Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 минута, communismatic написа:

Мхм, ОК... Сега разбирам, защо ме следиш из другите форуми... Явно моето мнение ти е от особена важност. 

Не можеш да разбереш нещо, което очевидно не е вярно. С удоволствие ще прочета в следващия ти комантар за турския тираджия и 200 000 - те профила от които пиша в форума. 😆😆😆

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 минута, communismatic написа:

Тъй, де... Какво се опитваш, да постигнеш с тия тъпотии? Не можах, да разбера?

@NewRedDragon е прав. Тотал щета си... и материалът не става.

Щом, според теб, детската смъртност е тъпотия... 

току-що, plamen.spam написа:

Щом, според теб, детската смъртност е тъпотия... 

Не, ти постваш тъпотии, а не детската смъртност да е тъпотия. Както и да е, явно пак даваме назад, каква изненада. Вече изобщо не смееш, да влезеш в дискусия с мен? Толкова ли съм страшен? :) 

преди 5 минути, communismatic написа:

Не, ти постваш тъпотии, а не детската смъртност да е тъпотия. Както и да е, явно пак даваме назад, каква изненада. Вече изобщо не смееш, да влезеш в дискусия с мен? Толкова ли съм страшен? :) 

Изненада е за мен, че избягваш да влезнеш в дискусия с мен? 😆 Защо така? 😆 Предлагам дискусия по твой избор.... тръпна в очакване да започнем такава по твой избор? 

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

току-що, "Саша" написа:

Предлагам дискусия по твой избор.... тръпна в очакване да започнем такава по твой избор? 

Аз вече ти зададох въпрос, на който ти не желаеш, да отговориш. Какво печелим от влизането в Еврозоната? :) 

току-що, communismatic написа:

Аз вече ти зададох въпрос, на който ти не желаеш, да отговориш. Какво печелим от влизането в Еврозоната? :) 

Преди да ми зададеш този остроумен въпрос, аз те попитах съвсем откровено, какво ще спечелим ако сега откажем, отложим да влезнем в еврозоната за период от време, какво ще спечелим? Твоят въпрос се появи в последствие на моя. По реда на задаване е ясно кой трябва първи да отговори. 😄

преди 1 час, communismatic написа:

Досега .тук е до 2014 вкл.,ама глупакът си е глупак.....

Пито-платено с ЕС
2007 г. внocĸa в бюджeтa нa EC - 595,2 млн.лв.
пoлyчeни cpeдcтвa oт EC - 1,281,63 млн.лв.
бaлaнc в пoлзa нa Бългapия - 686,43 млн.лв.
2008 г. внocĸa в бюджeтa нa EC - 720,12 млн.лв.
пoлyчeни cpeдcтвa oт EC - 1,6661,36 млpд.лв.
бaлaнc в пoлзa нa Бългapия - 941,23 млн.лв.
2009 г. внocĸa в бюджeтa нa EC - 746,16 млн.лв.
пoлyчeни cpeдcтвa oт EC - 1,979,39 млpд.лв.
бaлaнc в пoлзa нa Бългapия - 1,233,23 млpд.лв.
2010 г. внocĸa в бюджeтa нa EC - 669,74 млн.лв.
пoлyчeни cpeдcтвa oт EC - 2,335 млpд.лв.
бaлaнc в пoлзa нa Бългapия - 1,665,25 млpд.лв.
2011 г. внocĸa в бюджeтa нa EC - 779,15 млн.лв.
пoлyчeни cpeдcтвa oт EC - 2,167,51 млpд.лв.
бaлaнc в пoлзa нa Бългapия - 1,388,35 млpд.лв.
2012 г. внocĸa в бюджeтa нa EC - 809,31 млн.лв.
пoлyчeни cpeдcтвa oт EC - 3,322,09 млpд.лв.
бaлaнc в пoлзa нa Бългapия - 2,512,79 млpд.лв.
2013 г. внocĸa в бюджeтa нa EC - 934,12 млн.лв.
пoлyчeни cpeдcтвa oт EC - 3,840,89 млpд.лв.
бaлaнc в пoлзa нa Бългapия - 2,906,77 млpд.лв.
2014 г. внocĸa в бюджeтa нa EC - 954,85 млн.лв.
пoлyчeни cpeдcтвa oт EC - 4,345.85 млpд.лв.
бaлaнc в пoлзa нa Бългapия - 3,391 млpд.лв.

