Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 9 минути, "Саша" написа:

Защо хората трябва да вярват на някъв психопат, лафкаджия? 😆

Правилно, по-редно е да вярват на теб. Ти който писа, че влизането в Еврозоната ще ни вдигне пенсиите.

преди 8 минути, БаалБек написа:

От друга страна свръх корумпираната върхушка живее живот на охолство и изобилие, който е възможен с цената на посредственото съществуване на останалите около 80% от населението.

Това е уникално... Корумпираната върхушка живеела в охолство и изобилие... 😆

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

току-що, communismatic написа:

Правилно, по-редно е да вярват на теб. Ти който писа, че влизането в Еврозоната ще ни вдигне пенсиите.

Покажи го това? 🙂

Това не си ти, нали? NovakJ? Не, няма такова нещо. Ти не пишеш от 200 акаунта... ;) 
1.jpg

Всъщност, като се замисля... това може и да е акаунта му "Дзвяра"... Щото NovakJ вече беше дропнат по това време. 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Това не си ти, нали? NovakJ? Не, няма такова нещо. Ти не пишеш от 200 акаунта... ;) 
1.jpg

Виж шемет, казвам се Александър, а не НовакЖ. Ще ми покажеш ли къде съм написал, че ще ти вдигнат пенсията? 

Ти можеш да се казваш и Ахмед, Стивън или Мустафа, абсолютно никой не ти вярва, че пишеш само от този акаунт. В смисъл... и да отричаш, това няма да промени факта, че болшинството тук те смятат за бавноразвиващ психар, дето пише от 200 акаунта, понеже това е смисъла на живота му. Извинявай... на жалкият му живот, не се изразих правилно. ;) 

Ти можеш да се казваш и Ахмед, Стивън или Мустафа, абсолютно никой не ти вярва, че пишеш само от този акаунт. В смисъл... и да отричаш, това няма да промени факта, че болшинството тук те смятат за бавноразвиващ психар, дето пише от 200 акаунта, понеже това е смисъла на живота му. Извинявай... на жалкият му живот, не се изразих правилно. ;) 

Последно от 200 акаунта ли пиша или от 2000? 😆 Едновременно ли пиша от всичките 200 акаунта? 😆 Ти, май, май не виждаш, че в форума пишат 20 - 30 човека? 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

А, ти си като ПП-ДБ фена... Той приема всичко абсолютно буквално... 😆

Смяташ ли тази година да ни покажеш, къде съм написъл, че ще ти вдигнат пенсията когато влезем във еврозоната? 

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

току-що, "Саша" написа:

Смяташ ли тази година да ни покажеш, къде съм казал, че ще ти вдигнат пенсията когато влезем във еврозоната? 

Добре, кажи какво реално печелим от влизането? Докажи, че можеш, да мислиш... ;) 

преди 4 минути, communismatic написа:

Добре, кажи какво реално печелим от влизането? Докажи, че можеш, да мислиш... ;) 

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса тази година, какво ще спечелим ако НЕ влезем в еврозоната или ще продължиш с лъжите?:basketball3:

преди 1 минута, "Саша" написа:

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса тази година, какво ще спечелим ако НЕ влезем в еврозоната или ще продължим с лъжите?:basketball3:

T.e. не можеш, да отговориш... Благодаря. Исках още малко да се позабавлявам с акъла ти...

Прави впечатление, че още не е разбрал, какво ще спечелим. Минаха към 20-30 часа от тогава... Определено е от най-умните съфорумци тук.

T.e. не можеш, да отговориш... Благодаря. Исках още малко да се позабавлявам с акъла ти...

Прави впечатление, че още не е разбрал, какво ще спечелим. Минаха към 20-30 часа от тогава... Определено е от най-умните съфорумци тук.

T.e. не можеш, да отговориш... Благодаря. Исках още малко да се позабавлявам с акъла ти простия... 😆

Прави впечатление, че още не е казал, какво ще спечелим ако не влезем в еврозоната. Минаха към 20-30 часа от тогава... Определено е от най-умните съфорумци тук. 😆

току-що, plamen.spam написа:

Хванаха те отново да лъжеш 🤦‍♂️

Така е, да. След като съм написал какво реално ще загубим от влизането в Еврозоната, наистина е много сложно, да се сети човек, какво реално ще спечелим, ако не влезем. Доста е сложно наистина. Сигурен съм, че и ти не си зацепил, то долу-горе сте на един акъл с дзверо умния.

