Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 минута, BANKATA написа:

Аз съм го оборил всичките ти. Който желае може да види. 

Да, де... личи си. Нито за убийството на деца в Донбас беше чувал, нито за горенето на живи хора в Одеса. Иначе, тоя е един от най-големите плювачи по Русия в тоя форум. Типичен умнокрасив... хабер няма от света.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 15 минути, communismatic написа:

Да, де... личи си. Нито за убийството на деца в Донбас беше чувал, нито за горенето на живи хора в Одеса. Иначе, тоя е един от най-големите плювачи по Русия в тоя форум. Типичен умнокрасив... хабер няма от света.

То се вижда тъпите и грозните колко сте кадърни.

преди 5 минути, BANKATA написа:

То се вижда тъпите и грозните колко сте кадърни.

Така е, да. Аз сега си спомням, че ти беше против Елеонора Митрофанова, да говори по БНР, понеже била посланик на "фашистка" държава. Т.е. тия дето горяха живи хора в Одеса и убиваха деца в Донбас, те не са "фашисти", а са "фашисти" тия, дето вършат същото в момента (по твоята извратена логика) в Украйна? Не помня посланика на Украйна да е бил забраняван. Даже Тагаренко си е с украинското знаме във Фейсбук профила, а да не говорим, че украинското знаме стоеше на Столична община. Пак двойни аршини. Е, тоя път е от елементарна некомпетентност, нещо съвсем типично за теб. Ти по коя ли тема си бил компетентен...

току-що, communismatic написа:

Така е, да. Аз сега си спомням, че ти беше против Елеонора Митрофанова, да говори по БНР, понеже била посланик на "фашистка" държава. Т.е. тия дето горяха живи хора в Одеса и убиваха деца в Донбас, те не са "фашисти", а са "фашисти" тия, дето вършат същото в момента (по твоята извратена логика) в Украйна? Не помня посланика на Украйна да е бил забраняван. Даже Тагаренко си е с украинското знаме във Фейсбук профила, а да не говорим, че украинското знаме стоеше на Столична община. Пак двойни аршини. Е, тоя път е от елементарна некомпетентност, нещо съвсем типично за теб. Ти по коя ли тема си бил компетентен...

Ето, казах ти.

преди 2 часа, communismatic написа:

Той и за СО МАТ пак много балалайкаше... естествено хал-хабер няма какво фактически твърди.

Той за n-ти (n е доста голямо число) път питам:

Документът фалшив ли е?

преди 2 часа, communismatic написа:

А защо печатането на пари е проблем за него, при положение, че това си е традиционна практика навсякъде по света!?

Ще се възползвам от цитата:

преди 6 часа, M.Николов написа:

Не правиш разлика между пари и банкноти.

Проблемът не е дали ще печатат, или не, а че и с печатането не се справят, след глупостите, които партийните другари сами сътворяват.

преди 7 минути, plamen.spam написа:

Документът фалшив ли е?

Вече съм отговорил на този въпрос. Можеш да се съсредоточиш в отговора на тия, които съм ти задал преди него. Отговор още не виждам, явно няма и да видя. Иначе... начина, по който се опитваш, да избягваш от неудобни въпроси за да не станеш за кашмер е повече от жалък.

преди 7 минути, plamen.spam написа:

Проблемът не е дали ще печатат, или не, а че и с печатането не се справят, след глупостите, които партийните другари сами сътворяват.

Проблемът е, че досега не беше чувал, че това е традиционна практика в почти всички страни по света. Това е проблемът.

преди 2 минути, communismatic написа:

Вече съм отговорил на този въпрос.

Къде?

преди 2 минути, communismatic написа:

Проблемът е, че досега не беше чувал, че това е традиционна практика в почти всички страни по света. Това е проблемът.

Че успешни социалистически държави могат да се докарат до т. 6 ли?

image.png

преди 8 минути, communismatic написа:

Вече съм отговорил на този въпрос. Можеш да се съсредоточиш в отговора на тия, които съм ти задал преди него. Отговор още не виждам, явно няма и да видя. Иначе... начина, по който се опитваш, да избягваш от неудобни въпроси за да не станеш за кашмер е повече от жалък.

От кога глупостите се водят за отговор?

Май от както започна да пишеш в темата.

преди 12 минути, plamen.spam написа:

Къде?

Ето тук. 

