Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Останаха ли хората без пари или просто не могат да си правят сметката?

Гост

Препоръчан отговор

Нещо последно време доста хора ми задлъжняха. И се чудя заради кризата ли е или просто не могат да си правят сметката. Повечето ги наблюдавам от страни, и ги виждам, че не могат да си правят сметката. Работят по 7 дена в седмицата и пак нямат. Това говори за много лоша финансова култура, и ниско айкю. Много е тежка съдбата на хората с ниско айкю. Някои от тях имат семейства и се чудя как ги гледат тия семейства. То май само при хората го има това простия да води стадото. По-късно се обличам паля вагаджийката и почвам по домова книга да събирам борчовете.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Винаги ще има балъци дето харчат повече отколкото изкарват, задлъжняват със един куп заеми без да си направят сметката, чи и лихви трябва да плащат и после реват като, че някой друг им е виновен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, dimy написа:

Останаха ли хората без пари или просто не могат да си правят сметката?

Не, обраха ни!

Има го това, че заради малоумниците, които ни управляват цените на основните суровини скочиха до небесата. За това пак казвам Не позволявайте на простия да води стадото

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Бял Вълк написа:

Има го това, че заради малоумниците, които ни управляват цените на основните суровини скочиха до небесата. За това пак казвам Не позволявайте на простия да води стадото

Хващай куфара и в България. Поне едно 280000(колкото сме във форума) ще гласуваме за теб. Ама няма да обикаляш по къщите и да си събираш борчовете от нас.  Ще те подкрепим. Сигурен съм!  ❤️

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има хора без пари, които са бедни и успяват да си покрият само разходите, не могат да си позволят да отидат и на почивка. Познавам такива хора и са мои близки роднини, помагам им. Не е вярно, че няма бедни хора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Бял Вълк написа:

Вълчо, когато те оберат - се през оная ти работа ти е за - цените на суровините, зелените сделки и интернациоанлата солидарност!!!

Нема пари за хляб!!! Ква финансова кОлтура, кво АйКЮ, кво стадо , баси!

И кви борчове ще събереш от бос цървул?

/да ме прощава цър-вула тук, той не е бос, а малко :doh:/.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, dimy написа:

Вълчо, когато те оберат - се през оная ти работа ти е за - цените на суровините, зелените сделки и интернациоанлата солидарност!!!

Нема пари за хляб!!! Ква финансова кОлтура, кво АйКЮ, кво стадо , баси!

И кви борчове ще събереш от бос цървул?

/да ме прощава цър-вула тук, той не е бос, а малко :doh:/.

Ами за да те оберат до голям степен си си виновен ти. Ето материал по темата за криптошматките. 

Въобще не ми се излиза и занимава с глупости. Ей така мога да си седя в крепоста до пролетта.Чакам и куриера два парфюма съм поръчал. Мразя да излизам без парфюм.

DC1E3153-DC6A-462F-B450-DA9C31B1741C.jpeg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Въобще не ми се излиза и занимава с глупости. Ей така мога да си седя в крепоста до пролетта.Чакам и куриера два парфюма съм поръчал. Мразя да излизам без парфюм.

Дисплеят на лаптопа ти е мръсен. А с това чекмедже се пробваш да имитираш Тато Бойко ли? Съжалявам, не си в неговата категория. Неговото беше по-пълно.
Тоя Asus Vivobook пък... Направи снимка с по-високо качество, да прочета поне какво пише на документите в чекмеджето. Все едно си снимал с Нокиа 3310. :D 
Парите ги преброихме, няма една МРЗ в чекмеджето. А, да - сладкото е вредно. Ако ще седиш до пролетта на това бюро и ще плющиш бисквити и кафе, напролет може да се наложи да се придвижваш с търкаляне вместо вървене. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, jtaggerx написа:

Дисплеят на лаптопа ти е мръсен. А с това чекмедже се пробваш да имитираш Тато Бойко ли? Съжалявам, не си в неговата категория. Неговото беше по-пълно.
Тоя Asus Vivobook пък... Направи снимка с по-високо качество, да прочета поне какво пише на документите в чекмеджето. Все едно си снимал с Нокиа 3310. :D 
Парите ги преброихме, няма една МРЗ в чекмеджето. А, да - сладкото е вредно. Ако ще седиш до пролетта на това бюро и ще плющиш бисквити и кафе, напролет може да се наложи да се придвижваш с търкаляне вместо вървене. 

Кучето си лае, кервана си върви.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Бял Вълк написа:

Ами за да те оберат до голям степен си си виновен ти. Ето материал по темата за криптошматките. ...

Айде бе!!! Ма ти - сериозно ли???

Аз ли съм виновен за цената на парното??? 300% ще е март месец!!!
Аз ли съм виновен за цената на метана?? 8лв. на кило, беше некфи стотинки!!
Аз ли съм виновен за цената на пътеките в болницата!!! Бяха 0лв. преди 32г.
Аз ли съм виновен за тока - чака се да стане тройно пролетта!

А ти виновен ли си .... щото даваш същите кинти???

Вълчо , маани тея приказки за крипто кралици, а?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

лошото е че последното редовно правителство - правеше мерки които ускориха инфлациионната спирала - виж сега как инфлацията върви по бавно

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, dimy написа:

Айде бе!!! Ма ти - сериозно ли???