преди 3 минути, communismatic написа:

Така е, да. След като съм написал какво реално ще загубим от влизането в Еврозоната, наистина е много сложно, да се сети човек, какво реално ще спечелим, ако не влезем. Доста е сложно наистина. Сигурен съм, че и ти не си зацепил, то долу-горе сте на един акъл с дзверо умния.

Колко си заблуден 🤦‍♂️
Поредния лупинг 😁

Говоря за тази лъжа:

преди 32 минути, communismatic написа:

Ти който писа, че влизането в Еврозоната ще ни вдигне пенсиите.

току-що, plamen.spam написа:

Говоря за тази лъжа:

Аха, добре. Той "Саша" не е NovakJ, предполагам? Не е и Дзвяра? Не е и Гренландия? Не е и Мери? И още една дузина други акаунти... Нали? Щото вие сте си като интелектуални близнаци с него, може и да не си разбрал... То даже със сигурност не си разбрал, ти една статистика не можеш, да разчетеш, какво да говорим за нещо по-сериозно...

преди 6 минути, communismatic написа:

Така е, да. След като съм написал какво реално ще загубим от влизането в Еврозоната, наистина е много сложно, да се сети човек, какво реално ще спечелим, ако не влезем. 

Какво реално ще спечим ако не влезем в еврозоната? Отговори де, защо трябва да внушаваш ЛЪЖИ, измислици и въображението ти на другите? Някакъв лафкаджия си въобразил или сънувал нещо, и го обявява за официално и значичелно като национално събитие едва ли не, не знам как да се изразя.... 😆 Великият гадател и предсказател @communismatic прогнозира бъдещето на България в еврозоната.... 😆 Баси....  :lol6:

преди 1 минута, "Саша" написа:

Отговори де, защо трябва да внушаваш ЛЪЖИ, измислици и въображението ти на другите?

Защо са лъжи? Кое те кара да смяташ, че всичко това е измислица? Ти не си наясно, даже какви са критериите за влизането в еврозоната, как стигна до извода (от камбанарията на турски тираджия, който гласува за Тиквата), че всичко е лъжа и изсмилица? ;) 

Защо са лъжи? Кое те кара да смяташ, че всичко това е измислица? Ти не си наясно, даже какви са критериите за влизането в еврозоната, как стигна до извода (от камбанарията на турски тираджия, който гласува за Тиквата), че всичко е лъжа и изсмилица? ;) 

Това ли са ти аргументите?  😆😆  Къде са фактите? 😆😆:hush: 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Аха, добре. Той "Саша" не е NovakJ, предполагам? Не е и Дзвяра? Не е и Гренландия? Не е и Мери? И още една дузина други акаунти... Нали? Щото вие сте си като интелектуални близнаци с него, може и да не си разбрал... То даже със сигурност не си разбрал, ти една статистика не можеш, да разчетеш, какво да говорим за нещо по-сериозно...

Тези 200 (нали това е любимото ти число?) акаунта, сега с теб в стаята ли са?
Упппс... Имах предвид 199, нали единият е тук.

Много интересна дискусия се получава, определено... Винаги съм се удивлявал от интелектуалното могъщество на хора, които работят като строители, тираджии, фитнес инструктори... и инфлуенсъри (най-модерната професия).

Много интересна дискусия се получава, определено... Винаги съм се удивлявал от интелектуалното могъщество на хора, които работят като строители, тираджии, фитнес инструктори... и инфлуенсъри (най-модерната професия)

Това ли е отговора на въпроса, който вече 200 пъти ти задавам? Какво ще спечелим ако не влезем в еврозоната? Смяташ ли тази година да отговориш? 

току-що, "Саша" написа:

Това ли е отговора на въпроса, който вече 200 пъти ти задавам? Какво ще спечелим ако не влезем в еврозоната? Смяташ ли тази година да отговориш? 

Пламене, признавам... Ти не си най-зле в тоя форум. Има и по-тежки случаи... 😆

Виж какво добро момче съм, даже и комплименти ти правя... 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.