Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Булсатком или липса на регламент

Featured Replies

Не знам дали е точното място на темата , Но реших да споделя. Каква е историята ? От години ползвам Икономичен план -Телевизия и Интернет на Булсатком Прехвърлих пакета на Стандартен за един месец /налагаше ми се/
Сега когато желая отново да  придобия  Икономичен   план, ми казаха служителките на Булсатком, че не мога защото съм
имал 2 приемника /устройства/! Това също  не е вярно!Върнал съм го още преди години.Сега се опитват да ме
изнудват един  вид  с този план -да оставим тези 7 лева на месец  отгоре.Бл

Разрешен от Емил Костов

Виж си какъв договор си подписал и какво си прехвърлял. Ние няма как да знаем. И няма как да си върнал оборудване и то да ти се води на документи.

При Буля всичко е възможно...

Ако промяната на пакета  е била устна(без подписване на нещо) няма проблеми да се върнеш на предния. Иначе  ако упорстват, ако съм аз им тегля майната и до там.

• Автор

Договора си договор той е променян явно за да мога ползвам Икономичен план /по малко програми и по ниска скорост Интернет! имам налични касови бележки за това разбира се. Дори и да имам договор за връщане, който  също съм сигурен че не ми е връчен!? Мога ли да го съхранявам години!-Не трябва ли доставчика да го пази в системата ?Сега плащам /7лв/,не на последно място за два приемника а използвам един???

току-що, Niko Aleksandrov написа:

Договора си договор той е променян явно за да мога ползвам Икономичен план /по малко програми и по ниска скорост Интернет! имам налични касови бележки за това разбира се. Дори и да имам договор за връщане, който  също съм сигурен че не ми е връчен!? Мога ли да го съхранявам години!-Не трябва ли доставчика да го пази в системата ?Сега плащам /7лв/,не на последно място за два приемника а използвам един???

Доставчикът няма какво да съхранява. Ако има невърнато оборудване досега да си изпищял. Виж си сегашният договор какво пише в него.

• Автор

Договорът е копия едни прозрачни листа от 2017 и не се чете!

върнат е само единия от двата приемника или у-ва, не може да е друго .Явно не съм взел  документ .За това и ме наказват сега по нашенски .По друг начин казано или както ми го и казаха ние те разбираме но системата ни изписва това! 

Редактирано от Niko Aleksandrov
правописни (преглед на промените)

преди 2 минути, Niko Aleksandrov написа:

Договорът е копия едни прозрачни листа от 2017 и не се чете!

Оборудването е върнато, не може да е друго ,явно не съм взел  документ .За това и ме наказват сега по нашенски .По друг начин казано или както ми го и казаха ние те разбираме но системата ни изписва това! 

Ако от 2017 не си върнал оборудване досега да са ти прекратили договора с всичките неустойки. След това ще те продадат на колекторска фирма, която ще те осъди поне три пъти преди да ти се обади. Така че отново си прегледай нещата. 

Че тя системата им може да каже, че им дължиш 1 милион. Да докажат те, че нещо си взел. При тия промени в собствеността, гаранция, че нямат нищо черно на бяло.

току-що, lupis написа:

Че тя системата им може да каже, че им дължиш 1 милион. Да докажат те, че нещо си взел. При тия промени в собствеността, гаранция, че нямат нищо черно на бяло.

Няма такива вероятности. Има си договор, който е подписан. Задължително са се подписали и двете страни. Има номер за връзка, ако нещо не е наред и повярвай, че ще има стотици обаждания ,,,,,,,,,,,,,,,,

• Автор

Ясно описах казуса ,ако някой друг реши да ми отговори съм насреща .Коректен платец съм- какви колекторски фирми какви производства ??!!!!

преди 29 минути, Емил Костов написа:

Виж си какъв договор си подписал и какво си прехвърлял. Ние няма как да знаем. И няма как да си върнал оборудване и то да ти се води на документи.

О има Емо, вика му се небрежност, за престъпни термини не искам да си мисля защото просто не вярвам оператор умишлено да направи подобно нещо.

Та : 2015то лето, продадохме един апартамент в който аз живеех щото вече знаех на къде е задухал вятъра и т.н.
Там се ползваше телевизия и интернет от Мегалан които вече бяха станали част от Мтел.
Та така, договора ми отдавна беше станал безсрочен и аз дни преди изнасянето отидох в големия офис който се намираше в Халите заедно с устройствата, върнах ги, дадоха ми протокол, прекратихме договора и си тръгнах доволен.
Обаче някъде 6-7 месеца по-късно ми звъни един от някаква колекторска фирма и ми разправя че дължа пари на Мтел и т.н. за телевизия и интернет и ми цитира стария адрес... Рекох му добре, ще видя какво става, затворих а на път ми беше точно техен магазин. Влязох, питах, обясних какво съм направил, каката щракна на компа, вика ми нее,не сте върнали нищо, ползвате услуги, не плащате...
Абе викам аз там вече не живея как ще ползвам? Имате ли протокол? Имам, дайте ми 20 минути да ида да го взема.
Отидох, взех го, видя го каката, викна някаква управителка, онази погледна зацъка с език, дръпна ме на страна, даде ми да напиша жалба и междувременно ми вика "Някои хора са много небрежни.", рекох случва се, важното е всичко да се оправи.
Дадох жалбата и след някоя и друга седмица получих писмо с извинение от Мтел както и че сметката е чиста. Още стои някъде в партамента на бащата за спомен.

Та не е невъзможно и с автора да се е случило това. :)

• Решение
преди 1 минута, Bubbles написа:

О има Емо, вика му се небрежност, за престъпни термини не искам да си мисля защото просто не вярвам оператор умишлено да направи подобно нещо.

Та : 2015то лето, продадохме един апартамент в който аз живеех щото вече знаех на къде е задухал вятъра и т.н.
Там се ползваше телевизия и интернет от Мегалан които вече бяха станали част от Мтел.
Та така, договора ми отдавна беше станал безсрочен и аз дни преди изнасянето отидох в големия офис който се намираше в Халите заедно с устройствата, върнах ги, дадоха ми протокол, прекратихме договора и си тръгнах доволен.
Обаче някъде 6-7 месеца по-късно ми звъни един от някаква колекторска фирма и ми разправя че дължа пари на Мтел и т.н. за телевизия и интернет и ми цитира стария адрес... Рекох му добре, ще видя какво става, затворих а на път ми беше точно техен магазин. Влязох, питах, обясних какво съм направил, каката щракна на компа, вика ми нее,не сте върнали нищо, ползвате услуги, не плащате...
Абе викам аз там вече не живея как ще ползвам? Имате ли протокол? Имам, дайте ми 20 минути да ида да го взема.
Отидох, взех го, видя го каката, викна някаква управителка, онази погледна зацъка с език, дръпна ме на страна, даде ми да напиша жалба и междувременно ми вика "Някои хора са много небрежни.", рекох случва се, важното е всичко да се оправи.
Дадох жалбата и след някоя и друга седмица получих писмо с извинение от Мтел както и че сметката е чиста. Още стои някъде в партамента на бащата за спомен.

Та не е невъзможно и с автора да се е случило това. :)

устройствата, върнах ги, дадоха ми протокол

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.