на 4.10.2025 г. в 16:53, communismatic написа:

Ми идея нямам, ти даже не си постнал и източник, към какво точно се отнася и т.н. Вероятно е истински, но няма никаква връзка с това, което ти твърдиш. И пак да повторя - не разбирам, защо аз трябва да отговарям на въпрос, при положение, че въпроса за нулевите разходи към теб беше зададен много по-рано. Ама както обикновено, ти буквално и идея си нямаш, какви тъпотии ръсиш. Та, затова и задаваш едни и същи малоумни въпроси до втръсване. Баси жалкото човече. Бетер, Джокович си.

Така... Искам сега да ми кажеш, какво се разбира от документа за "СО МАТ"? Даже ти бях задал въпроса много преди ти да ми зададеш на мен. Искам ясен и конкретен отговор. Просто искам да те видя, как се гърчиш отново в нелепи обяснения.. 

преди 12 минути, plamen.spam написа:

Че успешни социалистически държави могат да се докарат до т. 6 ли?

Извинявай, на какъв език, да ти се обясни, че печатането на банкноти е нещо напълно нормално в държавите? Ако искаш, да пробвам на патагонски? Самият факт, че още не си го разбрал, долу-горе показва за какво става дума. Поредната тема, по която нямаш никаква идея, какво точно твърдиш.

преди 6 минути, BANKATA написа:

От кога глупостите се водят за отговор?

Кажи за Одеса и украинските репресии срещу украинците с руско самосъзнание? 300 пъти те питах, така и не ми отговори на въпросите. Сега що пак тръгваш, да виеш на умряло? Поначало ли си тотално некомпетентен по всички теми или напоследък просто така се случва?

преди 1 минута, communismatic написа:

Кажи за Одеса и украинските репресии срещу украинците с руско самосъзнание? 300 пъти те питах, така и не ми отговори на въпросите. Сега що пак тръгваш, да виеш на умряло? Поначало ли си тотално некомпетентен по всички теми или напоследък просто така се случва?

Отговорих ти, кофти взаимоотношения.

Забрави ли?

преди 4 минути, communismatic написа:

Така... 

"вероятно" не е отговор.
m-пъти (m също е голямо число) ти посочих източника.

Пробвай се да отговориш по-категорично.

преди 6 минути, communismatic написа:

Ако искаш, да пробвам на патагонски?

На патагонски ли пиша, че и с печатането не се справят?

току-що, BANKATA написа:

Отговорих ти, кофти взаимоотношения.

Т.е. те имат кофти взаимоотношения, ама виеш на умряло само срещу едните, а не срещу другите? Това не е ли двоен аршин?

току-що, plamen.spam написа:

Пробвай се да отговориш по-категорично.

Къв е смисъла, да се пробвам, при положение, че е кристално ясно, че нямаш хабер за какво иде реч и така и няма да отговориш. Много се кефя, как все повече и повече затъваш в собствената си несъстоятелност... :

Т.е. те имат кофти взаимоотношения, ама виеш на умряло само срещу едните, а не срещу другите? Това не е ли двоен аршин?

Не, спуквам се от смях как някой може с подобна глупост да оправдае зверствата на цяла една държава.

Ама като до там му стига акъла не спира да се мисли за оригинален.

току-що, BANKATA написа:

Не, спуквам се от смях как някой може с подобна глупост да оправдае зверствата на цяла една държава.

Първо, абсолютно никой не съм оправдавал. За разлика от теб, аз съм човек, който има умее, да мисли и възможностите му не стигат, да чете някакви тъпотии от краварските парцали и сляпо да им вярва. Второ, ти до преди няколко часа даже нямаше идея, че "бандеровците" са горяли живи хора в Одеса, нямаше и идея до снощи, че "бандеровците" са убивали стотици деца в Донбас. Кажи ми, защо не виеш на умряло срещу тях, а го правиш само срещу руснаците? Това те питам? Толкова ли ти е сложен въпроса? Да пробвам с картинка?

Първо, абсолютно никой не съм оправдавал. За разлика от теб, аз съм човек, който има умее, да мисли и възможностите му не стигат, да чете някакви тъпотии от краварските парцали и сляпо да им вярва. Второ, ти до преди няколко часа даже нямаше идея, че "бандеровците" са горяли живи хора в Одеса, нямаше и идея до снощи, че "бандеровците" са убивали стотици деца в Донбас. Кажи ми, защо не виеш на умряло срещу тях, а го правиш само срещу руснаците? Това те питам? Толкова ли ти е сложен въпроса? Да пробвам с картинка?

