Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 7 минути, communismatic написа:

Мда, по-логично да беше с агнешко месо... понеже Андрей Пантев си бил спомнил, че едно време било дефицит. 

Мхмм... едното живо, другото пак живо и пораснало, ама пак е агнешко или бивше агнешко. Не са яйца и кокошки.

И ти от това изказване си правиш генерално заключение, че сме изплащали репарациите само с агнешко месо. Нали? 😆

Анализирах и направих сметки (нещо, което никак, ама никак не ти се отдава): 
от 0 до общо 3 000 000 бр. за десет години и после пак нула
и като пари стигат

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 2 минути, plamen.spam написа:

Мхмм... едното живо, другото пак живо и пораснало, ама пак е агнешко или бивше агнешко. Не са яйца и кокошки.

Така е, да. И годините обаче са различни? Нали? И ти пак си жалък? Нали? 😆

Анализирах и направих сметки (нещо, което никак, ама никак не ти се отдава)

Това го твърди човек, който поства статистика, с която доказва точно обратното, на това което твърди... 😆😆😆😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Смелчага, що не се отзова на поканите ми?

Щото не знае къде има безплатно Ви-Фи в твоят град. Той не се отдалечава от такива точки на достъп, щото парички за нет няма, а без нет не може да ни се хвали колко е велик  :topsecret2:

преди 3 минути, communismatic написа:

Така е, да. И годините обаче са различни? Нали? И ти пак си жалък? Нали? 😆

Съвсем накратко - с едно изречение.

преди 4 минути, communismatic написа:

Това го твърди човек, който поства статистика, с която доказва точно обратното, на това което твърди... 😆😆😆😆

Според твоите безумозаключения и непознаване на числата...

току-що, plamen.spam написа:

Според твоите безумозаключения и непознаване на числата...

Е, ти поне си наясно с числата. Вижда се... И с документите си наясно. И това се вижда... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Е, ти поне си наясно с числата. Вижда се... И с документите си наясно. И това се вижда... 😆

Разбира се.
Искаш ли още документи?

Разбира се.

Ама естествено как... До момента такова впечатление оставяш. 😆

Искаш ли още документи?

За кои години говорим вече, щото всеки път сменяш мантрата. Трябва да се подготвя психически... 😆

преди 16 минути, communismatic написа:

Смелчага, що не се отзова на поканите ми? Нали си много силен, щял си да ме чупиш, да ме убиваш? Имам много добри познати-самбисти, дето ще ти се зарадват... :) 

Отзовал съм се. По кофти е, когато не знаеш, кога тухлата ще падне на главатс ти.

току-що, communismatic написа:

Ама естествено как... До момента такова впечатление оставяш. 😆

За кои години говорим вече, щото всеки път сменяш мантрата. Трябва да се подготвя психически... 😆

За същата 1951 г.
И вече го постнах, ама го подминахте без коментар, щото резила с "кадърните" от Министерството е голям...

преди 6 минути, plamen.spam написа:

За същата 1951 г.
И вече го постнах, ама го подминахте без коментар, щото резила с "кадърните" от Министерството е голям...

Aха, пак минахме на 1951-ва. Досега бяхме на темата "РККА", сега пак отидохме на 1951-ва... 😆

преди 6 минути, communismatic написа:

Aха, пак минахме на 1951-ва. Досега бяхме на темата "РККА", сега пак отидохме на 1951-ва... 😆

Забрави ли, че пленумът, чиято стенограма стана повод за това обсъждане е от февруари 1951 г.?

В него бяха и критиката, и самокритиката, и обвиненията, и част от данните за упадъка... 

преди 40 минути, БаалБек написа:

Същото е било и в комунистическа България! А "многопрочелия книги" @communismatic няма никакви аргументи да обори документите от архивите, които @plamen.spam ни показва.

Вчера също нямаше аргументи и не отговори на два елементарни въпроса които му зададох сигурно двадесет пъти. Само ръмжа и обижда като обезумял психопат. Жалка работа. 

Кое да забравя като след всеки час, сменяш мантрата само и само да си натъкмиш малоумната теза?! Казвам ти сериозно, пий ги тия хапове, че е много тежко положението...

току-що, communismatic написа:

Кое да забравя като след всеки час, сменяш мантрата само и само да си натъкмиш малоумната теза?! Казвам ти сериозно, пий ги тия хапове, че е много тежко положението...

Ти направи велико постижение.
Единственият серящ гълъб по време на лупинг.

току-що, "Саша" написа:

Вчера също нямаше аргументи и не отговори на два елементарни въпроса които му зададох сигурно двадесет пъти. Само ръмжа и обижда като обезумял психопат. Жалка работа. 

Напротив, отговорих ти. Не съм виновен, че си един най-обикновен тираджия и не ти стига акъла, за да разбереш написаното. Нали? Пак да питам... как БВП-то и доходите се свързват с критериите за влизането в Еврозоната? Щото ти беше много смешно, нарече ме "проста копейка" и "тъпак", а така и не ми отговори на въпроса. Не ми отговори и какво реално ще спечелим, ако приемем еврото. Предния път написа, че ще ни се вдигнат пенсиите. Беше добро попадение, признавам.

току-що, plamen.spam написа:

Единственият серящ гълъб по време на лупинг.

Виж... по-добре недей писа нищо повече. В смисъл... поне може да запазиш някаква капка достойнство. Не, че ще промениш мнението на хората тук, ти си си оставаш нискоинтелигентен жалкар, ама все пак...

