Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

И алото и олх-ото са еваси мизгерията

Featured Replies

Нямам думи, честно. Абе да знам че като са си техни всеки си прави каквото му скимне. Ама: администрирам и в двата сайта мой профил, на жена ми и на приятел. Моя акаунт си е личен и си пускам мойте си глупости, на приятеля акаунта е за услуги, на жена ми и нейния си пуска нейните си глупости. Видиш ли сега понеже всичко е от едно ИП ( домашния интернет и от компа ) ми затриха акаунтите ( добре че поне на колегата оставиха да работи човека, а нашите ги затриха) и викат да позлваме неговия.... Е ок де, как да стане, това е свръх тъпотия, било в разрез с правилата защото е едно ИП е от луната ли да вляза питам аз?! Не искам от телефона, ситни букви, гадни пръсти не ми харесва и не искам искам от компютъра да го ева! И така два акаунта с платени обяви и в двата сайта загинаха.. Никой нито се извини, ни пари върна ни нищо.. Та хора бъдете разумни МАХАЙТЕ се от тия кожодерски минзухари смотани!.

Това си е чист негативизъм, антиревю и квот се сетите, ако искате готрийте все тая, някак си все някъде ще си излея мъката :D

преди 7 часа, pcservizpld написа:

Нямам думи, честно. Абе да знам че като са си техни всеки си прави каквото му скимне. Ама: администрирам и в двата сайта мой профил, на жена ми и на приятел. Моя акаунт си е личен и си пускам мойте си глупости, на приятеля акаунта е за услуги, на жена ми и нейния си пуска нейните си глупости. Видиш ли сега понеже всичко е от едно ИП ( домашния интернет и от компа ) ми затриха акаунтите ( добре че поне на колегата оставиха да работи човека, а нашите ги затриха) и викат да позлваме неговия.... Е ок де, как да стане, това е свръх тъпотия, било в разрез с правилата защото е едно ИП е от луната ли да вляза питам аз?! Не искам от телефона, ситни букви, гадни пръсти не ми харесва и не искам искам от компютъра да го ева! И така два акаунта с платени обяви и в двата сайта загинаха.. Никой нито се извини, ни пари върна ни нищо.. Та хора бъдете разумни МАХАЙТЕ се от тия кожодерски минзухари смотани!.

Това си е чист негативизъм, антиревю и квот се сетите, ако искате готрийте все тая, някак си все някъде ще си излея мъката :D

При регистрацията в дадените сайтове си се съгласил с техните правила и условия и е трябвало да ги прочетеш. Никой не ти е виновен за изтритите акаунти освен ти самият. Тези правила не се слагат просто, защото така им скимнало на администратирите.

Наскоро четох в OLX, че имаш право на един бизнес и един личен профил/ Обявите трябва да се различават в двата профила. Ако искаш мога да потърся и да копирам точните разпоредби?

А за ало.бг там е страшен цирк. Някъде пак бях чел колко са некомпетентни и местят обявите на хората в неправилни раздели.

преди 1 минута, adersa написа:

Аз не знам  тва ало бг как съществува все още 

Аз си закрих регистрацията там преди една година,  защото нямах никакви продажби. 

Ето какво намерих за тях. Прочетете и коментарите в темата защото е голям цирк с тия сайтове за обяви.

http://www.nekorektno.bg/2020/05/10/www-alo-bg-е-некоректен-сайт-за-обяви/

преди 5 минути, adersa написа:

Аз не знам  тва ало бг как съществува все още 

Че какво му е. Съществува си и още как. Сайтът е добре направен и домейнът му идеално отговаря на съдържанието. 

До автора на темата: имай предвид, че админите следят не само IP адреса, но и други идентификатори. Имал съм вземане-даване с тях преди години и им знам номерата. Дебнат MAC адреси, версия на браузъра, операционна система, и неща които аз не разбирам, а те няма да ти кажат. Факт е че хващат хора с няколко профила, които искат да заобиколят правилата за да не плащат за обяви над безплатния лимит. Обикновено става по доноси от някой твой "доброжелател".

"....пускам мойте си глупости, на приятеля акаунта е за услуги". 

По ника ти тук, предполагам, че пускаш обяви за комп. части. А от профила на приятеля ти пускаш обяви за комп. услуги? Намерили са свързаност по търговска/бизнес дейност, и затова са преценили че си нарушил правилата. Сега ще копирам правилата им, и виж най-отдолу какво са написали:

OLX Общи Условия
....
3. Потребителят може да има само един профил в Уебсайта. Това правило не се прилага, когато:

a) Потребителят има Профил, използван за лични цели и друг, свързан с неговата търговска/бизнес дейност;

б) Потребителят използва различни профили в рамките на своята търговска дейност и обслужване на тези профили е нужно с оглед различните представителства или клонове на дружеството, управлявано от Потребителя, при условие че не е налице забавяне на плащанията за услуги, предоставяни от OLX по отношение на който и да е от Профилите, и Обявите, публикувани в профилите, не се дублират;

в) възникне необходимост от създаване на друг профил поради невъзможност за достъп до първоначално създадения профил (забравена парола);

Всички изключения по отношение на правилото за ползване на един профил се проверяват детайлно от OLX, който има право временно да ограничи  Профила по време на проверката или да блокира Профила при липса на потвърждение на обстоятелствата, оправдаващи прилагането на някое от горепосочените изключения. Горните изключения не се прилагат, ако се използват от Потребителя единствено с цел да се избегне плащането на цени за услугите, предоставяни от Уебсайта.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.