Ееее, не може всички да сме закърмени от малки със соц. глупости. 

преди 2 минути, BANKATA написа:

Ееее, не може всички да сме закърмени от малки със соц. глупости. 

Добре, де. Отговори. Аргументирай се. Имаш сигурно стотици постове, където критикуваш руската агресия, били бомбардирали болници ала-бала... а аз ти задавам въпроса, що не критикуваш и ВСУ и Украйна, а ти ми мълчиш, все едно си...

преди 22 минути, communismatic написа:

Къв е смисъла, да се пробвам, при положение, че е кристално ясно, че нямаш хабер за какво иде реч и така и няма да отговориш. Много се кефя, как все повече и повече затъваш в собствената си несъстоятелност... :

Ти си решаваш, дали да тънеш в неведение за елементарни неща.

Кефя се как нямаш акъл за 2  ст., сам да се сетиш, защо предвидените разходи са 0 (нула, ноль, zero, null, cero) валутни лева. 
🤦‍♂️

Извинявай, би ли ми обяснил коя фирма в световен мащаб... би предвидила никакви разходи? Дай ми някакъв пример с фирма, която да няма никакви разходи? Примерно, дори и нефтен кладенец, да имаш в двора си, пак ще наемеш двама "братчеда", дето да копват и да им даваш по 50-60 лева надница. Не знам, дали осъзнаваш степента на малоумщина, която се опитваш, да внушиш тук, ама... наистина ми се струва, че взе да се изплисква легена доста осезаемо.

Това по повод, тоя с "акъла за две стотинки"... 

преди 21 минути, communismatic написа:

Добре, де. Отговори. Аргументирай се. Имаш сигурно стотици постове, където критикуваш руската агресия, били бомбардирали болници ала-бала... а аз ти задавам въпроса, що не критикуваш и ВСУ и Украйна, а ти ми мълчиш, все едно си...

Имам, да, там съм се аргументирал. Намираш и ги четеш.

По-интересно е защо ти не се аргументираш за твоите си неща кото пишеш сега

Извинявай, би ли ми обяснил коя фирма в световен мащаб... би предвидила никакви разходи? Дай ми някакъв пример с фирма, която да няма никакви разходи?

Няма такава.

току-що, BANKATA написа:

Имам, да, там съм се аргументирал.

Я дай да видя, къде си се аргументирал? Искам точен пост, в който си ги обяснил всички тия неща.

Няма такава.

Аха, благодаря... Хубаво е, че все пак си призна, че си абсолютен палячо и че не си в състояние, да докажеш абсолютно нищо от над един милион постнати неща...

Аха, благодаря... Хубаво е, че все пак си призна, че си абсолютен палячо и че не си в състояние, да докажеш абсолютно нищо от над един милион постнати неща...

Тъкмо щях да напиша: "Топло, топло.." и ти пак се заби в девета глуха...
Много си зле, Смехурко.

Я дай да видя, къде си се аргументирал? Искам точен пост, в който си ги обяснил всички тия неща.

Всичките ми постове за СОМАТ са подкрепени с аргументи. А не с това дали са ми "почешали" егото или не.

Тъкмо щях да напиша: "Топло, топло.." и ти пак се заби в девета глуха...
Много си зле, Смехурко.

Естествено, че съм зле. Три дена увъртане, накрая реши все пак да си изкажеш някаква теза... обаче и там гредЪ. Сега следва опит за обяснение, в което вместо ти да го обясниш, трябва аз сам да го отгатна. Ама причината не е, че искаш да стане дискусия и да ме затапиш, а че просто хал-хабер си нямаш и не щеш, да си го признаеш, понеже пак ще станеш за кашмер. Доста евтин опит за измъкване, ама това ти е нивото... 

преди 1 минута, BANKATA написа:

Всичките ми постове за СОМАТ са подкрепени с аргументи. А не с това дали са ми "почешали" егото или не.

Т.е. въпросите относно Русия и Украйна са свързани и със СОМАТ? Сиреч, и ти официално си признаваш, че си за Карлуково?

Сега следва опит за обяснение, в което вместо ти да го обясниш, трябва аз сам да го отгатна.

Ако документът е фалшив, пука ли ти?

А всъщност, фалшив ли е?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.