Тук липсват многобройните глоби, които ни налага ЕС по различни Директиви, както и връщаните пари от България при проверките при нарушения по Програми...
преди 3 минути, "Саша" написа:

Преди да ми зададеш този остроумен въпрос, аз те попитах съвсем откровено, какво ще спечелим ако сега откажем, отложим да влезнем в еврозоната за период от време, какво ще спечелим? Твоят въпрос се появи в последствие на моя. По реда на задаване е ясно кой трябва първи да отговори. 😄

Т.е. след като над 20000000 пъти съм обяснил, какво ще ЗАГУБИМ, ако влезем в еврозоната, ти продължаваш, да ме питаш, какво ще СПЕЧЕЛИМ, ако ОТЛОЖИМ влизането си? Т.е. ти съвсем сериозно ми признаваш, че си малоумен? 😆😆😆

преди 1 минута, alvion2 написа:

глупакът си е глупак

Извинявай, умни ми друже... това какво общо има с еврозоната? Ако може, да ми обясниш? Щото нали аз съм "глупак"...

преди 4 минути, communismatic написа:

Т.е. след като над 20000000 пъти съм обяснил, какво ще ЗАГУБИМ, ако влезем в еврозоната, ти продължаваш, да ме питаш, какво ще СПЕЧЕЛИМ, ако ОТЛОЖИМ влизането си? Т.е. ти съвсем сериозно ми признаваш, че си малоумен? 😆😆😆

Т.е. след като над 200000000000000000000 пъти съм обяснил, какво ще СПЕЧЕЛИМ когато влезем в еврозоната, ти продължаваш да ме питаш? 😄😄😄😄😄 Ти съвсем сериозно ли признаваш, че си малумен? Не че някой очаква нещо различно от Каракачански влас..... все пак имах надежда.... 😄

преди 1 минута, "Саша" написа:

Т.е. след като над 200000000000000000000 пъти съм обяснил, какво ще СПЕЧЕЛИМ когато влезем в еврозоната, ти продължаваш да ме питаш?

Писал си, какво ще спечелим? Че и сума ти пъти? Ми я дай да видя, къде си го писал...? Изгарям от любопитство... :) 

Писал си, какво ще спечелим? Че и сума ти пъти? Ми я дай да видя, къде си го писал...? Изгарям от любопитство... :) 

Очаквах, че първо ти ще покажеш какво ще спечелим, ако не влезем тази година в еврозоната? 😆

Аха, значи няма да имам честта, да узная. Най-върлият фен на еврото, няма никаква идея, що да го приемаме... 

Аха, значи няма да имам честта, да узная. Най-върлият фен на еврото, няма никаква идея, що да го приемаме... 

Защо така извърташ гъзицата? 😆 При положение, че първо аз попитах и по реда е редно първо ти, ваше височество да отговори? 😆 Май, май отговор няма да прочетем? :lol6:

Да, попита и аз ти отговорих, даже написах и огромен пост в тая насока. Сега... дали си разбрал написаното или не, това вече не е мой проблем. По-важният въпрос е как един човек, дето от край време ни надува главите, как трябва да влизаме в Еврозоната (от всичките си акаунти), сега се оказва, че няма никаква идея, защо трябва да влизаме. Личи си, че си доста умно и интелигентно момче... Определено. :) 

Да, попита и аз ти отговорих, даже написах и огромен пост в тая насока. Сега... дали си разбрал написаното или не, това вече не е мой проблем. По-важният въпрос е как един човек, дето от край време ни надува главите, как трябва да влизаме в Еврозоната (от всичките си акаунти), сега се оказва, че няма никаква идея, защо трябва да влизаме. Личи си, че си доста умно и интелигентно момче... Определено. :) 

Защо не се откажеш и не завъртиш пак плочата за турския тираджия и 200 000 те акаунта на Джокович, и там другите дето си ги знаеш? :lol6:Там ти е силата, в другото си гола вода, диалекта го знаеш на "гола вода" и затова няма да ти подсказвам с ударения. Все пак си от каракачанските власи, при вас се очаква да знаете всичко и да сте най-мразените, прав ли съм? 😉

Да, де... аз съм "гола вода", пък ти не можеш, да обясниш, защо да приемаме еврото... Странна работа.

