Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да печелим приятели и да бъдем влиятелни

Featured Replies

Има доста много издадени по темата. Но ще кажа мойта теория. Трябва да си силен на деня. И финансово и с конекшъни, че дори и физически. Силата генерира друга сила. Когато си на върха всеки иска да бъде близо до теб. Когато си на дъното, няма кой да ти каже добър ден. Няма вечни приятели има вечни интереси. Трудно се отлепя ютията от дъното. Първо трябва да повярваш в собствените си сили. Да бъдеш готов да се изправяш след всяко падане в нокаут. Трябва да правиш така да не си зависим от никой и да си на върха на пирамидата. Хората кога искат да бъдат с теб? Кога са лоялни към теб? Когато можеш да им дадеш пари и услуги. Така е устроен света. Алфата води стадото.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Нищо не печелиш.Просто си живей живота и стига писа глупости. 

От да си живееш живота и да си живееш живота има доста голяма разлика. На повечето хора въобще не искам да им живея животите на мишка.

преди 2 минути, Бял Вълк написа:

От да си живееш живота и да си живееш живота има доста голяма разлика. На повечето хора въобще не искам да им живея животите на мишка.

Ако не живееше като мишка нямаше да пишеш глупости тук. А с поста, който си написал като начало ще намериш само блюдолизци и такива дето ще ти забият нож в гърба при първа възможност. Никога не си имал приятели, така че не знаеш какво е това нещо. 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Това си е оксиморон от всякъде ... т.е. приятелство сред влиятелността няма!!! 

Иначе приятел се "печели" с откровения.  А влиятелност получаваш от справедливостта. 

При положение, че любимото ти нещо са парите, то няма как да печелиш приятели ... щото е на база интерес, а не справедливост ... 

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Ако не живееше като мишка нямаше да пишеш глупости тук. А с поста, който си написал като начало ще намериш само блюдолизци и такива дето ще ти забият нож в гърба при първа възможност. Никога не си имал приятели, така че не знаеш какво е това нещо. 

Защо да не пиша? Нали форума е за това. Момче аз ползвам интернет като информационен източник още от когато хората бяха на радио точки. Така, че не ми давай какво да правя или да не правя в иинетрнет.

преди 9 минути, Емил Костов написа:

А с поста, който си написал като начало ще намериш само блюдолизци

И това не ще намери вече ... :) има къде по-убави блюда  ... :) 

Защо да не пиша? Нали форума е за това. Момче аз ползвам интернет като информационен източник още от когато хората бяха на радио точки. Така, че не ми давай какво да правя или да не правя в иинетрнет.

Не ми говори глупости. Дори не знаеш какво е интернет. Но това е друга тема.

преди 4 минути, dioib написа:

Това си е оксиморон от всякъде ... т.е. приятелство сред влиятелността няма!!! 

Иначе приятел се "печели" с откровения.  

Да бъдеш откровен с някой е като да му дадеш нож в ръцете, който след време има вероятност да бъде използван срещу теб. Всеки човек по дефолт е и предател. Само от добър приятел ставал добър предател.

преди 1 минута, Бял Вълк написа:

Да бъдеш откровен с някой е като да му дадеш нож в ръцете, който след време има вероятност да бъде използван срещу теб. Всеки човек по дефолт е и предател. Само от добър приятел ставал добър предател.

Това ми звучи познато, защо един мой познат е бил многократно с "нож в гърба'. Бе на скоро ... хм ... тази година на гости при мен. Интересни откровения си споделихме, защото имаме част от миналото при което живота ни е бил в доста "пресечни точки". 

Та, преди откровенията, то доста алкохол трябва да изпиеш с даден човек, за да го опознаеш и се получи по-висша степен на споделяне. ;)

Но едно трябва да ти стане известно: Във виртуалното пространство не може да намериш приятели които да те въведат във влиятелността, а влиятелните пък хора са консервативни и разчитат единствено на личните контакти. Това е, защото тук, всеки си има интереси в които ценността наречена приятелство не е стойностно.  

Запомни го от мен: Не всичко е пари и имане!!! Хората които се фукат с многото си пари... принципно не ги приемат за приятели, а ги считат за "златна кокошка".  

