Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със записване на диск с Windows 11

Featured Replies

Здравейте,отскоро имам нов лаптоп Acer  Aspire 5.Всичко е ОК,но имам проблем със записване на дискове.Лаптопа няма оптично устройство и затова съм включил външно към USB порт.

Когато искам да запиша филм,това устройство не се разпознава докато не го форматирам.Но мога да го форматирам само в UDF.За гледане после в компа няма проблем,но диска не се разпознава в DVD плеъра/изписва проблем кодове или че диска не се разпознава/.Записвам в МР4. Външната записвачка е Slim portable DVD writer model GP57ES40.SVC code ES70.

Плеъра е NEO DVD -PDX77.Преди имах лаптоп DELL Inspiron N5010 .Там нямаше тези проблеми.Каква може да е причината или трябва някаква настройка?Благодаря!

Screenshot - 11.11.2022 г. , 11_41_52.png

Разрешен от Joss Bomon

Ето и една от мен. Портативна - не се инсталира. Само и правиш папка и разархивираш RAR файла в нея. После го поставяш на дисплея и работиш.

Ако искаш да я деинсталираш - изтриваш иконката от десктопа, изтриваш и папката с разархивирания фаил, почистваш след себе си и продължаваш...напред.

Nero 16.0.11.0 - Portable
https://dox.abv.bg/download?id=404bceee52

преди 30 минути, Kolev72 написа:

Ето и една от мен. Портативна - не се инсталира. Само и правиш папка и разархивираш RAR файла в нея. После го поставяш на дисплея и работиш.

Ако искаш да я деинсталираш - изтриваш иконката от десктопа, изтриваш и папката с разархивирания фаил, почистваш след себе си и продължаваш...напред.

Ако желаеш, можеш да си я обновиш до 18 от този линк. Разпакетирана е 123МВ.

Забравил си, че вече си ми я пратил и точно нея ползвам в момента.

А версия 16 му качих, щото вече беше качена в DOX и ползвах готов линк.

ScreenShot001.jpg

преди 1 час, Kolev72 написа:

Не съм сигурен , че нерото ще работи добре като е портативна версия . Спомням си преди я ползвах за рязане на мп3 песни и след няколко седмици тотално се бъгна и после пак я преинсталирвах .

Ти не си сигурен, но не и аз. С помоща на този софтуер има над 1500 бройки дискове с концерти и други от 2005 година до сега. Два пъти съм си я поръчвал от Германия и все още съм на нея, но този път на портативните им версии от 2016 година. Няма такива работи за един от най известните софтуери за запис и редакция. Ако има при теб, то е от самия - ТЕБ. Разликата между двама ни е, че аз записвам дискове около 20 до 30 на месец, докато ти я си я изталирал, я не. Ако имаш други въпроси, може да питаш. NERO има няколко издания за различни цели, Бергончо!

А самата тема не се намира в правилният раздел на форума.

преди 18 часа, Kolev72 написа:

...

преди 17 часа, Joss Bomon написа:

Ако желаеш, можеш да си я обновиш до 18 от този линк. Разпакетирана е 123МВ.

Не смея да се похваля с моя артефакт 12.0.20000 Portable.

преди 1 час, vlado1985 написа:

И какво му е на предложението ми ?

не разбра ли , че на Колев и цървула искат само техните предложения и съвети да спазваме всички в форума . Ако не го направим бел ден няма да видим и в всяка тема ще ни нападат като хамани .

Държиш да ти обясня?

преди 4 часа, цър-вул написа:

image.thumb.png.79f1e7449799c34832170d5fb566da2a.png

След което ти предлагаш

преди 4 часа, vlado1985 написа:

Автора ако иска може да пробва и с ashampo burning studio15.

http://bg.softoware.org/cd-dvd-software/download-ashampoo-burning-studio-15-for-windows.html

Те затова си чукча-писатель! 'щот' не четеш!!!

преди 38 минути, цър-вул написа:

Държиш да ти обясня?

image.thumb.png.79f1e7449799c34832170d5fb566da2a.png

След което ти предлагаш

Те затова си чукча-писатель! 'щот' не четеш!!!

То вярно е че инструменти има много но и ashampo може да записва. А според теб всички сме чукча писатели не читатели:lol6:

преди 6 часа, lebel написа:

Не смея да се похваля с моя артефакт 12.0.20000 Portable.

12 версия също си работи много добре, за да се притесняваш. Работил съм и с нея.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Бергончо!

Не е така както си го написал, но ти е простено.

Истината се крие в това, че нямаш нужния опит в много неща, а шляпаш препоръки там, където не им е мястото. Когато нещо ти го препоръчват хора, които са го ползвали дълги години, е редно да се позамислиш. Те  тук не пишат просто ей така - за да трупат постове, а да извлечеш нещо положително от техните коментари. Но това го умеят хора, които имат поглед към техниката, а не каруцари като теб. И най важното. От стилът ти на писане става от ясно по ясно на всеки от присъстващите, къде се намираш като ниво на познания. По вече чети, научи цялата азбука и по малко пиши точно там, дето се явяваш най неподготвен. 

преди 3 минути, Kolev72 написа:

12 версия също си работи много добре, за да се притесняваш. Работил съм и с нея.

Нямам никакви притеснения. Пошегувах се с възрастта и. Но благодаря!

Иначе имам и "вашите" (на склад), но... с 12-тицата сме приятели. Харесвам си я.  И нито веднъж не ме е прецакала.

току-що, lebel написа:

И нито веднъж не ме е прецакала.

... а това е най-важното. Най-добрият софтуер е доказалият се с времето софтуер.

преди 1 час, vlado1985 написа:

То вярно е че инструменти има много но и ashampo може да записва. А според теб всички сме чукча писатели не читатели:lol6:

Не, според мен си достатъчно тъп, щом не си схванал за какво става дума. За какво те подхванах...
Както и да е - достатъчно голям си, за да може, ако можеш, да схванеш. Но, явно не ти се отдава.

преди 3 часа, vlado1985 написа:

но и ashampo може да записва

Айдее, поредната глупост в напън да излезеш...
Ashampoo името само по себе си  е име на компания, пишеща софтуер.

преди 1 час, цър-вул написа:

Айдее, поредната глупост в напън да излезеш...
Ashampoo името само по себе си  е име на компания, пишеща софтуер.

Кажи сега че неможе да копира и да записва и няма да се меша повече !

• 4 месеца по-късно...

Да се върнем на темата освен с DVD  и записите имаш ли проблем с запис на CD дискове на Winows 11?

И още скоро, инсталирах Win 11  и явно ще ми трябва външно устройство/оптично. Има ли значение модела /марката  в връзка с съвместимост напр. с  лаптоп ASRock? Бл

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.