Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забрана за запис на разговорите в Android - вярно ли е?

Featured Replies

Попаднах на една статия - Google will kill call recording apps on Android for good starting May 11, и реших да питам тук - вярно ли е, че вече не може да се записват разговорите в адроид телефони?

За мен това е една много полезна функция - както например си съхранявам имейлите от последните 10г., така и разговорите от последната година. Няма да пращам някого на съд, но понякога забравям имена , адреси и тн... и много лесно ги възстановявам.

В новите Xiaomi-та има ли вграден запис?

10х

Първо няма как да се случи тази опция да не се записва нещо и второ мейлите нямат нищо общо с разговорите.

Първо няма как да се случи тази опция да не се записва нещо и второ мейлите нямат нищо общо с разговорите.
Направих сравнение - както обичам да си пазя мейлите така обичам да имам и записи.
А че има как да се случи - ами то си е описано в статията. Поне от андроид така са казали де...

Изпратено от моят Lenovo TB-8505X с помощта на Tapatalk

Мился , че всяка страна си има законодателство. Ако решат в България да ги забранят не значи че и в Америка ще ги забранят. Следете законите на държавата в , която пребивавате.

Сега като гледам гугъл го е забранил. Но кой е гугъл , че да ти казва? 

https://www.vesti.bg/tehnologii/google-zabraniava-zapisvaneto-na-razgovori-6142057

Мился , че всяка страна си има законодателство. Ако решат в България да ги забранят не значи че и в Америка ще ги забранят. Следете законите на държавата в , която пребивавате.
Сега като гледам гугъл го е забранил. Но кой е гугъл , че да ти казва? 
https://www.vesti.bg/tehnologii/google-zabraniava-zapisvaneto-na-razgovori-6142057
Е, аз пребивавам в България, цял живот. Тук до колкото знам няма изрична забрана.
Но това не пречи производителя да махне тази функция.

Някой с последен модел телефон и Андроид 10 - може ли да сподели тук дали тази функция е налична в телефона му?

10х

Изпратено от моят Lenovo TB-8505X с помощта на Tapatalk

Може да се записват. Аз съм с андроид 11 и си имам вградена опция за запис на разговори. Само когато я активираш уведомява и двете страни, че разговора се записва.

преди 6 часа, hjhj написа:

Може да се записват. Аз съм с андроид 11 и си имам вградена опция за запис на разговори. Само когато я активираш уведомява и двете страни, че разговора се записва.

Как уведомява насрещната страна че записва?

Даже има уведомление и за край на записа:) Това е при глобалната версия. Ако искаш да няма уведомление, инсталираш индонезийската версия. 

преди 5 часа, hjhj написа:

Гласово уведомление. Чувам го аз и отсрещната страна.

Гласово уведомление - някакво съобщение или просто - биийп?

преди 2 минути, dimy написа:

Гласово уведомление - някакво съобщение или просто - биийп?

Нещо от сорта " Разговорът се записва"

преди 11 минути, lupis написа:

Нещо от сорта " Разговорът се записва"

Не вярвам ....

ОК, 10х

• 5 месеца по-късно...

Действително, Google въведе промяна в политиката за защита на поверителността, която забранява най-новите версии на операционната система Android да записват телефонни разговори чрез сторонни приложения за запис. Тази промяна вече е в сила, като обаче съществуват някои изключения, като например някои приложения за записване, които са одобрени от Google. Възможно е да има телефони с вградена функция за запис, но това зависи от производителя на устройството.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.