Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плеър в сайт-не възпроизвежда тв стрийм ?

Featured Replies

Здравейте! не съм сигурен дали тук е мястото за тази тема, но ще продължа все пак. 

Пробвам да вградя възпроизвеждане на тв стрийм в сайт, но не се получава. С линк от Ютуб става, с тв линк не става. Това е с Хроме, Мозила и какви ли не други, които пробвах. Резултат има с UC Brouwser - Kaтерицата, която става и за Уиндос и за Андроид. Преди години съм правил бегли проби и нямаше проблем, сега какво пропускам да се направи? Търся отговор от доста време, но не намирам нещо ясно и показно в Нета. Не съм разбирач, не ми е толкова нужно подобно решение, но все пак тръпката да разбера ме мъчи вече повече от 2 седмици ! Кажете моля, предположения и решения. 

• Автор

Във форум phpBB 3.3.8  Питах Съпорта да не е забранено нещо - казаха, че не. Пробвах и във Форума и във създадена отделно страница, във създаден поддомейн - не ще; не  възпроизвежда тв линкове с Хроме, Мозила и разни други. На Туба обаче излиза видеото.  С Катерицата става и за тв стрийм и за Туба !

Офф, забравих да добавя - по този начин :

""  <iframe allowfullscreen src="http://........."
    title="0" byline="0" portrait="0"
    width="650px" height="350px"
    frameborder="0" allow="autoplay"></iframe> ""

А стрййма от ютуб ли е? Ако не от къде?

Защото освен всичко друго някои съдържания на ютуб са защитени от вграждане по други сайтове.

• Автор

Със стрийм от Ютуб няма проблем, със Тв стрийм, който и да е, не става с браузъри, като Хроме, Мозила, Интернет експлорер, Опера, Браве и поне още 20 други. Със UC Brouwser става !? Вече не знам къде да чета, какво да питам ? Интересно тези по разни сайтове за ТВ как им работят телевизиите ?

• Автор

Да, форумът е създаден от мен. Плащам за хост по 4лв. на месец за да си правя разни експерименти - тръпка да му е.а ма...та -  но в един момент се изпречи това странно нещо с тези тв стриймове и както виждам няма кой да обясни какво трябва да се направи !???

HLS.js

• Автор

Относно ббкодовете съм пробвал всичко, каквото успях да намеря. Вече не си спомням дори какво точно за да сравня с препоръчаното. Но, не ми пречи, ще пробвам и това. Само последното не знам какво е и ще трябва да почета :  HS.js  - ясно, че е джава скрипт, но реално нищо не ми говори това  hs

( м/у другото и на Wordpress  не ставаше с вграждане и възпроизвеждане на тв стрийм, не само във форум )

преди 4 минути, Silver Patrik написа:

Относно ббкодовете съм пробвал всичко, каквото успях да намеря. Вече не си спомням дори какво точно за да сравня с препоръчаното. Но, не ми пречи, ще пробвам и това. Само последното не знам какво е и ще трябва да почета :  HS.js  - ясно, че е джава скрипт, но реално нищо не ми говори това  hs

( м/у другото и на Wordpress  не ставаше с вграждане и възпроизвеждане на тв стрийм, не само във форум )

По възможност-на macOS.

Пробвай с OBS.

• Автор

Много късо се изказваш . Не разбрах какво и защо да търся операционна с-ма на Мак. Шир потребата е Уиндос и Андроид и 90% от ползвателите сме така. Къде ме засили, не разбрах .

Късо...Не му е тук мястото.

За ios-не ти трябват,допълнителни плуг-ини.Има готови HLS,само трябват малко "преправки"-според нуждите.И плейър,който ги поддържа.

Повече...google.

• Автор

Ясно, няма да стане работата тук. Благодаря ви все пак, че се отзовахте на помощ. Изглежда нещата са по-трудни отколкото си представях. Нужно е много четене и проби. Лошото е, че е вярно това за руски сайт и за български сайт - На 1-вото място, ако знаят, ще ти обяснят, ще ти нарисуват, ще ти помогнат! На българският ще те напсуват защо задаваш тъпи въпроси и никой няма да ти обясни нужното - ☺️☺️☺️

Лека вечер на всички. Дано успея да стигна по-далеч от носа си !  ☺️☺️☺️

А, преди малко пробвах препоръчаното - ббкода --- нищо, беше сигурно, че няма да стане. И отново с линк на Туба няма проблем, с тв линк - Тц ?

