки хора...

Още едно предпложение - От малко населено място сте?
Послушай съвета ми, поговори си с класния, ако имаш и възрастен роднина който може да им повлияе и е по-разбран също опитай да поговориш с него. :)

• Автор
преди 4 минути, Bubbles написа:

Още едно предпложение - От малко населено място сте?
Послушай съвета ми, поговори си с класния, ако имаш и възрастен роднина който може да им повлияе и е по-разбран също опитай да поговориш с него. :)

От един от големите градове съм, иначе ако се налага ще говоря всичко това и в училище.

Що ли си мисля че това е някой наш познат от нашите образи и скици?

преди 2 минути, abcdefu написа:

От един от големите градове съм, иначе ако се налага ще говоря всичко това и в училище.

Направи го, няма да сгрешиш, избягаш ли от вас, вашите още повече ще те затворят. Успех! :)

току-що, petie1 написа:

Що ли си мисля че това е някой наш познат от нашите образи и скици?

Хич не е изключено, но такива теми ги приемам сериозно, просто защото за мен не е приемливо някой да се бъзика с тия неща.

И защо си нетърпелив?! Остава ти само една година и си ти. Тогава не ще се налага да бягаш, а ще си поемеш живота и ще се изнесеш от дома си.

После обаче не чакай наследство!!!

Аз казах!!!

п.п. Съвета ми е да изтърпиш една година още. Иначе ще се наложи да ползваш специализирана психологична помощ, която струва повече от абонамента ти за интернет, който го плащат твоите родители. 

• Автор
преди 3 часа, dioib написа:

И защо си нетърпелив?!

Проблемът е, че се държат с мен отвратително, живеят все едно сме в 18-19 век (когато хората не са били свободни и т.н), отделно имам съмнение, че са ми сложили един хак- keylogger , защото като правя планове с някой човек от интернет, почват да ми се карат и да ми казват да не правя такива неща,а по принцип не би трябвало да знаят.

преди 8 часа, abcdefu написа:

Проблемът е, че се държат с мен отвратително

И кой ти го каза?

п.п. Не ми трябва име, а съсловие ...  = ако не разбираш думата ил понетието, то: Сподели с кого другаруваш!!! 

п.п. Едва ли ти е понятно  за какво говоря/ пиша ... НО, нека се пробвам виртуално да ти помогна за твоя ...о 

• 5 седмици по-късно...
на 11.08.2022 г. в 23:39, abcdefu написа:

За такива мисли, според мен си за психолог. Въпреки че те разбирам донякъде. Кофти родители, но потърпи още една година. Намери си нещо, което ще те ,, изкара,, от реалността. За мен това са книгите, но ти си решаваш 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.