Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интернет на трудно достъпни места!

Виж решението Разрешен от Sveti,

Препоръчан отговор

Имаме вила в отдалечен район, където нямаме добър обхват на мобилните оператори. Но от години ползвам  рутер с фиксиран интернет от Йетел, който не е много добър, но ми върши работа. Направих заявка за втори такъв, но ми бе отказано с аргумент, че в този регион не могат да ми активират услугата. Чула съм, че се слагат антени на място, където има обхват и от там с кабели към къщата. Може ли някой да ми помогне? Населеното място се намира в Трънския балкан.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Емил Костов написа:

Ето ти примерно решение.

Каква е разликата между месечно потребление, което е неограничено, а в същото време има включени данни на максимална скорост, които могат да се надвишат?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, plmen88 написа:

Каква е разликата между месечно потребление, което е неограничено, а в същото време има включени данни на максимална скорост, които могат да се надвишат?

Минаваш на ниска скорост до следващия отчетен период :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Минаваш на ниска скорост до следващия отчетен период :)

Ниска скорост на сваляне и качване предполагам. А само браузуване в интернет влияели се от надвишаването на включените данни?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, plmen88 написа:

Ниска скорост на сваляне и качване предполагам. А само браузуване в интернет влияели се от надвишаването на включените данни?

Е като при мобилните пакети. Като си изхабиш мегабайтите на висока скорост минаваш на ниска. Само, че връзката не минава през мобилната, а през сателитната мрежа. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
преди 16 часа, Sveti написа:

За над 100 лева месечно, за 30 GB?

70 лева са 30 гигабайта. За съжаление поне аз не виждам друго решение, където няма обхват или НТВ да се прокара друг вид интернет.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...