преди 21 минути, Silver Patrik написа:

Ясно, няма да стане работата тук. Благодаря ви все пак, че се отзовахте на помощ. Изглежда нещата са по-трудни отколкото си представях. Нужно е много четене и проби. Лошото е, че е вярно това за руски сайт и за български сайт - На 1-вото място, ако знаят, ще ти обяснят, ще ти нарисуват, ще ти помогнат! На българският ще те напсуват защо задаваш тъпи въпроси и никой няма да ти обясни нужното - ☺️☺️☺️

А не се ли сещаш,че не е законно?Питай където искаш.Ще ти кажат същото.Чак рисунки...А за да го направиш,на ръба на закона-много четене!

И не знам,какво не ти е ясно?OBS+iOS+.js-Има достатъчно клипове в youtube.Повечето са фейк но,има и читави.Проба-грешка.

• Автор

Видно си прав, но в Нета е пълно с такива "незаконни " . Е, не е както беше преди -  бълбукаше и пращеше от всякакви неразбории и бъркотии свързани с разпространение на съдържание.

Благодаря за подкрепата, ще потърся за написаното от теб ! Бъдете здрави и лека !

преди 16 часа, Silver Patrik написа:

А, преди малко пробвах препоръчаното - ббкода --- нищо, беше сигурно, че няма да стане. И отново с линк на Туба няма проблем, с тв линк - Тц ?

Приятел нещо не те разбирам.
Ако още в първия пост си беше направил труда да обясниш за какво точно иде реч, за каква платформа, твоя/чужда, плеъри и т.н. цялата необходима информация, щяхме да си спестим 5 поста на излишни въпроси, но на повечето потребители незнайно защо трябва да ви се вадят думите с ченгел, че мрънкате после.
И тук никой не те е напсувал.

И както вече се каза и по-горе, повечето стриймове са защитени, затова два пъти те питах за какъв стрийм става дума, отговор "Телевизия" не върши работа, защото телевизии бол, линкове към техни стриймове още толкова, блокиращи скриптове безброй. Не казваш и през какъв плеър опитваш да подкараш тези стриймове. Извинявай но тук врачки няма.

• Автор
на 7.10.2022 г. в 12:53, Bubbles написа:

Приятел нещо не те разбирам.
Ако още в първия пост си беше направил труда да обясниш за какво точно иде реч, за каква платформа, твоя/чужда, плеъри и т.н. цялата необходима информация, щяхме да си спестим 5 поста на излишни въпроси, но на повечето потребители незнайно защо трябва да ви се вадят думите с ченгел, че мрънкате после.
И тук никой не те е напсувал.

И както вече се каза и по-горе, повечето стриймове са защитени, затова два пъти те питах за какъв стрийм става дума, отговор "Телевизия" не върши работа, защото телевизии бол, линкове към техни стриймове още толкова, блокиращи скриптове безброй. Не казваш и през какъв плеър опитваш да подкараш тези стриймове. Извинявай но тук врачки няма.

Ало, ти не си в ред нещо. Точно на теб обясних още в началото подробно. Спиш или пиеш ? Чети внимателно какво пишат другите, не пий преди лягане ! Освен това се разбира, че нищо не разбираш ! Само ръсиш спам!

Бахти тъпака,

Видео стрим нищо не значи. Стримът има формат. Съответния формат се пуска с видео плеър който трябва да го поддържа. Самия плеър трябва да позволява вграждане в браузер. Самото вграждане трябва да става по начин разрешен от съвременните браузери.

Хората си губят времето да разпитват търсещия помощ а той, тъпото парче, им обяснява как някъде другаде и свирка щели да му направят щом  лаговоли да им свирне за помощ. Не стига това ама оценява познанията на малкото хора които по неясни причини се опитват да му помогнат...

Той, идиота е ясен. Не ми е ясно само защо се занимавате да отговаряте на подобни парчета?

преди 9 часа, Silver Patrik написа:

Ало, ти не си в ред нещо. Точно на теб обясних още в началото подробно. Спиш или пиеш ? Чети внимателно какво пишат другите, не пий преди лягане ! Освен това се разбира, че нищо не разбираш ! Само ръсиш спам!

Нищо не си дал, там е работата, нито кой е тоя стрийм, нито през какъв плеър, нито по какъв начин се опитваш да го вградиш този стрийм, нито дори къде точно(В пост или отделна страница)

Едно Phpbb3 и някакъв Iframe код не стигат, има си специфики защото повечето си имат защита и от които зависи какво точно трябва да направиш за да подкараш стрийма.

За сметка на това не спря да мрънкаш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.