Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прокси, как да гледам телевизия от Англия?

Featured Replies

В Англия съм и гледам БГ телевизия от Булсат от години. Преди Брекзита се е случвало да пропусна предаване, което искам да гледам. Намирах го на запис онлайн и през някое прокси успявах да го гледам.

Сега опитах най различни проксита (браузерът ми е Brave) и никое не става. С прокси или без, винаги излиза еднакво съобщение: 

Не съм вътре в тези неща, за това питам, да няма някакви допълнителни ограничения в последните години? Мисля, че ролята на проксито е да скрие адреса ти и да заобиколиш ограниченията по район, така ли е?

Поради ограничения в лицензионните права съдържанието не е налично за Вашия регион.

This video is only available in All content access only from Bulgaria.

Разрешен от Gangosa

Може би е добре да знаеш от къде се представяш, че достъпваш ресурса.

Ако ограничението е само за България да работи - няма значение дали ти си от Испания, а проксито ти е от Гърция, все няма да работи.

• Автор

Не разбирам точно за  какво представяне говориш...

Както казах преди ставаше- намирам БГ прокси, пействам в появилото се поле адреса на сайта/ОК и ставаше. 

Сега възникна и друг проблем, нямаш връзка с прокситата, а с Булсата но май е неспасяемо, та да пускам отделна тема...

Имам DVD/HDD рекордер LG RH188. Преди си програмирах запис, от сат приемника докато ме няма. Сега не става, дори и ръчно като натисна запис,излиза съобщение:

RECORD-BLOCKING SIGNALS DETECTED

Очевидно има блокиращ сигнал и записвачката го разпознава и не записва... Може да има връзка и, че преди от записвачката към телевизора бешe SCART кабел, сега на другия телевизор е с чинчове, AVкабел...

И аз съм в Англия имам впн. Дайте някой сайт , който както казахте:  Намирах го на запис онлайн да пробвам с впн през България дали ще го излъжа.

Не ползвайте булсат щом капризничат. Ето ви нещо по добро ----------------> https://www.tvizio.bg/

И тея също са добри https://neterra.tv/

• Автор
преди 4 часа, Gangosa написа:

И аз съм в Англия имам впн. Дайте някой сайт , който както казахте: 

С Гугъл търся nova.bg или nova online. Там търся На запис. Исках да видя първото издание на новото предаване Звездите в нас какво представлява...

преди 7 часа, Kibik написа:

С Гугъл търся nova.bg или nova online. Там търся На запис. Исках да видя първото издание на новото предаване Звездите в нас какво представлява...

Да както предполагах с впн се лъже 

• Автор
преди 3 минути, Gangosa написа:

Да както предполагах с впн се лъже 

Добре кажи как става, не съм ползвал, дай линк, ако има фрии, нямам намерение да плащам регистрации, абонаменти, за инцидентно ползване 1-2 пъти в годината...

BTW свързах другия ми рекордер Panasonic и той няма такава защита, прави запис..., но все пак искам да имам възможност, ако пропусна да направя запис за имам опция за гледане на запис онлайн...

• Решение

За

преди 1 час, Kibik написа:

дай линк, ако има фрии

Ето , но не знам дали работи промоцията още. https://giveaway.tickcoupon.com/keepsolid-vpn-unlimited-free-code/

• Автор

Благодаря, изтеглих го, опитах но се отказах...

Рекламират, че 6м е фрии, но не е ясно...сложна процедура, пак някакви регистрации, изпращане на кодове, искаше разрешение за инсталиране на някакви допълнителни, неизвестни неща, отказах и инсталацията не беше успешна... Жалко, че си дадох имейла, ще ме заливат със спам, ще го продават на други..., което е и целта на тези регистрации...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.