Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, parmobil написа:

Вие си измисляте глупости, за които да се ядосвате.

Да, де... ние си измисляме глупости. Ние, а не ти.... 😆

преди 1 минута, parmobil написа:

По всички определения и дефиниции, аз съм успял човек.

Успял човек си, ама друг път. Ти си на един акъл с Умното Джоки, а той е един най-обикновен тираджия. Ако под успял визираш, да бъркаш бетон на някой строеж...

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 минута, communismatic написа:

Да, де... ние си измисляме глупости. Ние, а не ти.... 😆

Успял човек си, ама друг път. Ти си на един акъл с Умното Джоки, а той е един най-обикновен тираджия. Ако под успял визираш, да бъркаш бетон на някой строеж...

Е, поне сам си купих жилище.

Е, поне сам си купих жилище.

Ми и така да е, пак трудно ще промениш факта, че не можеш, да мислиш... Аз лично си се чувствам добре. Имам три апартамента, два от тях ги давам под наем. Иначе щеше да се наложи, да тегля кредит... Кво да направя, че съм роден с късмет? Във всяко едно отношение... :) 

преди 1 час, communismatic написа:

Статистиката вече ти я дадох...

С пет изречения не става. Нали имаш претенции, че уж знаеш какво е СТАТИСТИКА?
Избери си поне по една година в двата сравнявани периода. Изпляскваш бройките по видове, а каквото имаш допълнително да кажеш, го пишеш като коментар и разяснителни бележки.

Ако не можеш да се справиш сам, потърси помощ от @Belefor Той би трябвало да е готов със "статистиката за битовата престъпност преди и сега". Поне такова впечатление създаде.

преди 1 час, В. Велев написа:

Пламене не става въпрос за разбирания. Всеки човек си има различни. Ама ми е интересно наистина ли не можеш да ме разбереш или се правиш на ударен?

Обяснявам ти че сега имаш избор, например да пътуваш в чужбина, ама само който има пари отива. А това са много малък процент от народа. Същото и с гласуването и партиите. Имаш голям избор и не ти е забранено по член 1, но пак ти се подиграват с твоята свобода на избор, която имаш, защото в крайна сметка управляват едни и същи хора от 36 години. А ти се възмущаваш от социализма че било така.

Не съм съгласен. Презентираш ми разсъждения на сивата маса, с желеподобно и безгънково образувание в черепната кухина.
Стига да има желание, възможност винаги ще се намери. Не е лесно и трябват усилия, но навсякъде е така. 

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Егати наркомана. Пропусни бе, един път поне. 

Нямам никакво намерение - "Когато отвратените не гласуват, отвратителните управляват"

преди 10 минути, communismatic написа:

Някаква малоумна статия от "БГНЕС"? Кой го твърди това нещо? КОЙ? Някакъв тъп журналист...

Комунето пак се е объркало:

image.png

току-що, plamen.spam написа:

Избери си поне по една година в двата сравнявани периода. Изпляскваш бройките по видове, а каквото имаш допълнително да кажеш, го пишеш като коментар и разяснителни бележки.

Брато, ти малоумен ли си? Давам ти точни данни, в които става пределно ясно, че никой не сигнализира на полицията, понеже никой не им вярва, оня ми говори още на следващият пост, да си избера една година... Баси неадекватните хора в тоя форум..

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Комунето пак се е объркало:

Каква е тая статистика, би ли ми обяснил? Ама искам много точно да ми обясниш...

И пак да попитам, понеже нещо не ми видя въпроса. За коя партия гласуваш и от какво си доволен? Нещо срам ли те хвана? Ти поначало си жалък, дали ще разкриеш, че си от ПП-ДБ или ГЕРБ, няма да промени много отношението към теб. Ти си си свикнал...

току-що, communismatic написа:

Ми и така да е, пак трудно ще промениш факта, че не можеш, да мислиш... Аз лично си се чувствам добре. Имам три апартамента, два от тях ги давам под наем. Иначе щеше да се наложи, да тегля кредит... Кво да направя, че съм роден с късмет? Във всяко едно отношение... :) 

Но баща ти ти е купил, нали? Сам си го писал.

А аз си изкарах парите, без мама и тате. И не се хваля с късмет и наследство, а с работа, предприемчивост и постигнато. И жена до мен.

Да? И? Да взема, да върна апартамента, ако искаш?

А аз си изкарах парите, без мама и тате. И не се хваля с късмет и наследство, а с работа, предприемчивост и постигнато. И жена до мен.

Ква предприемчивост, ти една статистика, не можеш, да разбереш... Ти на кого ги разправяш тия? Ти си на едно ниво с тираджията... Предприемчивост вика... И най-редовният му номер е... на неудобни въпроси, да не отговаря. Иначе много ги разбира нещата...

преди 46 минути, parmobil написа:

С кое възприятие? Че при Костов е масовата приватизация и боновите книжки? Защото това твърдеше в твоята реалност. Да те цитирам ли?

Айде давай...да те видим ...да не станеш за смях...again....

преди 4 минути, communismatic написа:

Брато, ти малоумен ли си? Давам ти точни данни, в които става пределно ясно, че никой не сигнализира на полицията, понеже никой не им вярва, оня ми говори още на следващият пост, да си избера една година... Баси неадекватните хора в тоя форум..

