Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

какво безжично зарядно ползвате и какво бихте си купили ?

Featured Replies

Здравйте , 
какво безжично зарядно ползвате и какво бихте си купили ? 👇👇👇
https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20220910180411&SearchText=wireless+chargers&spm=a2g0o.productlist.1000002.0

Избягвай тези китайски боклуци, ако не искаш проблеми след това. Има си големи компании, които предлагат такъв вид устройства. Да не споменавам, че чакаш 1-2 за доставка.

• Автор
преди 25 минути, S197 написа:

Избягвай тези китайски боклуци, ако не искаш проблеми след това. Има си големи компании, които предлагат такъв вид устройства. Да не споменавам, че чакаш 1-2 за доставка.

телефоните на Самсунг "s" серията от 7 нагоре - ЗАРЕЖДАТ с безжично зарядно , както и много други скъпи телефони 
При повредата на буксата за зареждане - много по-изгодно е да се купи безжично зарядно от колкото да се ремонтира 
1. пукат се дисплеи 2.олющва се 3. смяната на букса е ПОНЕ 60-70 лв , ОТ ТОЛКОВА ЗАПОЧВАТ ЦЕНИТЕ ииииииии т.н.  
 Включаш си безжичното и всичко е ОК - няма нерви , чакане , мислене , умуване ама кой сервиз , къде ми е ся резервния телефон , прехвърляне на данни 

По-добре мисля че не е възможно да се обясни и обоснове причината за безжичното зарядно и неговото приложение . 

акО някой си е купувал от ало-то - просто да сподени КОЕ е качествено долу-горе 

преди 48 минути, Детелин Василев Кирчев написа:

При повредата на буксата за зареждане - много по-изгодно е да се купи безжично зарядно от колкото да се ремонтира 
1. пукат се дисплеи 2.олющва се 3. смяната на букса е ПОНЕ 60-70 лв , ОТ ТОЛКОВА ЗАПОЧВАТ ЦЕНИТЕ ииииииии т.н.  
 Включаш си безжичното и всичко е ОК - няма нерви , чакане , мислене , умуване ама кой сервиз , къде ми е ся резервния телефон , прехвърляне на данни 

Стига простотии! Само глупави теми пускаш, поне да слушаше съветите...

Да се включа в темата - имам Xiaomi Redmi Note 4 , нищо особено, но си го харесвам.

Та как бих могъл да го оборудвам с горните приставки от АлиЕкспрес - подложката е ясно, ама там нещо се лепи за самия телефон ...

Някой изпробвал ли е това?

преди 3 часа, Детелин Василев Кирчев написа:

ма мога ли аз ви таковам таковата в таковата и чак в таковата да ви такова
в най-такованата такова на таковата през всички роднини до преди 2,000 годни от Христа ? 

Можеш (виртуално) ,но когато потърсиш помощ във форума с поредната си тема дали тези които си ни таковал (виртуално) ще се отзоват? 

Не се плюе в кладенеца от който ще пиеш вода!

Ко да прай мончето? Цял ден на ч... не става...

Затова чете новини и щом види нов фичър - трябва да го има!!! След време талафоните, когато станат колкото врата, ще имат и самоибачка, тогава ще е първи и ще пусне тема - Ползвали ли сте... :)

на 11.09.2022 г. в 16:52, Детелин Василев Кирчев написа:

Здравйте , 
какво безжично зарядно ползвате и какво бихте си купили ? 👇👇👇
https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20220910180411&SearchText=wireless+chargers&spm=a2g0o.productlist.1000002.0

Аз всяка година си сменям телефона и през последните години съм купувал много жични и безжични зарядни и от Aliexpress и от Amazon и от Ebay. 

Моя съвет е , каквато марка ти е телефона - точно такава марка безжично си купи. Може да дадеш малко-повече пари заради самата марка но спестяваш нерви и разочарование от сорта - "ама на Aliexpress пишеше , че зарежда 25/50/100 вата а на мен ми зарежда бавно' и т.н. Не забравяй съвместимостта на различните безжични зарядни. 

Последно си купих FDGao 3 in 1 fast wireless charger 25W . Не съм доволен и така и събира прах. Бавно зареждане на часовника, телефона и слушалките :( 

преди 23 часа, NewRedDragon написа:

И друг път съм го казвал, ама.... По добро от кабела е само "по-дебелия" кабел!

Явно си назад с технологиите 😀

Знаеш ли колко е удобно да зареждаш телефон, слушалки и часовник с едно единствено безжично зарядно. 

Да не говорим, че можеш да направиш и същото в колата на поставката за зареждане. От вкъщи до работата ми е 45 мин каране. Часовника зарежда около 45%(което е 2 дни) а телефона около 35%.

преди 8 часа, belefor написа:

Аз всяка година си сменям телефона и през последните години съм купувал много жични и безжични зарядни и от Aliexpress и от Amazon и от Ebay. 

Моя съвет е , каквато марка ти е телефона - точно такава марка безжично си купи. Може да дадеш малко-повече пари заради самата марка но спестяваш нерви и разочарование от сорта - "ама на Aliexpress пишеше , че зарежда 25/50/100 вата а на мен ми зарежда бавно' и т.н. Не забравяй съвместимостта на различните безжични зарядни. 

Последно си купих FDGao 3 in 1 fast wireless charger 25W . Не съм доволен и така и събира прах. Бавно зареждане на часовника, телефона и слушалките :( 

Знаеш ли колко е удобно да зареждаш телефон, слушалки и часовник с едно единствено безжично зарядно. 

Да не говорим, че можеш да направиш и същото в колата на поставката за зареждане. От вкъщи до работата ми е 45 мин каране. Часовника зарежда около 45%(което е 2 дни) а телефона около 35%.

@belefor ......................  майкоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо .... 
си нямаш представа КОЛКО врагове ей ся с този пост си надумка яко в дуп*рата !!! 
и то не с 200 ами с 500-стин ! 

преди 9 часа, belefor написа:

Ok, за моето РедмиНоте4 - какво безжично можеш да препоръчаш, то няма вградено и нещо ще трябва да се лепи?

10х

преди 4 часа, dimy написа:

Ok, за моето РедмиНоте4 - какво безжично можеш да препоръчаш, то няма вградено и нещо ще трябва да се лепи?

10х

За съжаление Редми Ноте 4 не поддържа безжично зареждане. Задния ти капак е от алуминии и затова не е лесно да се използва безжично зарядно. В reddit има група ентусиасти , който са заменили задния капак и са използвали безжично зарядно от друг повреден телефон и са постигнали безжично зареждане на Редми Ноте 4 , но това е за ентусиасти и не е практически икономично.

преди 2 часа, belefor написа:

За съжаление Редми Ноте 4 не поддържа безжично зареждане. Задния ти капак е от алуминии и затова не е лесно да се използва безжично зарядно. В reddit има група ентусиасти , който са заменили задния капак и са използвали безжично зарядно от друг повреден телефон и са постигнали безжично зареждане на Редми Ноте 4 , но това е за ентусиасти и не е практически икономично.

Ндаа, аз веднъж слагах неква лепенка. Но си беше кофти, пък и грееше. А и гнездото на буксата беше постоянно заето. Иначе - за нощ - зареждаше.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.