Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Prestigio добра марка ли е?

Featured Replies

Може ли някой да ми каже от коя държава е марката Prestigio? И ако може, кажете ми дали таблетите им са качествени.

Опитах да намеря информация за тази марка/фирма, но не можах. Явно е малко известна и няма много налична информация.

Не, китайски боклуци. Единственото дето става на Prestigio са GPS навигациите им.

Евтини китайски боклуци. Като толкова искаш по-евтино - xiaomi, realme, lenovo, huawei, дори и самсунг имат евтини модели.

• Автор
преди 10 минути, Емил Костов написа:

Е ти па избра да питаш за най тъпата марка. Такова и за подарък не ща! :)

И защо да е тъпа? Аз имам два таблета на тази марка от повече от 2 години - все още работят без никакви проблеми.

Опитвам се да разбера защо повечето хора имат негативно мнение за тази марка, ако тя не го е заслужила. Не съм забелязал продуктите да са дефектни и да спират да работят. Зарядните работят също добре, даже идват и с доста дълъг кабел, за разлика от зарядните на останалите марки, които идват с къси кабелчета.

преди 47 минути, Raze написа:

Евтини китайски боклуци. Като толкова искаш по-евтино - xiaomi, realme, lenovo, huawei, дори и самсунг имат евтини модели.

Имам и на Xiaomi продукти.

Може ли да ми кажеш откъде знаеш, че марката е от Китай? И аз опитвам да разбера откъде е. Преди време ми бяха казали, че е от Русия. Чувал съм мнения, според които е от Румъния. Така и не разбрах откъде е точно.

Престижна марка,от престижна държава,за престижни...(избери си епитет)

Компонентите със сигурност са китайски, то какво ли не е вече от там. Въпроса е, че са и бюджетни в повечето случаи, слаби, с ниски параметри, затова и продуктите са толкова евтини. Относно самата компания, намирам това:

Prestigio - Crunchbase Company Profile & Funding

Цитат

• Автор
преди 3 минути, Orgasmatron написа:

Престижна марка,от престижна държава,за престижни...(избери си епитет)

Продуктите на тази марка качествени ли са, или се развалят по-често от продуктите на други марки? Ако са качествени, тогава какъв е проблема да се използват.

А, факта, че продуктите са от Китай, само ги прави още по-привлекателни. Аз харесвам евтиното и изгодно, не капиталистическото, което е с умишлено надути цени с цел печалба.

преди 1 минута, Raze написа:

Компонентите със сигурност са китайски, то какво ли не е вече от там. Въпроса е, че са и бюджетни в повечето случаи, слаби, с ниски параметри, затова и продуктите са толкова евтини. Относно самата компания, намирам това:

Prestigio - Crunchbase Company Profile & Funding

Ако един компонент е направен в Китай, но е направен по същата технология като компонентите от други компании в други държави, то тези компоненти са също толкова качествени колкото компонентите в другите държави.

Аха, значи, ниската цена идва от там, че таблетите са entry-level, без това задължително да означава, ме са с ниско качество?

преди 3 минути, PigMan9 написа:

Продуктите на тази марка качествени ли са, или се развалят по-често от продуктите на други марки? Ако са качествени, тогава какъв е проблема да се използват.

А, факта, че продуктите са от Китай, само ги прави още по-привлекателни. Аз харесвам евтиното и изгодно, не капиталистическото, което е с умишлено надути цени с цел печалба.

Всичките ти теми,са такива.Убеден си в нещо и искаш съвети,само и само някой да те доубеди.

преди 49 минути, PigMan9 написа:

И защо да е тъпа? Аз имам два таблета на тази марка от повече от 2 години - все още работят без никакви проблеми.

Опитвам се да разбера защо повечето хора имат негативно мнение за тази марка, ако тя не го е заслужила. Не съм забелязал продуктите да са дефектни и да спират да работят. Зарядните работят също добре, даже идват и с доста дълъг кабел, за разлика от зарядните на останалите марки, които идват с къси кабелчета.

Имам и на Xiaomi продукти.

Може ли да ми кажеш откъде знаеш, че марката е от Китай? И аз опитвам да разбера откъде е. Преди време ми бяха казали, че е от Русия. Чувал съм мнения, според които е от Румъния. Така и не разбрах откъде е точно.

Не знам какво имаш и какво ползваш но марката просто е отвратителна. Да не говорим, че такива боклуци навремето и за подаръци не ставаха. Сега е същото. Но като искаш можеш да си купуваш такива таблети. Твоя воля.

Навремето даваха много дефекти, а и бяха с ужасни параметри за ползване, съответно и доста по-евтини от другите. Може да са ги оправили последните години, нямам наблюдения, щом ти харесват ползвай си ги. Аз също не бих ползвал устройства от тази марка.

преди 6 часа, PigMan9 написа:

...

Търговска марка регистрирана в Кипър от Cepгей Костевич през 2002г. На практика ОЕМ  продукция, която се клепа на килограм и се маркира Prestigio. Имат малък цех в Белорусия за сглобка на телевизори, за да избегнат мита. Продукцията е нацелена към клошари и технически профани. Пласира се в постъветското пространство. Има складове в Румъния, което обяснява присъствието на чукачките на българския пазар. Платки от гетинакс, говорители от хартия, акумулатори без защита, пластмаса от рециклирана такава. Често прибягват до "канибализъм", като разпойват wi-fi модули от пенсионирана електроника, процесори без радиатори, камери от залежали складове. Конфетка из говна.

Хубаво евтино няма!

преди 6 часа, Profruit написа:

Търговска марка регистрирана в Кипър от Cepгей Костевич през 2002г. На практика ОЕМ  продукция, която се клепа на килограм и се маркира Prestigio. Имат малък цех в Белорусия за сглобка на телевизори, за да избегнат мита. Продукцията е нацелена към клошари и технически профани. Пласира се в постъветското пространство. Има складове в Румъния, което обяснява присъствието на чукачките на българския пазар. Платки от гетинакс, говорители от хартия, акумулатори без защита, пластмаса от рециклирана такава. Често прибягват до "канибализъм", като разпойват wi-fi модули от пенсионирана електроника, процесори без радиатори, камери от залежали складове. Конфетка из говна.

Хубаво евтино няма!

Неговото не се котира и в тази ти позиция - евтино.

Той търси безплатна позиция но иначе е богато момче

Пълен кенеф (тоалетна)е марката.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.