Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става, ако искам да запиша да уча нещо, което вече съм завършил?

Featured Replies

Винаги ме е глождил този въпрос какво би станало, ако съм завършил бакалавърска степен по дадена специалност, и след това реша, че искам отново да запиша бакалавър същата специалност срещу заплащане съответно? Възможно ли е, случвало ли се е, споделете опит. Не че искам да го правя, не ме нападайте, просто ми е любопитно. 

Принципно не би трябвало да е възможно особенно на същото място, защото няма логика да се прави освен в един много специфичен случай.

От друга страна ако си го завършил в една държава или учебно заведение, може да ти се наложи да повториш част или цялото обучение на новото място/държава.

• Автор

Не, говоря за едно и също място с една и съща програма, преподаватели, изпити и т.н. 

Като цел примерно надграждане на знания, повишаване на оценки ... 

Вече си се сдобил със съответната ОКС. Не знам дали има национален регистър, където да могат да правят справка и да не се допускат такива грешки, но ако решиш да учиш същото в същия университет, там по закон ти пазят копия от документите 50 години (уж), та има шанс да не те допуснат да презапишеш същото, въобще. Ако те пуснат в друг университет, обаче, може да се получи парадокс и едното ти образование да бъде анулирано впоследствие. Но, понеже живеем в страната на неограничените възможности, най-вероятно ще ти вземат парите, ще ти дадат дипломата и цял живот ще си откараш с 2 дипломи за една и съща глупост. :D И никой няма да ти направи проблем, докато някой умник не те накове в МОН, ей тъй, за кеф, та чак тогава ще се вдигне пушилка около двойното ти образование.

Мисля, че няма проблеми да ти вземат парите, само че според мене цялата тая схема си е чиста загуба на време, усилия и средства, а това как щял си да научиш вече повече  и  да изкараш по-високи оценки е ала-бала, както се казава "да си учил когато е трябвало"

Ми аз кат' завърших даскалото толкова ми липсваше че се записах пак, пък те ме писаха даскал и така и до днеска на почти 40 годин' все си ходя на даскало.

Това ще означава, че си бил глупав, а след като запишеш същата ще станеш по-глупав. Не стига, че си учил, а ще дадеш и пари ... е ... имаш пари ... давай и после сподели дали знанията са по-добри ... :) 

Успех! ... хммъъ ... хъ ... после да не забравиш да споделиш какво е станало ... :) -> Едва ли ще имаш повече знания, но поне ще споделиш каква е разликата между безплатното и платеното ... = Ще е от полза ... :) 

п.п. Кратко: Ще станеш по-глупав!!!

Аз казах!!!

пишат ти малко точки IQ

като цяло няма смисъл нищо да завъшваш

основно образование е достъчно

виетнамките в джунглата могат къща да си направят а вишистите змиите ще ги изядът 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.