Та, в замяна на приятелството ти какво би дал?! Едва ли вярност ... след като любиш парите и скъпите марки ... :) 

преди 5 минути, dioib написа:

Но едно трябва да ти стане известно: Във виртуалното пространство не може да намериш приятели които да те въведат във влиятелността, а влиятелните пък хора са консервативни и разчитат единствено на личните контакти. Това е, защото тук, всеки си има интереси в които ценността наречена приятелство не е стойностно.  

А Доброю ютро пиянице!

преди 1 минута, Бял Вълк написа:

А Доброю ютро пиянице!

Добър вечер безхабернико ... :) 

Що не пращаш хабер??? :) 

преди 2 минути, dioib написа:

Добър вечер безхабернико ... :) 

Що не пращаш хабер??? :) 

Остави хабера. Ще ти обесна за парите. Те са свобода. Сега например като финикийците са в джоба мога да отида и да правя каквото си поискам.!Сега например както съм по джапанки решавам да дойда да пием по една черешова. Ставам и тръгвам. И не само, че тръгвам аз имам свободата да избирам с коя кола ще дойда с япоснката или с немската. Да ли въобще ще дойда с кола. Аз мога да дойда и с летящ балон например. И акустирам у вас в двора.

преди 9 минути, Бял Вълк написа:

Ще ти обесна за парите.

Един вече се обеси ... :) Та, не е необходимо да ми се обясняваш ... :) 

п.п. Навремето на един мой съученик брат му близнак се обеси и темата въже стана табу. Дано схванеш метафората ... 

преди 10 минути, Бял Вълк написа:

Остави хабера. Ще ти обесна за парите. Те са свобода. Сега например като финикийците са в джоба мога да отида и да правя каквото си поискам.!Сега например както съм по джапанки решавам да дойда да пием по една черешова. Ставам и тръгвам. И не само, че тръгвам аз имам свободата да избирам с коя кола ще дойда с япоснката или с немската. Да ли въобще ще дойда с кола. Аз мога да дойда и с летящ балон например. И акустирам у вас в двора.

"Хабера" ще ти пратят, арлекинче! Парите са си пари - или ги имаш, или ги нямаш! Например, ти имаш само джапанки /ако имаш, де/!

Ти нямаш кола - имаш МПС. И тук за да бъда честен - и аз тегля каравната с музеен експонат :) 

Ела ми в двора! Ще те ликвидиеам, без последствия! Не птай как - птосто ще изчезнеш!

преди 45 минути, NewRedDragon написа:

"Хабера" ще ти пратят, арлекинче! Парите са си пари - или ги имаш, или ги нямаш! Например, ти имаш само джапанки /ако имаш, де/!

Ти нямаш кола - имаш МПС. И тук за да бъда честен - и аз тегля каравната с музеен експонат :) 

Ела ми в двора! Ще те ликвидиеам, без последствия! Не птай как - птосто ще изчезнеш!

Я върви се прави на вървежен там на пиянките на село. Палячо това да не ти е Тексас. Ще ме ликвидираш и после в софийски градски ще те посрещнат с кутия шоколадови бонбони и скъпо дантелено бельо.

в софийски градски ще те посрещнат с кутия шоколадови бонбони

Вече са го правили! Водя с 3:1 в Страсбург срещу бг

преди 2 часа, Бял Вълк написа:

Има доста много издадени по темата. Но ще кажа мойта теория. Трябва да си силен на деня. И финансово и с конекшъни, че дори и физически. Силата генерира друга сила. Когато си на върха всеки иска да бъде близо до теб. Когато си на дъното, няма кой да ти каже добър ден. Няма вечни приятели има вечни интереси. Трудно се отлепя ютията от дъното. Първо трябва да повярваш в собствените си сили. Да бъдеш готов да се изправяш след всяко падане в нокаут. Трябва да правиш така да не си зависим от никой и да си на върха на пирамидата. Хората кога искат да бъдат с теб? Кога са лоялни към теб? Когато можеш да им дадеш пари и услуги. Така е устроен света. Алфата води стадото.

Продължавай да си го повтаряш и може и някога да се отлепиш от дъното.

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Вече са го правили! Водя с 3:1 в Страсбург срещу бг

А бе и със 100:1 да водиш бой и еване не се връщат.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.