Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет при избор на монитор

Featured Replies

Здравейте, имам желанието да си закупя нов монитор от порядъка до 500 лева. Целевата дейност на монитора ще бъде основно филми и кодене, като игрите със сигурност ги изключвам. Предпочитанията ми са да е колкото се може по-красив (baseless) и да е от порядъка на 60 сантиметра диагонал. Вмъквам също така, че не харесвам извитите монитори! Благодарен съм на всякакви предложения в темата, също така ще съм щастлив и да споделите вашия опит.

Благодаря предварително!

Разрешен от Jorge

• Решение
преди 1 час, Yaskata написа:

Предпочитанията ми са да е колкото се може по-красив (baseless) и да е от порядъка на 60 сантиметра диагонал.

Тоест 23''. Горе колегите въобще не ги отразявай, защото бързат и не четат. За това, което искаш най-подходяща е "U" серията на Dell. Тънки рамки от всички страни (InfinityEdge). Проблем е цената. Най-близка ми се струва на този модел (U2422H). Ако са ти в повече тези 40 левчета поглеждаш към "P" серията, която не е толкова "красива".

Успех!

• Автор
преди 31 минути, Jorge написа:

Тоест 23''. Горе колегите въобще не ги отразявай, защото бързат и не четат. За това, което искаш най-подходяща е "U" серията на Dell. Тънки рамки от всички страни (InfinityEdge). Проблем е цената. Най-близка ми се струва на този модел (U2422H). Ако са ти в повече тези 40 левчета поглеждаш към "P" серията, която не е толкова "красива".

Успех!

Благодаря много, вече го поръчах ! Благодаря и на другите които също дадоха съвети!

Според мен малко избърза - за около или малко над 500 лева се намира 27" QHD IPS също на Dell - и ако U серията е може би наистина най-добре като заводска калибрация и цветове, мисля, че е излишно скъпо, ако цветовете не са ти критични (а за код определено не са) - и в същото време не бих казал, че P и S са чувствително по-зле откъм картина. Ползвам U и P един до друг и леееко се различават, но ако всеки един е сам за себе си, не бих могъл да кажа кой е по-добър. Единствено визуално P е с по-дебел долен ръб, но също толкова тънък като U отгоре и отстрани. За размера наистина 27 може да идва малко повече, ако си принуден да го гледаш от много близо, но допълнителната резолюция по вертикала е много полезна; в тази връзка има също 25" QHD.

• Автор

Здравейте killchain, благодаря и за вашето мнение макар и малко закъсняло. Аз самия доста се образовах около света на мониторите, което е и нормално за мен когато купувам нещо за себе си. Причината да се допитам във форума тук беше, че въпреки това, че съм наясно какво искам доста ми обягваха някои артикули при филтрирането им. За това се се надяваха някой от форума тук да ме насочи към подходящ монитор за мен, за което съм и благодарен. Сигурен съм, че има далеч по добри оферти особено около намаленията които предстоят, само че за мен е важно да не се задълбавам твърде в това какъв перфектен за моя бюджет монитор искам да си купя. Предложението на Jorge вече е закупено и стои на бюрото ми, все още не съм го тествал защото ударих малко на греда с липсата на HDMI кабел, но следващата седмица и това ще се случи. Обещавам да споделя моето мнение относно монитор, в следващата седмица!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.