Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Постоянно преустановен акаунт във Фейсбук, моля за съвети спешно

Featured Replies

Добре де, мъча се на даден човек да му направя профил вече втори ден с нов имейл адрес и мобилен номер и докато създам профил и фейсбук го блокирва и ми изписва преустановен акаунт не следва нашите стандарти на общността, какво ще рече това и как да се справя с този проблем, вече е забранено да се прави и фейсбук профил ли какво как да се справиме с този проблем и какви са тези нарушения на стандартите на общността като няма нищо нередно. Пробвахме няколко пъти подред с различни регистрации и до час заключват профила с следното съобщение. Преустановихме акаунта ви така като не следва нашите стандарти на общонстта и моля за съвети

• Автор
преди 22 минути, Bubbles написа:

Съвет : Не ползвайте фейсбук.

С едно и също IP ли правиш всичките профили?

Защо да не ползваме фейсбук

Да с едно ип адрес от лаптопа направихме преди време моя после на приятелката ми после на майка ни и сега се мъча на сестра ми да направиме от лаптопа направихме 5 регистрации и пробвахме няколко пъти и  докато влезем и след няколко минути профила е преустановен не следва нашите стандарти какво да правиме и какво значи това

преди 1 минута, Reckitjesok написа:

Да с едно ип адрес от лаптопа направихме преди време моя после на приятелката ми после на майка ни и сега се мъча на сестра ми да направиме от лаптопа направихме 5 регистрации и пробвахме няколко пъти и  докато влезем и след няколко минути профила е преустановен не следва нашите стандарти какво да правиме и какво значи това

Ами оптайте с друго IP или мсенете някое име, снимка...
Все има нещо което системата не харесва.

• Автор
преди 4 минути, Bubbles написа:

Ами оптайте с друго IP или мсенете някое име, снимка...
Все има нещо което системата не харесва.

Ама сменихме име и снимка няколко пъти какво друго да направя не знам какво ли не пробвахме

преди 10 минути, Reckitjesok написа:

Ама сменихме име и снимка няколко пъти какво друго да направя не знам какво ли не пробвахме

Друг меил, друг номер...
Може и ако сте прекалили с опитите да ви считат за флууд.

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

Друг меил, друг номер...
Може и ако сте прекалили с опитите да ви считат за флууд.

Да направих други имейли 5 различни и с два различни номера като единия е нов но същата работа

Какво ще рече ако съм прекалил и да ме считат за флууд и с това как да се справя за да направя профила

преди 4 минути, Reckitjesok написа:

Да направих други имейли 5 различни и с два различни номера като единия е нов но същата работа

Какво ще рече ако съм прекалил и да ме считат за флууд и с това как да се справя за да направя профила

От друго устройство,с друг интернет.

• Автор
преди 21 минути, The Rage написа:

От друго устройство,с друг интернет.

Че много кофти къде да търся друго устройство че и друг интернет, това не е нормално защо прави така и да е забранено от едно ип адрес

Отидете в някоя интернет зала или у приятели или познати, и пробвайте да създадете профил от устройство на което до сега не сте използвали за това, задължително с име и адрес от тези до сега които сте използвали

След като общността не ви приема, то за какво ви е такава общност?! 

Намерете си друга!!! 

преди 4 часа, Reckitjesok написа:

Че много кофти къде да търся друго устройство че и друг интернет, това не е нормално защо прави така и да е забранено от едно ип адрес

Търсеше спешен отговор-дадох ти.Сега-защо,как...?

Направил си десет акаунта,с два телефонни номера,от едно IP.Ако не стане и този път-търсиш трети телефонен номер,с друго IP(да речем,в някое кафе,или МОЛ).

• Автор
преди 11 часа, grizly написа:

Отидете в някоя интернет зала или у приятели или познати, и пробвайте да създадете профил от устройство на което до сега не сте използвали за това, задължително с име и адрес от тези до сега които сте използвали

преди 7 часа, The Rage написа:

Търсеше спешен отговор-дадох ти.Сега-защо,как...?

Направил си десет акаунта,с два телефонни номера,от едно IP.Ако не стане и този път-търсиш трети телефонен номер,с друго IP(да речем,в някое кафе,или МОЛ).

Наистина много тъпо и съм направил няколко профила от лаптопа тоест голямо устройство. Ако с телефона отида на друг интернет уафай примерно ще стане ли понеже до сега съм правил само от лаптопа в нас но и тела ми е свързан към същия уафай и ако с този тел пробвам друг уафай ще стане ли. И каква е гаранцията че ако направя от друго място да речем профи и после се прибера и се закача на моя уафай пак ще съм с същото ип адрес и пак ще ме отхвърли или греша

преди 4 часа, Reckitjesok написа:

Наистина много тъпо

Принципно първо потърси причината в себе си. някъде си сгафил и това е отчетено. За останалото, то си има от моя страна незнание, защото нямам връзка с тази общност, но по-логика нещо си сгафил и би следвало да попиташ от легитимен профил в какво си сгафил. Отговор едва ли ще ти дадат, но по-вероятно е твои действия да не са се харесали от въпросната общност. = Няма как да знаем какви деяния или действия си направил тук, за да ти кажем къде си сгрешил, особено аз ... = Не съм чел правилата на въпросната "общност" ... 

И в тоя случай защо се занимаваш с тъпото и явно желаеш да стане остро ли?! = Няма как да стане!!! 

Все пак успех! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.