Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На лаптоп Lenovo kak да инсталирам windows 7 ?

Featured Replies

viber_изображение_2022-10-05_17-14-42-653.jpg

Може да пробваш с UEFI инсталация, потърси в гугъл как се записва за windows 7, но за този нов хардуер няма да намериш драйвери за windows 7, в сайта не виждам такива, а и с нов хардуер не е желателно.

• Автор
преди 12 минути, Raze написа:

Може да пробваш с UEFI инсталация, потърси в гугъл как се записва за windows 7, но за този нов хардуер няма да намериш драйвери за windows 7, в сайта не виждам такива, а и с нов хардуер не е желателно.

Благодаря за мнението ,точно в драйверите е проблема .

Няма кой да пише нови драйвери за стара и неподдържана ОС. Ако примерно имаш приложения, които работят само под windows 7, може да го подкараш на виртуална машина.

Купуваш едно леново втора употреба, на което може да се инсталира 7-ца - примерно Т440

Или минаваш към нашата партия и си решаваш проблема веднъж и за винаги.

Нищо вече няма да копуваш и да даваш пари за вируси!

linux-01-2c9d9cbbfba6fcb9.jpeg

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Нищо вече няма да копуваш и да даваш пари за вируси!

:lol6:Оп, оп... Пак кардинални заключения... Май скоро не си посещавал АВ раздел.

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Или минаваш към нашата партия и си решаваш проблема веднъж и за винаги.

проблема му е с инсталацията на 7, а не с Windows, осъзнай се малко! Дал съм решение за 7, а иначе няма никакви проблеми да инсталира 10 или 11.

преди 31 минути, Joss Bomon написа:

:lol6:Оп, оп... Пак кардинални заключения... Май скоро не си посещавал АВ раздел.

проблема му е с инсталацията на 7, а не с Windows, осъзнай се малко! Дал съм решение за 7, а иначе няма никакви проблеми да инсталира 10 или 11.

Въобще не ме интересува какво си дал или какво си взел, нито съм се обръщал към теб специално! Ако си търсиш другарче за писане пак си се объркал. :wink12:

Писах в темата на @Пламм и се обърнах към него със личен съвет. Посъветвах го към алтернативна ОС, а дали иска такава си е негова работа и той си решава дали да подмине мнението ми или да го приеме. И сега след като ме цитираш, поне кажи какво те бърка моят съвет който дадох на автора?

преди 3 часа, Пламм написа:

Благодаря за мнението ,точно в драйверите е проблема .

Естествено, че е там проблемът. Майкрософт просто извиват ръцете на потребителите. Ще използваш 10 и това е. Нямаш шанс.

преди 20 часа, ДзВяРа! написа:

И сега след като ме цитираш, поне кажи какво те бърка моят съвет който дадох на автора?

Бърка ме, че го подвеждаш, че всичките му проблеми приключват с инсталиране на линукс, както и самодоволната ти заблуда по въпроса с ОС.

Пишман линуксчиите като тебе, парадират като на гей парад, колко различни са те, а останалите са заблудени и неосъзнали се. Стой си в скучната тема на линукс и не го играй "просветител"!

Никой не подвеждам,:D нямам вина че теб всички те подвеждат и вече си фантазираш. Ти кога последно ползваше Линукс, че се изказваш за нещо което не знаеш какво е и как се пуска? Виж новите Джамове, кво бяха 11 номер май, това какво е, след като не знаеш какво е Линукс ей това е Джам 11! Джам 12 като го направят май ще трябва да му мислят ново име, не Джам а Линукс Стъкло12-ти номер!:giggle1:

И ся кво, искаш да си ги мерим ли?

• Автор
преди 4 часа, ДзВяРа! написа:

Никой не подвеждам,:D нямам вина че теб всички те подвеждат и вече си фантазираш. Ти кога последно ползваше Линукс, че се изказваш за нещо което не знаеш какво е и как се пуска? Виж новите Джамове, кво бяха 11 номер май, това какво е, след като не знаеш какво е Линукс ей това е Джам 11! Джам 12 като го направят май ще трябва да му мислят ново име, не Джам а Линукс Стъкло12-ти номер!:giggle1:

Кой говори за Линукс????  !!! Чети въпросите !Аре стига с тоя кенеф Линукс !

преди 19 часа, ДзВяРа! написа:

Искам да спреш да подскачаш като ощипана госпожица и да си размяташ оная работа! Няма да ти слизам на нивото и да клепам в темата на човека. 

Както виждаш, автора също се изказа по "предложението" ти, и то никак ласкаво... Не ми отговаряй, поста ти ще е поредната ти излагация!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.