т.е. ти не можеш. Значи чакаме @Belefor да се накани.

т.е. ти не можеш.

Що пак избяга позорно от темата? Пак си жалък май... 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Да взема, да върна апартамента, ако искаш?

Ще го върнеш - дали доброволно или доброзолно. Почти съм сигурен кой си

Що пак избяга позорно от темата? Пак си жалък май... 😆

Когато се научиш да постваш цитати, с линк към източниците, тогава ще продължим.

Когато се научиш да постваш цитати, с линк към източниците, тогава ще продължим.

Mхм... Искаше да спориш с мен, ама нямаше желание. ОК, разбрах... 😆

преди 16 минути, communismatic написа:

Да, де... тоя с малкото мозък е ясно кой е. Човека дето поства статистика, а даже не му стига и акъла, да разбере, какво точно се твърди от статистиката. Ти си направо на едно ниво с тия, дето просят пред Александър Невски. Криза за бензин вика, стандарта на живот се повишавал... това явно има някаква връзка със статистиката, която постна, че по покупателна способност България е по-изостанала от Русия. Иначе поства статистиката, за да разсее конспирациите... 😆

Това ли е УНИКАЛНИЯТ ти отговор, на простичкият въпрос който ти зададох? 😆😆😆😆😆 Голям смешник. Аз казах ли ви, че този тип е много просто парче, което доказва с поредния уникален отговор, тоест с невъзможноста да отговори на елементарен въпрос. 😆😆😆 Дали някога, ще прочетем смислен отговор от него? НЕ! 😆 Сега очаквам да завъти плачата с тираджията, 200 - то акаунта на ден, 200 хиляди профила, 200 милона лайкове и другите помии. Прост каракачански влас, на друго не е способен. 😆😆😆

преди 1 минута, "Саша" написа:

Това ли е УНИКАЛНИЯТ ти отговор, на простичкият въпрос който ти зададох?

Къв въпрос си задал, неандерталец... Ти даже собствените си статистики, не можеш, да осмислиш... Кво да коментираме повече?!

преди 4 минути, communismatic написа:

Mхм... Искаше да спориш с мен, ама нямаше желание. ОК, разбрах... 😆

Срамуваш се от източниците си?

преди 6 минути, Proshark написа:

Айде давай...да те видим ...да не станеш за смях...again....

Искаш да кажеш, че не приписа масова приватизация и бонови книжки на Костов? Верно ли? Че нали те бъзикам толкова време за тази глупост, която написа. И сега ще се правиш на недоразбрал?

Срамуваш се от източниците си?

Не, бе... Не се срамувам. Имаш Google търсачка, можеш преспокойно, да си ги откриеш. Ако и това не можеш... то направо пътувай към Карлуково. Пазят сигурно свободно легло.

За коя партия гласуваш и от какво си доволен? Трети път питам... :) 

преди 11 минути, parmobil написа:

И при социализма болшенството си накупиха апартаменти. Даже тогава в по-големите предприятия ги раздаваха за смешни цени на работниците.

преди 2 минути, communismatic написа:

Не, бе... Не се срамувам. Имаш Google търсачка, можеш преспокойно, да си ги откриеш. Ако и това не можеш...

Сещаш ли се?

на 31.10.2025 г. в 10:42, communismatic написа:

Дай да видя точен източник чрез линк и прочее... щото ти си доказан лъжец, доказано манипулатор на адски примитивно равнище

преди 1 минута, В. Велев написа:

И при социализма болшенството си накупиха апартаменти. Даже тогава в по-големите предприятия ги раздаваха за смешни цени на работниците.

Къде, Велев? Къде ги даваха за песен? Чакаше се с години!!!

Сещаш ли се?

Викаш същото е, текст от статия, да се открие и да се открие документ и статистика? Ти верно си за Карлуково... 😆

За коя партия гласуваш и от какво си доволен? Четвърти път питам...

преди 3 минути, В. Велев написа:

Но по един на семейство, иначе - фиктивни разводи.
Не помниш ли?

Викаш същото е, текст от статия, да се открие и да се открие документ и статистика?

Дай да видя точен източник чрез линк и прочее... щото ти си доказан лъжец, доказано манипулатор на адски примитивно равнище

Що така се мъчиш, да избягаш от темата? :) 

Тук не пише ли кой го твърди това? Или поначало си жалък и невменяем?

Цитат

Над 60% от жертвите на посегателства не подават сигнали в МВР, сочи доклад на Центъра за изследване на демокрацията

А тук?

Цитат

Анализът на резултатите от НИП - 2015 и данните на официалната полицейска статистика отново извежда на преден план въпроса за силно отворената ножица между реално извършените и официално регистрираните престъпления. Резултатите показват, че при 110 000 регистрирани престъпления за последните пет години, близо 130 000 остават нерегистрирани вследствие на приложени „полицейски филтри”, а за 240 000 случая полицията въобще не е била потърсена. Това означава, че едва около 18% от извършените престъпления са регистрирани от МВР.

Интересно, аз как го откривам в интернет, пък ти не можеш... Що така си жалък и невменяем? Да не си плод на кръвосмешение? :)

Да питам пак за кого гласуваш и от какво си доволен? Срам ли те е? :) 

Интересно, аз как го откривам в интернет, пък ти не можеш...

Нямам никакво намерение да търся. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.