Аз ли съм виновен за цената на парното??? 300% ще е март месец!!!
Аз ли съм виновен за цената на метана?? 8лв. на кило, беше некфи стотинки!!
Аз ли съм виновен за цената на пътеките в болницата!!! Бяха 0лв. преди 32г.
Аз ли съм виновен за тока - чака се да стане тройно пролетта!

А ти виновен ли си .... щото даваш същите кинти???

Вълчо , маани тея приказки за крипто кралици, а?

Аз от кога лаех в тоя форум, че развалянето ни на приятелството с братска Русия, ни праща директно на кино да гледаме филма Гладомор? Ама тогава много хора се смееха и ме плюеха, щото беше още лято и не му беше студено на Ганьо. Сега обаче ще му влезе без плюнка, щото идва зимата. В тоя форум е пълно с русофоби, дето ядоха хляба на бай Тошо за 0,12 стотинки. Изучиха се безплатно скапаните западни подлоги. Ха, нека сега да купуват скъпия американски петрол и да им карат газ с кораби от САЩ на тройно по-високо цени. Унгарците сега са единствените в цяла Европа, дето ще се топлят и къпят. Защото ги управлява човек, който мисли за благото на народа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Бял Вълк написа:

И се чудя заради кризата ли е или просто не могат да си правят сметката.

Не, ти не си си направил сметката .... :) 

За хората вече не са важни парите, а да са добре ... :) 

Имал си дал си. Приеми, че ти си бил глупеца ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, dioib написа:

Не, ти не си си направил сметката .... :) 

За хората вече не са важни парите, а да са добре ... :) 

Имал си дал си. Приеми, че ти си бил глупеца ... :) 

Айде да не четем уроците на пред, да бъдем точни като европейци, а всичко останало по реда си. Въпросните имат и депозите при мен, така че Кумчо Вълчо, пак е купил мача. Бай Диоде завършил съм уличния унивеситет, там образованието е скъпо, но се учиш от първия път. Айде, от нашата маса за вашата маса.

10F8989A-CBA8-414B-99B3-AD74EF77038B.jpeg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Бял Вълк написа:

Аз от кога лаех в тоя форум, че развалянето ни на приятелството с братска Русия, ни праща директно на кино да гледаме филма Гладомор? Ама тогава много хора се смееха и ме плюеха, щото беше още лято и не му беше студено на Ганьо. Сега обаче ще му влезе без плюнка, щото идва зимата. В тоя форум е пълно с русофоби, дето ядоха хляба на бай Тошо за 0,12 стотинки. Изучиха се безплатно скапаните западни подлоги. Ха, нека сега да купуват скъпия американски петрол и да им карат газ с кораби от САЩ на тройно по-високо цени. Унгарците сега са единствените в цяла Европа, дето ще се топлят и къпят. Защото ги управлява човек, който мисли за благото на народа.

Еее, знаех че ще се разберем!

И аз съм на същото мнение ... и какво от това - напролет очаквай всичко тройно!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Айде, от нашата маса за вашата маса.

Е, и аз имам псевдо оригинали ... :) = ба ... ако това са им депозираното, значи са те излъгали и верно си голям глупец ... :) 

Абе .., хм явно освен парични знаци от друго не разбираш ... :) ... ба ... и после се жалваш, че не ти връщат парите ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бай Диоде завършил съм уличния унивеситет, там образованието е скъпо, но се учиш от първия път. 

Там не те ли научиха, че куче което лае - не хапе и че който много се хвали - пати? Хора, които много говорят колко са квалитентни някак хич не впечатляват.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, Бял Вълк написа:

ДА, не трябва повече да управлява - той си го казва човека още 2012г. : „Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме“ :despicable-me-2-minion-3:

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

лошото е че последното редовно правителство - правеше мерки които ускориха инфлациионната спирала - виж сега как инфлацията върви по бавно

Направо е дефлация и то заради служебното правителство :despicable-me-2-minion-3:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, dioib написа:

Е, и аз имам псевдо оригинали ... :) = ба ... ако това са им депозираното, значи са те излъгали и верно си голям глупец ... :) 

Абе .., хм явно освен парични знаци от друго не разбираш ... :) ... ба ... и после се жалваш, че не ти връщат парите ... :) 

Наистина ногу съм зле тююю……. даже и от парични знаци не разбирам:) Давай сега наливай акъл как да се оправя:)

преди 22 минути, jtaggerx написа:

Там не те ли научиха, че куче което лае - не хапе и че който много се хвали - пати? Хора, които много говорят колко са квалитентни някак хич не впечатляват.

Наистина ногу патя и ногу съм зле. Между другото дойдоха любимите ми брандове. Очаквам да ги коментираш

39AED884-F6A6-4EDF-BFD6-1EB10348A89C.jpeg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Бял Вълк написа:

Бих повярвал само тогава, когато снимката , която постваш е чекмедже с рубли и си намазал филийка с хайвер от чига на фон от Камчатка! :despicable-me-2-minion-3:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Бял Вълк написа:

Давай сега наливай акъл как да се оправя:)

Опрости им дълговете! :) Пий една студена вода. Отиди да спечелиш и пак им дай заем ... :) 

п.п. Нали знаеш как се печелят пари?! Т.е. нали в това те бива?! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...