преди 29 минути, communismatic написа:

Да, де... аз съм "гола вода", пък ти не можеш, да обясниш, защо да приемаме еврото... Странна работа.

Имам приятели от твоя край. Приятели които са готови да "умрът за мен" и знаеш ли какво са ми казвали. 

- Мрази ме, каквото искаш мисли за мене, ако дойдат братушките с танковете, с пита имед ще ги посрещнем, ако искат и България, ще им я подарим...... 

Толкова за Каракачанските власи! Продажници като теб.

преди 9 часа, Zolin написа:

индиански

От къде дойдоха сега пък тези индианци в черепухата ти? Част от терапията в Мосейково ли са?

Въпросът ми обаче си остава: Защо целият форум се ебава с теб? 

преди 7 часа, "Саша" написа:

Имам приятели от твоя край. Приятели които са готови да "умрът за мен" и знаеш ли какво са ми казвали. 

- Мрази ме, каквото искаш мисли за мене, ако дойдат братушките с танковете, с пита имед ще ги посрещнем, ако искат и България, ще им я подарим...... 

Толкова за Каракачанските власи! Продажници като теб.

Аз само като прочетох, че имаш "приятели" и се отказах да чета по-нататък. Какви приятели имаш, на кого ги разправяш тия тъпотии? 😆

преди 7 часа, communismatic написа:

Не, ти постваш тъпотии, а не детската смъртност да е тъпотия.

Плиткоумний, пак имаш проблем с възприятията и осмислянето.
Постнах продължение на данните точно за детската смъртност.

Постнах ги в отговор на това твърденние:

преди 9 часа, В. Велев написа:

Как много деца на бедни родители сега умират, защото нямат пари и това означава че не получават здравна помощ. А при социализма и бедни, и богати, и деца, и възрастни - всички получаваха медицинска помощ!

Все още има какво да се подобрява, докато стигнем средното ниво за ЕС, но сега детската смъртност е 3,5 пъти по-ниска, отколкото в последните години на социализЪма.

@В. Велев, направи много неудачен избор на показател.
Пропуснал съм да те питам, какви са тия бедни и какви са тия богати при социализъма? Нали, уж равенство и т.н.

Истината засяга! Това много добре го знаеш. 

Тогава ти трябваше да си си прерязал вените ритуално и да си изчезнал безкрайно.

:doh: А-а-а-а, при теб не действа, защото не отговаряш на този критерий:

всеки нормален човек би се засегнал.

преди 14 минути, plamen.spam написа:

Плиткоумний, пак имаш проблем с възприятията и осмислянето.

Плиткоумния, не е ли тоя, дето не може, да разчете собствените си документи, статистики и графики? Пак да питам? И пак да питам, що не казваш, за коя партия гласуваш и от какво си доволен от нея? Щото ти сам го написа, ама те питам вече за пети или шести път, но все се правиш, че не виждаш? Срам ли те е от нещо?

преди 14 минути, plamen.spam написа:

Постнах продължение на данните точно за детската смъртност.

Тъй, де. И като ги постна, какво точно твърдиш? Щото тенденцията за спад е много по-висока още през соца (1965-1985), и това се дължи, че просто медицината напредва. Т.е. кво пак твърдиш... не е много ясно. Ама ти кога ли си бил наясно. Благодаря за вниманието...

Иначе, качествено ли ни е здравеопазването като цяло? Как мислиш?

преди 23 минути, communismatic написа:

кво пак твърдиш... не е много ясно.

Ако здравеопазването е толкова зле, колкото твърди @В. Велев, щеше ли да се запази тази тенденция?

преди 2 минути, plamen.spam написа:

Ако здравеопазването е толкова зле, колкото твърди @В. Велев, щеше ли да се запази тази тенденция?

Извинявай, нещо много избирателно почнахме, да отговаряме на въпросите? Тия въпроси не ги ли видя? Знам, че си жалък, ама няма да те оставя, докато не ми отговориш. Повярвай ми...

преди 27 минути, communismatic написа:

Иначе, качествено ли ни е здравеопазването като цяло? Как мислиш?

преди 28 минути, communismatic написа:

И пак да питам, що не казваш, за коя партия гласуваш и от какво си доволен от нея? Щото ти сам го написа, ама те питам вече за пети или шести път, но все се правиш, че не виждаш? Срам ли те е от нещо?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.