Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да вляза в Инстаграм от домашния си лаптоп

Klijes

Препоръчан отговор

Първо се извинявам ако не съм уцелил правилния раздел за въпроса си. 

Надявах се, че е нещо временно и ще се оправи, но от почти месец при опит да си вляза в инстаграм от вкъщи, ми изписва "възникна грешка, моля, опитайте по-късно". Странното е, че от телефона и от друг компютър успявам да вляза, всичко си работи, но от моя личния компютър не. Трих хронологии, бисквитки, опитах всичко, но не става и не става. Моля, някой ако има идеи или същия проблем, да сподели. Благодаря предварително! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И операционата система е???

За Минт мога да ти кажа.

Редактирано от algor (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

при такива проблеми, първото което се пробва е изтриване на кеша

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, ДзВяРа! написа:

И операционата система е???

За Минт мога да ти кажа.

Windows 10 е и на двата. Преди 1 месец нямаше никакъв проблем.

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

при такива проблеми, първото което се пробва е изтриване на кеша

Не помогна, изтрих го много пъти. 

Редактирано от algor (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

През кой браузър?

Пробвал ли си през incognito режим на браузъра?

Защити от реклами, VPN и т.н. приставки да имаш?

С нов акаунт за OS-а пробвано ли е?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Klijes написа:

Първо се извинявам ако не съм уцелил правилния раздел за въпроса си. 

Надявах се, че е нещо временно и ще се оправи, но от почти месец при опит да си вляза в инстаграм от вкъщи, ми изписва "възникна грешка, моля, опитайте по-късно". Странното е, че от телефона и от друг компютър успявам да вляза, всичко си работи, но от моя личния компютър не. Трих хронологии, бисквитки, опитах всичко, но не става и не става. Моля, някой ако има идеи или същия проблем, да сподели. Благодаря предварително! 

По някаква причина IP-то ти е блокирано, пробвай да влезеш с Proxy или VPN ако искаш потвърждение. Защо ти е блокирано вече само те си знаят, може ти да нямаш никаква вина, а може и да си нарушил някое тяхно правило.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, plamen_petrov_80 написа:

През кой браузър?

Пробвал ли си през incognito режим на браузъра?

Защити от реклами, VPN и т.н. приставки да имаш?

С нов акаунт за OS-а пробвано ли е?

Ползвам Chrome навсякъде. Имам адблокър. Трябва да пробвам с инкогнито режим. Благодаря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Klijes написа:

Ползвам Chrome навсякъде. Имам адблокър. Трябва да пробвам с инкогнито режим. Благодаря!

А може просто да пробваш и с друг браузър.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, plamen_petrov_80 написа:

А може просто да пробваш и с друг браузър.

Хич не ми се ще :(  Възникна проблем с влизането ви в Instagram. Опитайте отново скоро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Klijes написа:

Хич не ми се ще :(  Възникна проблем с влизането ви в Instagram. Опитайте отново скоро.

Защо, къде е проблема да пробваш от друг браузър?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, Klijes написа:

То пък взе, че изведнъж се оправи 😇  ще видим, дано не става повече така. Благодаря на всички! 

Ще стане отново, после пак ще се оправи и така. Важното е да не ти пука.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...