преди 1 минута, communismatic написа:

Напротив, отговорих ти. Не съм виновен, че си един най-обикновен тираджия и не ти стига акъла, за да разбереш написаното. Нали? Пак да питам... как БВП-то и доходите се свързват с критериите за влизането в Еврозоната? Щото ти беше много смешно, нарече ме "проста копейка" и "тъпак", а така и не ми отговори на въпроса. Не ми отговори и какво реално ще спечелим, ако приемем еврото. Предния път написа, че ще ни се вдигнат пенсиите. Беше добро попадение, признавам.

Напротив, отговорих ти. Не съм виновен, че си най-обикновен лафкаджия и не ти стига акъла, за да разбереш написаното. Нали? Пак да питам... какво реално ще спечелим, ако отложим влизането в Еврозоната? 

преди 2 минути, communismatic написа:

Виж... по-добре недей писа нищо повече.

Благодаря за съвета, но нямам никакво намерение да го последвам.
Най-малко, ще те опровергавам всеки път когато лъжеш.

преди 1 минута, "Саша" написа:

Напротив, отговорих ти.

Тъй ли? Я дай да видя, къде си ми отговорил...

преди 1 минута, "Саша" написа:

Пак да питам... какво реално ще спечелим, ако отложим влизането в Еврозоната? 

Това, което ще загубим, ако влезем. Пиша го за 245-ти път, барем зацепиш. Ти си най-умният турски тираджия, който гласува за ГЕРБ.

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Най-малко, ще те опровергавам всеки път когато лъжеш.

Да, получава ти се до момента... 😆

Това, което ще загубим, ако влезем. Пиша го за 245-ти път, барем зацепиш. Ти си най-умният турски тираджия, който гласува за ГЕРБ.

Какво ще спечелим ако не влезем в еврозоната? Продължавам да не виждам отговор, защо така?

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

Пича е толкова умен, че не може, да даде най-елементарен отговор на въпроса "Какво ще спечелим, ако влезем в Еврозоната?". Иначе е един от най-върлите привърженици на еврото. Баси абсурдните хора... 😆

Тираджиите масово ли са без основно образование? 😆

преди 9 минути, communismatic написа:

Пича е толкова умен, че не може, да даде най-елементарен отговор на въпроса "Какво ще спечелим, ако влезем в Еврозоната?". Иначе е един от най-върлите привърженици на еврото. Баси абсурдните хора... 😆

Пича е толкова умен, че не може, да даде най-елементарен отговор на въпроса "Какво ще спечелим, ако НЕ влезем в Еврозоната?". Иначе е един от най-върлите противници на еврото. Баси абсурдните хора... 😆

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

току-що, "Саша" написа:

Пича е толкова умен, че не може, да даде най-елементарен отговор на въпроса "Какво ще спечелим, ако НЕ влезем в Еврозоната?". Иначе е един от най-върлите привърженици на еврото. Баси абсурдните хора... 😆

Абсолютно. След като съм написал огромен пост за вредата от него, най-елементарното нещо е да се сетиш, че това ще спечелим, ако не влезем. Ама какво да очаквам от човек с капацитет на невестулка. Това е положението... 

преди 2 минути, communismatic написа:

Абсолютно. След като съм написал огромен пост за вредата от него, най-елементарното нещо е да се сетиш, че това ще спечелим, ако не влезем. Ама какво да очаквам от човек с капацитет на невестулка. Това е положението... 

Без ФАКТИ, пост пълен с измислици и предположения? 😆 Защо хората трябва да вярват на някъв психопат, лафкаджия? 😆

“Българската история е изпълнена с множество тежки и трудни за населението ни периоди, но периодът на тоталитарен режим е без съмнение един от най-тежките що се касае до създаване на социално неравенство, осакатяване на икономическото развитие на страната и превръщането на една иначе свободна държава в политически сателит на Съветския съюз. От чисто социална гледна точка случването на комунизма в епоха на по-сериозен технически прогрес все пак спестява на българите някои от най-тежките битови последици. Именно това формира у сънародниците ни измамното усещане за социален и икономически прогрес или най-малкото спокойствие. В действителност става дума за един социо-икономически устойчив застой, в който ресурсите на обществото се разхищават постоянно за нецелесъобразни задачи, изкуствено наложени, за да обслужват ангажиментите на България като зъбно колело в икономическия механизъм, наречен СИВ. От друга страна свръх корумпираната върхушка живее живот на охолство и изобилие, който е възможен с цената на посредственото съществуване на останалите около 80% от населението.”

/ Александър Стоянов /

Цитат

Огромна част от апаратчиците, от които произлиза днешният политически елит, са хора, родени след 1930 г., откърмени и захранени с комунистическите идеи, издигнали се по разни пътища, къде благодарение на идеи, къде заради връзки с някой партизанин или ятак, или роднини, издигнали се в БКП след 1944 г. Чистките след падането на Червенков отстраняват значителна част от онези комунисти, които са били активни през 1930-те и 1940-те и отварят място за хора като Тодор Живков, които са измъкнати буквално от нищото и които знаят, че без Партията биха станали пак част от същото това нищо. В голямата си част номенклатурата представлява прослойка от социални паразити, които благоденстват единствено благодарение на своята колективна привързаност към големия червен тумор.

Защо хората трябва да вярват на някакви предполагаеми измисли написани от незнаен лафкаджия? 😆 Смяташ ли да ни отговориш тази година? 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.