Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да изкараме лесни, бързи, сладки и законни пари

Featured Replies

Ясно е, че на една заплата дори и на две няма как да станат нещата. Много гурата се навъдиха е нета да дават акъли как да изкараме бързи пари с нула инвестиция. Фиста Миста, брейкове измислени герои, където приказките са им въздух под налягане.Айде сега Кирчо е намерил баламурници, на които им приказва общи приказки в пейтриън за 10 евро  на месец абонамент. Разбрах, че изкарвал 4000 лв. на месец. Добрее за България. Но си има и разходи тоя бизнес. Такса в патрона, заплата на Веско, гориво за колата да обикаля по разни природни забележителности да снима видеата. Голяма част от свободното му време, което също е пари, пак е заето с бизнеса в патрона и като удариш калема Незнам точно колко му остава. Моята идея за сладки и лесни и законни най-вече пари е с 0% финсова инвестиция, както и с 0% време. Което време примерно да използвам и да изкарвам други пари. Ще ви разкрия един от мойте начини. Продавам адресни регистрации. В Нидерландия има адски много хора, които живеят някъде на черно, но работят легално и им трябва адресна регистрация, на която не живеят реално, а само фиктивно. Единственото усилие, което ми струва е 10мин. да го запиша в общината. В момента имам няколко човека при мен. Всеки си има дата, на която всеки месец ми превежда парите в офшорка, където нидерландските данъчни нямат достъп. Или ми ги дават на ръка. Обмислям да записвам хора и на други адреси на приятели, там вече ще лапкам по една трета от човек. Такива пари са много сладки. Ама трябва пипе. Човек трябва да мисли с главата, а не само да се гърби за някой от работа, да си чака заплатката и да се оплаква как Бойко му е виновен, Цецка Цачева или Митко Бербатов. От висшето образование също няма полза, то може само да ви помогне да си решавате кръстословиците нощем като пазач на някой паркинг.

Бравос, открил си топлата вода. Знам една съборетина където адресно са регистрирани поне 300 сиганина.

преди 40 минути, Бял Вълк написа:

Ясно е, че на една заплата дори и на две няма как да станат нещата. Много гурата се навъдиха е нета да дават акъли как да изкараме бързи пари с нула инвестиция. Фиста Миста, брейкове измислени герои, където приказките са им въздух под налягане.Айде сега Кирчо е намерил баламурници, на които им приказва общи приказки в пейтриън за 10 евро  на месец абонамент. Разбрах, че изкарвал 4000 лв. на месец. Добрее за България. Но си има и разходи тоя бизнес. Такса в патрона, заплата на Веско, гориво за колата да обикаля по разни природни забележителности да снима видеата. Голяма част от свободното му време, което също е пари, пак е заето с бизнеса в патрона и като удариш калема Незнам точно колко му остава. Моята идея за сладки и лесни и законни най-вече пари е с 0% финсова инвестиция, както и с 0% време. Което време примерно да използвам и да изкарвам други пари. Ще ви разкрия един от мойте начини. Продавам адресни регистрации. В Нидерландия има адски много хора, които живеят някъде на черно, но работят легално и им трябва адресна регистрация, на която не живеят реално, а само фиктивно. Единственото усилие, което ми струва е 10мин. да го запиша в общината. В момента имам няколко човека при мен. Всеки си има дата, на която всеки месец ми превежда парите в офшорка, където нидерландските данъчни нямат достъп. Или ми ги дават на ръка. Обмислям да записвам хора и на други адреси на приятели, там вече ще лапкам по една трета от човек. Такива пари са много сладки. Ама трябва пипе. Човек трябва да мисли с главата, а не само да се гърби за някой от работа, да си чака заплатката и да се оплаква как Бойко му е виновен, Цецка Цачева или Митко Бербатов. От висшето образование също няма полза, то може само да ви помогне да си решавате кръстословиците нощем като пазач на някой паркинг.

Само трябва да знаеш-какво е офшорка,как се прави и колко струва(силно се съмнявам).

Другото е измислено,преди век-в Америка.

преди 55 минути, ined написа:

Бравос, открил си топлата вода. Знам една съборетина където адресно са регистрирани поне 300 сиганина.

В България тоя бизнес на върви. Там системата е друга.

преди 55 минути, Coco1 написа:

Нидерландския ром белия вълк пак чул от бг роми супер далавери :giggle1:

Бобка колкото и да плюеш, ти си оставаш в панелката и да разкарваш кучетата на кварталните батки и да им караш колите на автомивка срещу един дюнер. Такъв е живота. Или си вълк или овца.

преди 20 минути, Бял Вълк написа:

Бобка колкото и да плюеш, ти си оставаш в панелката и да разкарваш кучетата на кварталните батки и да им караш колите на автомивка срещу един дюнер. Такъв е живота. Или си вълк или овца.

Ромския-Бобка пак ли папагалиш ромско инфо 

Евала бе мутро. Много искаше да го чуеш най-накрая, нали ? Ти ли си оня, дето щеше да идва в България да става бакшиш, щото яката пара падала ? А злобните хора ти завиждат на успеха. Абе да те питам, като е законен бизнеса, що трябва да си криеш парите бе бате :D 

5p63ur.jpg

преди 1 час, Бял Вълк написа:

Това тук не може да стане в България. Едно, че държавата е малка, второ никой не живее на черно. В държави с градове по 10 че и повече милиона можеш да го работиш.

преди 1 час, ined написа:

Утре ще я снимам да ми кажеш като експерт къде се крият тия 300+ роми

преди 1 час, N1K17Y написа:

Евала бе мутро. Много искаше да го чуеш най-накрая, нали ? Ти ли си оня, дето щеше да идва в България да става бакшиш, щото яката пара падала ? А злобните хора ти завиждат на успеха. Абе да те питам, като е законен бизнеса, що трябва да си криеш парите бе бате :D 

5p63ur.jpg

Шофирлъка ми е хоби мамин. Никога не съм твърдял, че ще изкарвам пари от него. Нищо, че имам цялата азбука в джоба.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Абе да те питам, като е законен бизнеса, що трябва да си криеш парите бе бате :D 

Въпроса е риторичен. Смятам знаеш.

16 от най-впечатляващите неща, които хората са направили от Лего

Успех!

Искам да стана уличен музикант. Това е най-лесния начин да се спечелят пари и е честен, сладък труд. Уличните музиканти не са просяци! Уважавам тяхната работа и един път пуснах 2 лева на един такъв човек, нямах по-дребни :) Това бих го работил като допълнителна работа

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.